Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[29/07/2015] Zenit Petersburg - Gent

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Zenit Petersburg - Gent
Pick: Lay Zenit
Odds: 1.52-1.53
Info: Dla mnie ten kurs jest zdecydowanie za niski, kursy też wykazują ochotę by poskoczyć troszkę do góry :)

zenit.thumb.jpg.898c8c60783b8a2994035bdc

zenit1.thumb.jpg.5d4b8eb86255655af9270cd

Good Luck! :)

Sidney

Odnośnik do posta

Faktycznie, zupełnie nie zauważyłem. Oznacza to chyba to, iż rynek MO jest nienadzorowany przez Betfair. Ale niech wypowie się ktoś z większym doświadczeniem, bo mogę się mylić :)

Tak czy siak kurs już ładnie spadł, a ja jestem zapakowany w lay Zenita 1.50.

Edytowane przez FallWeiss
Odnośnik do posta

PS. Dodatkowo dostałem informacje od znajomego, że warto backować SKA przeciwko Tosno, która gra jutro o 11. Kurs 2,08 -2.10 :)

suspended i 0-1. Ciekawe czy wyciągną wynik

Odnośnik do posta

No i niestety wtopiłem na ruskich, no nic następnym razem będę zamykał zakład zanim wejdzie in play ...

Nie było tego meczu live na Betfair, żeby sprzedać?

Niestety na razie coś grubo backują Zenit. Miejmy nadzieję, że Gent przyjechało bez osłabień i przyjdzie zmiana trendu :)

Odnośnik do posta

No i niestety wtopiłem na ruskich, no nic następnym razem będę zamykał zakład zanim wejdzie in play ...

Carlos coś mi się tutaj nie zgadza, pisałeś że o meczu Kansas wczoraj zapomniałeś a dzisiaj świadomie wszedłeś in ? Wczoraj jeszcze się udało, jednak dzisiaj jak widać, nie tędy droga. Jeśli przed meczem było czerwono, trzeba to zaakceptować i szukać innych rynków. Powodzenia!

Odnośnik do posta

Dzięki Skeleton, teraz już o tym wiem, narazie traktuję grę jako naukę, nie stawiam wielkich sum, najpierw zbuduję bank na surebetach a następnie wejdę na poważnie na giełdę ze sztywnymi zasadami :)

Odnośnik do posta

Spadło chyba maksymalnie do 1.9 więc zarobek był niezły, ja łapałem grosze po 2.14 i 2.02 i większą stawkę po 1.99 w szczytowym momencie byłem chyba ponad 6 E na plus i wtedy nagle odbiło do 2.12, myślałem że jakaś ustawka skoro było MO unmanaged no i popłynąłem ... Spokojnie, na większych stawkach będę trzymał się zasad bo mi będzie szkoda wyzerować bank :P

Edytowane przez CarlosCK
Odnośnik do posta