Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

niskie laye

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Wlasnie gralem tym sposobem mecz Barcelona - Rubin Kazan. Postawilem na o1,5 12j i na ley o4,5 4j. Systematycznie odsprzedawalem po 2j o1,5 co 15 min gdyz nie padal gol. W przxerwie sprzdalem dwa rynki. Na o1,5 bylem - 4,7j a na L4,5 na +3,5 j wiec ogolnie jestem do tylu 1,5j. Tokarz nie wiem jak to robisz ze nawet bez bramek do przerwy wyhodzisz na malym greenie skoro na moim przypadku ewidentnie widac iz tak sie nie da, musi pasc gol aby kilka procen byc do przodu:((

berix za duzo zagrales na over 1,5 bo 12 j, kiedy grasz za znacznie wiecej na over wtedy liczysz na bramki a tutaj bramki nie padly i nawet zysk z lay 4,5 nie pokrył ci straty z overa.

Odnośnik do posta
grałem na tym meczu trafił sie najgorszy mzoliwy scenariusz zaczynałem od over 1,5 stawka 10j i lay over 4,5 4j, po golu natychmiast kupiłęm back over 2,5, padł kojeny gol kupiłem over 3,5, sytuacja wygladała nastepujaco:

over 1,5 +2,02j

over 2,5 +4,7j

over 4,5 -7,11j

a w przerwie:

over 4,5 -1,74j

over 3,5 -2,96j

Sprzedałem zakłady i mimo fatalnego scenariusza jestem 2j do przodu,

Na meczu napoli palermo zagrałem podobnie tyle ze bramki ni padły do przerwy, a ja wąłśnei stawke rozlozyłem tak aby głowny zysk był włąsnie w tym wypadku, w przerwie hedge:

over 1,5 -2,8

over 4,5 +3,48

Tokarz mam pytanie za ile konkretnie jednostek dokupywałeś over na 2,5 oraz 3,5 ?

Odnośnik do posta

ja zagrałem dwa mecze dzis, musisz tak sprzedawac alby zysk był rózny ze strata a czym dłużej ie pada bramka to tak aby brak bramek dawałjakiegos greena po 30 min spokojnie mozesz tak robic, w obu meczach padły bramk iz tym ze w jedym przypadku greenowałem od razu a w drugim zagrałem an overze 2,5 jeszcze i green podczas przerwy

post-274-1306395701,52_thumb.jpg

post-274-1306395701,93_thumb.jpg

Odnośnik do posta

ja dodam od siebie, że warto dobierać mecze. jeśli liczymy na zyski z o2,5 lepiej zagrać zdecydowanego faworyta, jeśli na zyski z lay o4,5 to wtedy mecze wyrównanych drużyn bądź gdy faworyt jest gościem.

druga sprawa jest taka, że nie gram o1,5 i lay o4,5 - za duża przerwa - o1,5 rośnie powoli więc mały zysk w przypadku bramki (nie pokryje laya o4,5 chyba że stawka na o1,5 będzie znacznie większa ale wtedy przy braku bramek jest się dużo w plecy - jak kolega wyżej)

jeśli grać o1,5 to tylko z lay o3,5. lay o4,5 zagrywam z o2,5......

Odnośnik do posta
Panowie w tej metodzie najgorszy scenariusz to 2 szybkie bramki,czy tak?jaka wtedy jest przykładowa strata z lay over4.5?

Dwie szybkie bramki bez odwieszenia rynku przy tych stawkach to strata cos koło 4j

Odnośnik do posta

jeśli grać o1,5 to tylko z lay o3,5. lay o4,5 zagrywam z o2,5......

A jak Ty stawkujesz te rynki? Tez odsprzedajesz w miare uplywu czasu z o2,5 czy moze czekasz do przerwy i wtedy sprzedajesz? jaki dzis mecz grasz?

Odnośnik do posta
Ja ponawiam pytanie do tokarza: za ile jednostek dokupujesz overy jak przechodzisz przykładowo z over 1,5 na over 2,5 lub odwrotnie?

