Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Weryfikacja konta autralijskiego

Promowane odpowiedzi

Taurus ja taka samą odpowiedź dostałęm to napisałęm im tak, po 2 dnach odblokowali, a wyslalem to samo co za pierwszym razem.

What documents? 

I'm sending 
  • National Identification Card
  • Bank Statement (less than 3 months old)
with certified by a community leader

What else do you need?

Doprecyzuj, że chodzi Ci o Australię bo może jakiś baran pomyślał, że robisz zwykły kyc :D
Edytowane przez firence
Odnośnik do posta

Potwierdzam to co mówi firence, doprecyzuj, że chodzi Ci o australian wallet, a nie o weryfikację konta. Spróbuj wysłać dokumenty przez upload na stronie betfair, nie przez wiadomość e mail i na czacie siądź od razu po wysłaniu papierów, by z nimi ustalać co i jak. Mnie zweryfikowali bardzo szybko. 

Odnośnik do posta

Dopisałem, że chodzi mi o weryfikację konta australijskiego i wysłałem jeszcze raz. Niestety, wysłałem zanim przeczytałem wpis lostdespera i poszło mailem, a nie przez stronę. Odpisali, że potrzebują .... potwierdzonego skanu dokumentu tożsamości itd. Do tego jeszcze wyciąg z konta z transakcją z bf.

Wysłałem jeszcze raz przez uploadera na stronie. Dołączyłem screena ze skrilla. Więcej pomysłów nie mam.

W każdym razie dzięki za pomoc.

Odnośnik do posta

K..... Co ja mam zrobić ? Dostałem coś takiego :

Thanks, we’ve got all your paperwork. Your account is now validated and you’re good to go.

But if you have money in your Australian wallet, or you fancy placing a bet Down Under, we’ll need some more documents from you.

To find out which ones please click here, or feel free to contact us.

Thanks,

Betfair

W co mam, k...., kliknąć ? Żadnego hotlinka.

Jak jest po angielsku debil ?

Odnośnik do posta

Ja w tym co oni piszą widzę, że oni cały czas myślą, że Ty weryfikujesz zwykły KYC, a nie australijski. Wejdź na kontakt na czat i tam im podaj wszystkie dane, że wysłałeś to co trzeba, na maila się z nimi nie dogadasz. Ja wysłałem potwierdzony dowód (ksero dwóch stron dowodu) do tego wydruk faktury za telefon za ostatni miesiąc, wysłałem przez uploadera, zaraz po tym wszedłem na czat i tam spytałem jaki jest status mojej weryfikacji, wszystko załatwili bardzo szybko. Wejdź na czat i tam ich ciśnij. 

A tam przypadkiem "here" nie jest jako link?

Spokojnie, zaraz wszystko się wyjaśni. 

Odnośnik do posta

Wysłałem przez uploadera na stronie ksero dowodu osobistego z dwóch stron ( potwierdzone ) , ksero faktury za intenet sprzed paru dni, dwie strony ( potwierdzone przez salon Orange ) i scan ze Skrilla z przelewami na betfair . Dopisałem, że chcę zweryfikować portfel ( rynek ) australijski. Podałem swój nick na bf ( bo o to prosili ).

" Here" nie jest linkiem. W tym mailu nie ma żadnego odnośnika.

Na chat po prostu " boję  się " wejść, bo z angielskim słabiutko.

Nawet nie wiem, o co im chodzi.....

Odnośnik do posta

No cóż - po większej batalii udało się wreszcie zweryfikować konto australijskie. Podziękowania dla lostdespera za pomoc w angielskim na czacie. Bez niego raczej bym tego nie ruszył.

Wysłałem wszystko jeszcze raz z tą różnicą, że scan ze skrilla był w PDF -ie. Ważne jest chyba to, że wszystko trzeba wysłać w jednej "paczce". Miałem tak, że wysłałem dwa dokumenty i na czacie mówią, żeby dosłać trzeci. Dosyłam trzeci, a oni mówią, żeby dosłać dwa pierwsze. I tak w kółko.

Support to jedna wielka niekompetencja. Jeden drugiemu zaprzecza, jedni akceptują papiery, inni nie. Ciężko się z nimi dogadać.

Edytowane przez taurus
poprawka
Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Ja australijski sam sobie potwierdzilem. Pospisałem "Piotr Kozak, teacher" i przeszło. Ofkors wysłałem pocztą tradycyjną w kppercie zwrotnej od nich. Nie pamiętam co tam jeszcze dołączałem, ale poszło bez żadnych pieczątek, notariuszy itp. Wystarczył długopis i zfejkwany inny charakter pisma :)

Odnośnik do posta