Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

• 0

Portugalia Walia. Prośba o pomoc na przykładzie

PS33

Pytanie

Witajcie

W tradingu przedmeczowym po kursie 4.2 odstawiłam back .- zwyciestwo na Walie po kursie 4.2 wytlumaczcie mi jak w tej sytuacji :

1 - wygenerować Green book 

2. Pprzykladowe strategie zabezpieczenia zakładu p w przypadku remisu bądź przewagi Portugali . Chodzi mi tu o trading  na żywo. Czy się podeprzeć aby zminimalizować ryzyko jakiś under over 

3. Jaki przebieg meczu pozwoli.na Greenbook przykłady odnośnie kontry

Stawka na Walia 40 euro

Z góry serdecznie dziekuje

Edytowane przez PS33
Odnośnik do posta

3 odpowiedzi na to pytanie

Promowane odpowiedzi

• 0

1. jeśli chodzi o pre to jedyna opcja jest taka, że kurs na to że Walia nie wygra będzie niższy niż 4.20. Taka sytuacja miała miejsce dzień przed meczem kiedy to lay był dostępny po 4.10.

2. Trudno jest jednoznacznie określić jakie zabezpieczenie będzie najlepsze w tym wypadku. Osobiście przychodzi mi na myśl taki scenariusz: Walia zdobywa bramkę - zamykasz i greenujesz, a jako zabezpieczenie po nieco lepszych kursach niż standardowe 1x2 mogą być rynki ht/ft  x/x, x/1, 1/x

3. green boka w sytuacji gdy obstawiasz na underdoga, uzyskasz w sytuacji kiedy: a) Walia obejmie prowadzenie; b ) Walia totalnie zdominuje początek spotkania (sporo klarownych sytuacji itp.)

Edytowane przez skeleton
Odnośnik do posta
  • 0

na tak postawione pytania nie spodziewaj się konkretnych odpowiedzi :) domyślam się, że stawiasz pierwsze kroczki w grze na BF :) moja rada: poczytaj to co tu już napisano, tam jest wszystko (oczywiście poza tym jak zarobić, ale to już ty musisz sam do tego dojść), nie potrwa to tydzień czy dwa (tyle ci zajmie lektura wartościwych wpisów, a drugie tyle ocena które są wartościowe), nie pomogą ci też żadne konsultacje, musisz swoje odsiedzieć przed kompem, łyknąć porażki, nie ma innej drogi jak własna :); aby poznać podstawy gry na BF (celowo nie piszę tradingu) mi to zajęło 6 miesięcy, po kilka godzin dziennie :):( i myślisz że teraz na tym zarabiam? nie, cieszę się jak jestem na zero, ale zabawa jest super :) niektórzy tutaj czy na innych forach piszą, że ogarneli temat w 2-3 tygodnie, może i tak, są geniuszami (ile procent geniuszy jest w populacji?), ale przeciętnego człowieka za jakiego ja się uważam to nie dotyczy :):(  
Tyle wstępu, teraz na temat twoich pytań:
1.będzie green jak kurs zejdzie poniżej 4,2 jak duży to zależy od ciebie jakiego spadku kursu oczekujesz, jak długo chcesz czekać :)
2.piszesz o tradingu przedmeczowym a teraz o zabezpieczeniach w trakcie meczu? to nie będzie już trading przedmeczowy :(:)
3.green in-play będzie gdy Walia będzie utrzymywała remis, a już napewno gdy zdobędzie bramkę :)

stawka 40e, jak na początkującego za jakiego cię na podstawie zadanych pytań uważam, 20 razy za wysoka :) najpierw poczytaj trochę teorii a potem próbuj za 2e :)
gdybyś miał jakieś podstawowe pytania chętnie odpowiem :)

Odnośnik do posta