Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A postanowiłem odgrzać troche kotleta. Mój rekordowy ujemny miesiąc w lutym, na koniach popełniłem sporo błędów. Największy minus przyliczyłem na rynkach US, ze 230. Handlowałem sobie, handlo

Posted Images

Graty Fly za ciągłe utrzymywanie dobrego poziomu. Nawet po dłuższej przerwie Twój poziom nie spadł, a to jest rzadko spotykane.

Też chciałem wejść na ten pokaz i niby wszystko szło dobrze, ale ani obrazu, ani dźwięku nie miałem. Jutro spróbuję coś z tym zrobić, aby pooglądać Ciebie w akcji :-P

Odnośnik do posta

29marzec.jpg

Co tu pisać,wynik ok, kto mógł to widział częsć tych greenów i redów. Niepokoi mnie ten największy red, gdyż zbyt późno uciąłem stratę. Powinienem szybciej to zrobić.

PS. No to może jak gofer pisał w SB, jakis lay na Polskę :evil:

Odnośnik do posta
PS. No to może jak gofer pisał w SB, jakis lay na Polskę :evil:

od rana obserwuje ten rynek, ktorego idealnie określa jedno slowo: trumna (czyt. zero ruchów) ;)

Odnośnik do posta

od rana obserwuje ten rynek, ktorego idealnie określa jedno slowo: trumna (czyt. zero ruchów) ;)

Noi panowie się nie popisali, ale znowóż też wielkiego blamażu nie było.

Dzis znów wynik jest jak najbardziej okej, jednak czasem dłuższa przerwa pomaga zregenerować siły oraz wnosi powiew swieżosci, by z odpowiedniej perspektywy widzieć rynki.

30marzec.jpg

Z tydzień temu moim celem było wyjscie na zero w tym miesiacu, a udało sie to zrobić nawet z małą nadwyżką.

Dzis jeden rynek był dla mnie bardzo ciekawy, można było złapać bardzo nisko laya poniżej 1.4 i wyjsc nawet powyzej 1.7 Jest to ogromna różnica. Fakt kurs później ostro runął w dół, więc swingi można było łapać w dwie strony. Szkoda że nie zrobiłem screena tego rynku, może ktos handlował i zrobił? Była to gonitwa Hereford 3m1f Nov Chs o 15:10 czasu agielskiego.

Odnośnik do posta

No to chyba jednak zapeszyłem;) Bo jednak skończę miesiąc na minusie.

miesiackoniec.jpg

To co się stało w ostatniej gonitwie mnie rozłożyło na łopatki. No oczywiscie to moja wina, gdyż troche przesadziłem z iloscią pieniędzy na drabince. Miałem poustawiane wyżej kwoty. Jeszcze nie nastąpił start na live video, a moje kwoty zaczęły błyskawicznie znikać. Kurs tak poleciał wysoko przed startem, że nie wiedziałem co jest grane, czemu on tak w górę smiga, normalnie refleksu mi zabrakło by wyjsc na minus 100 chociaz. Rynek został zawieszony, konie ruszyły i kurs juz był tak wysoko, że nie było co zbierać. -230Ł . Nie wiem co się stało z tym koniem, czy on z tyłu został czy co, wogóle konie nawet z boxów nie startowały, tylko z rozbiegu. Chyba sobie usiadł i zapalił fajkę i stwierdził, że nie biegnie;p Trudno, pewnie zrobie sobie kilkudniową przerwę i znów ruszę do boju;) Szkoda, że tak kończę ten miesiąc. Pozdrawiam !!!

Odnośnik do posta

szkoda, i to akurat ostatnia gonitwa i taki minus.

cos o tym wiem, bo sam czasem wylapuje takie wtopy, ale nie martw sie. to tylko jednorazowy wypadek przy pracy, ktory kazdemu moze sie zdarzyc i ktory niech Ci przypomina, zeby byc bardziej ostroznym ;-) i spodziewac sie niespodziewanego.

Glowa do gory, nowy miesiac juz jutro, nowe mozliwosci zarobku.

Pozdrawiam!