Zależy od minuty w krórej padła bramka, ale jak szybko pada bramka to za taka sama stawke jaka zaczynałem na overze 1,5

Odnośnik do posta

A jak Ty stawkujesz te rynki? Tez odsprzedajesz w miare uplywu czasu z o2,5 czy moze czekasz do przerwy i wtedy sprzedajesz? jaki dzis mecz grasz?

raczej nie odsprzedaję. zdarzało się że bramka padała szybko wtedy greenowałem overa i czekałem z layem o4,5 żeby sprzedać go na 0 ale tylko w przypadku gdy gram o2,5 i lay o4,5 ponieważ lay szybko wraca do punktu wyjścia (czego nie powiem o layu o3,5). stawkuję po równo ale dlatego że wybieram wyrównane mecze lub gdy faworyt jest gościem-wtedy bramki zazwyczaj padają późno i robię greena na o4,5.

wczoraj grałem arsenal. mecz na tyle dobrze się ułożył, że zostawiłem o2,5 do końca (pomimo że w 1 połowie nie szło arsenalowi) a laya o4,5 pchnąłem w przerwie i miałem podwójnego greena.

cały czas myślę nad udoskonaleniem stawkowania żeby mieć greena niezależnie od tego w której minucie padnie 1 bramka w 1 połowie lub jeśli w ogóle nie padnie....

Odnośnik do posta

Wczoraj zagrałem mecz Milan - Ajax.

10 € na O 1,5 i 5 € na lay O 4,5.

Niestety do przerwy nie padła bramka. Wyszedłem z rynku w przerwie ze stratą 0,2 €.

Ciekawe jak to by wyglądało w przypadku równego stawkowania, trzeba przetestować.

Odnośnik do posta

Lukasz, ale jak padla bramka dla Arsenalu w pierwszej polowi to mogles po niej zrobic greena na o2,5. Strata z L o4,5 byla wieksza od greena? Czy mozna bylo juz wyjsc na plus? Przy graniu ta startegia na o1,5 duzego greena bys zrobil, potem chwilke poczekal i hedge L o4,5 i masz dobrego plusa:)

Odnośnik do posta

laya o4,5 kupiłem po 2,81 i w przerwie go pchnąłem z zyskiem bo była tylko jedna bramka i się nie zanosiło na o4,5 więc kurs leciał w górę. co do o2,5 to kupiłem coś po 1,6 i chyba po bramce byłby red-nie pamiętam już-w każdym razie zostawiłem go po prostu licząc na gole....także troszkę odbiegłem od metody....teraz tak rozmyślam nad lekką modyfikacją żeby obstawiać o1,5HT-stawka 40% kurs koło 2,7 + lay o4,5-stawka 60% kurs koło 6...co o tym myślicie? trzeba by poobserwować kursy...

Odnośnik do posta

Witam wszystkich wczoraj testowałem metodę na meczu BvB-Werder i zapisywałem jak zmieniają się kursy co 10 minut mam nadzieje że komuś się przyda.

Back Over 3.5 - 2.56 Lay Over 4.5 - 4.40 Tak było na początku meczu.

10 minuta BVB 1-0 Back Lay Over 3.5 1.78/1.81 Back 4.5 2.92

20 minuta BVB 1-0 Back Lay Over 3.5 2.16/2.30 Back 4.5 4.10

30 minuta BVb 1-0 Back Lay Over 3.5 2.58/2.70 Back 4.5 5.30

40 minuta BVB 1-0 Back Lay Over 3.5 2.70/3.10 Back 4.5 6.40

45 minuta BVb 1-0 Back Lay Over 3.5 3.50/3.65 Back 4.5 8.60

Tak kształtowały się kursy dodam jeszcze że w 50 minucie Back over 4.5 wynosił 12 a w 65 minucie 44. W tym spotkaniu back 3.5 bo kurs był dobry a na back over 2.5 był żałosny coś ok 1.58. Teraz pytanie do ludzi co testują albo co umieją grać tą metodą ;-) .

Jakie jest najlepsze rozwiązanie w takim przypadku? Po bramce Layować całego Backa 3.5 i czekać na Backa 4.5 żeby tam tak samo zarobić a to nastąpiło by w 30 minucie bo na backa 4.5 było wtedy 5.30 a więc gren z 2 rynków. Ale co jak padnie 2 bramka a my sprzedamy całego Overa to co wtedy? Zapraszam do rozmowy bo temat wydaje się bardzo interesujący.

Odnośnik do posta