Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[23/09/2015] Toulouse - Marsylia

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Toulouse vs Marsylia
Pick: Back Marsylia
Odd: 2.64

Info: Witam wszystkim. Chciałbym zaproponować spotkanie francuskiej Ligue 1 Toulouse vs Marsylia.  Jesteśmy właśnie po spadkach na gospodarzy więc kurs backowania gości wydaje się być atrakcyjny (ok. 2,64 - gdy zaczynałem pisać posta było 2.68 ale pinnacle w chwili pociągnęło kurs o kilka ticków niżej). Dlaczego proponuje Marsylię? Przede wszystkim przez szpital w drużynie gospodarzy. Lista kontuzjowanych poszerzyła się o zawodników grających w pierwszym składzie poprzedniego meczu Toulouse i to o co ważne obrońców tj.  Somalie oraz Kana-Biyik. Listę nieobecnych poszerza zawieszony za czerwoną kartkę Trejo. Marsylia w lidze radzi sobie w kratkę i efektowne kilku bramkowe zwycięstwa przekłada z porażkami z drużynami ze średniej półki. W ostatnim meczu z ekipą Lyonu potrafiła doprowadzić do wyrównania grając całą połowę w osłabieniu. Ostatni pojedynek tych drużyn zakończył się pogromem 1:6 na korzyść gości tj. Marsyli. Na tą chwilę rynek jest pusty ale wydaje mi się że powinna nastąpić korekta.  Powodzenia

Link do zdarzenia: https://www.betfair.com/exchange/plus/#/football/market/1.120686253

mars.gif

Odnośnik do posta

Spodziewałem się większego rynku niż tylko te 50 tys. Udało mi się sprzedać na 15 min przed rozpoczęciem spotkania po kursie 2.52 a więc 6 ticków zarobku (tuż przed meczem zaświeciło nawet 2.48). Szału nie ma ale kilka % do przodu :) Starałem się obserwować rynek w ciągu dzisiejszego dnia i o ile się nie mylę ani razu kurs nie skoczył nad granicę 2.66 więc myślę że na scalpowaniu też można było urwać bezpiecznie parę ticków.

Odnośnik do posta