Odnośnik do posta

Dzięki bestbet1;)

Dzis miało miejsce ciekawe zdarzenie na jednej gonitwie, co pokazuje wykres. Może komus bot zaszwankował, albo ktos poprostu się pomylił. Wiadomo jedno, że ktos na tym napewno skorzystał, od czasu do czasu cos takiego można złapać jak ktos monitoruje często kursy na gonitwach.

zdarzenie.jpg

Tutaj screen z meczu Realu Madryt z Gijonem

realmadridj.jpg

Skorzystałem z informacji ygrek`a o absencjach w Realu i udało się zrobić greena, jeszcze raz dzienks. Swoją drogą ciekawe to, że panowie z Madrytu przegrali to spotkanie.

Odnośnik do posta

Czesc FlySky zainteresował mnie temat koni, po tym jak zobaczyłem pare filmików dzis cos probowałem za grosze, o dziwno szło bardzo dobrze ale moją gre opierłem na analizie wykresu i ostatnich ruchach kursów, wyłapuje tręd ogolny i lay w dołkach jesli sie odwroci to back, i zobaczyłem ze masz ustawiony swietnie program, chodzi mi głowie o te dwa wykresy obok drabinki jak to ustawic? Bardzo by mi to pomogło z gróry dzieki, pozdro:)

Odnośnik do posta
Czesc FlySky zainteresował mnie temat koni, po tym jak zobaczyłem pare filmików dzis cos probowałem za grosze, o dziwno szło bardzo dobrze ale moją gre opierłem na analizie wykresu i ostatnich ruchach kursów, wyłapuje tręd ogolny i lay w dołkach jesli sie odwroci to back, i zobaczyłem ze masz ustawiony swietnie program, chodzi mi głowie o te dwa wykresy obok drabinki jak to ustawic? Bardzo by mi to pomogło z gróry dzieki, pozdro:)

Mam nadzieję, że tymi filmikami z ustawieniami wykresów pomogłem;)

Dziś ciekawe zdarzenie po raz pierwszy udało mi się uchwycić. Koń zaczął być niespokojny i prawie zrzucił jeźdzca, co oczywiście miało odzwierciedlenie w zachowaniu kursów, zobaczcie sami:

konwariuiuje.jpg

Wkońcu skorzystałem z portalowego wykresu, oto krzywa moich zmagań od początku kwietnia:

wykresy.jpg

Odnośnik do posta

Choćby co 10 dni powtarzać cos takiego i byłoby super. Problem mam jednak z systematycznoscią i powtarzalnoscią wyników, mam nadzieję, że wraz z doswiadczeniem to przyjdzie.

Odnośnik do posta

za to wlasnie cenie Traderow grajacych in play. Macie jakas taka wiedze obserwacji. Kiedys czytalem jakis blog gdzie Autor opisywal body language w tenisie. Wielki szacun dla Was. Przestalem czytac w polowie bo mnie glowa rozbolala :D

samych greenow zycze!

Odnośnik do posta
za to wlasnie cenie Traderow grajacych in play. Macie jakas taka wiedze obserwacji. Kiedys czytalem jakis blog gdzie Autor opisywal body language w tenisie. Wielki szacun dla Was. Przestalem czytac w polowie bo mnie glowa rozbolala :D

samych greenow zycze!

Dzieki cycu20021;)

Gram -in oraz -pre play, akurat ta sytuacja której screen wkleiłem, była preplay. Fakt, obserwacja się przydaje, gdyż wiesz jak pewne czynniki mogą wpłynąć na kurs oraz wykorzystać to oczywiscie dla swoich korzysci.

PS. apropo tego bloga o tenisie i body language, to chyba też go czytałem, hehe

Odnośnik do posta

Ostatnio zrobiłem także jeden screen. Fajnie wyglada wykres, akurat to miało miejsce in-play. Do 1000 i do 1.01. I takie zdarzenie mialo miejsce w krótkiej gonitwie.

po1000.jpg

Ktos tu musiał pożegnać się z 460 funtami,jak nie lepiej.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.