Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

niskie laye

Promowane odpowiedzi

cześć

ja troszkę tak gram

tzn. lay o4,5 za 7 + back o1,5 i 2,5 po 5 i w niektórych meczach FG 0-10 za 0,5

uważam , że strategia ma spory potencjał , ale ja jeszcze robię trochę błędów , ostatnio popłynąłem na meczu Benifica , choć nie musiałem , po prostu chciałem wyjść z zyskiem i ustawiłem się trzy ticki wyżej w tym czasie padła druga bramka i zanim podjąłem decyzję co dalej , dwie kolejne , no i po zawodach , aczkolwiek ten mecz ułożył się tak , że piąta bramka padła dopiero w 82 minucie i gdybym kontrolował , to mógłbym jeszcze wyjść ze stratą rzędu 10 jednostek :-)

wcześniej miałem kilka razy podobną sytuacje , wychodziłem ze stratą , raz większą , raz mniejszą .

jeśli chodzi o spostrzeżenia , to :

- bramka między 10-20 minutą , to zawsze strata , przy powyższym stawkowaniu 1-4 jednostki , druga bramka w krótkim odstępie , to już strata 4-8 jednostek , a trzecia do przerwy 12-18 po czwartej można przejść na inny mecz , oczywiście wszystko HT

-zauważyłem , że w pierwszym kwadransie bramki padają dość rzadko i tu widzę największą szansę , starałem się zamykać rynki między 10-15 minutą , więc cel miałem jakby inny nieco niż Ty , zysk był niezbyt duży , ale regularny, natomiast nie znalazłem złotego środka , jeśli chodzi o stawkowanie próbowałem grać lay o4,5 z back o1,5 , ale jeśli padła bramka w pierwszym kwadransie , to nawet jeśli miałem FG 0-10 notowałem stratę , z kolei grając z o2,5 nie zawsze byłem w stanie sprzedać wszystko w taki sposób , żeby mieć zysk , odsprzedawałem więc część z o2,5 w okolicach 10 minuty , ale tutaj narażałem się na to , że jeśli padnie bramka , to znów strata może być większa , zgodnie z Twoim założeniem mogłem czekać do przerwy na bramki i parę razy tak próbowałem , ale jeśli bramka padała zbyt późno , to była strata na o2,5 , strata na FG 0-10 i niewielkie zyski na lay o4,5 i o1,5 , optymalny moment strzelenia bramki to 25-35 minuta , ale ja jakoś rzadko tak trafiałem

- no i na koniec co robić po bramce na początku meczu , ciąć straty czy czekać , biorąc pod uwagę fakt , że rzadko pada więcej niż 4 bramki , to może lepiej jednak poczekać trochę z lay o 4,5 ostatecznie rzeczywiście " piłka to nie hokej " , ja akurat zawsze trochę odczekałem , kilka razy padła w tym czasie druga bramka , a potem nawet trzecia , wychodziłem zawsze najpóźniej 10 minut po przerwie notując stratę rzędu 7-12 jednostek , po zbilansowaniu jestem na malutkim minusie , jeśli chodzi o tą strategię , ale to co napisałem wyżej mogłem mieć mniejszą stratę na meczu Benficy i wtedy byłby plus:-)

W każdym razie ja nastawiam się teraz na zamykanie rynków najpóźniej do 20 minuty , pracuję tylko nad właściwym doborem stawek , i trochę testuję łączenie innych rynków , myślałem np. o HT 0-0 lub lay o2,5 i lay remis , remis porusza się bardzo powoli w pierwszych 10 minutach w preciwieństwie do tamtych dwóch rynków , więc jest to jakiś trop , niestety nie wiele mogę jeszcze napisać , bo czasu na testy mało 8-) Pozdro :-)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 150
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Dzieki za testy, ja troche inaczej grałem.. ale z tym remisem to moze byc ciekawe, mianowicie ja grałem back over 1,5 za 13j a lay over 4,5 za 6j, i z czasem sprzedawałem po troche overa 1,5 i w przypadku bramki od 15 do 45min miałem zysk, a jesli padła bramka to przechodziłem na over 2,5 a pozniej 3,5 wiec nei zdarzały mi sie takie straty, tyle ze ja zagrałem tam moze z 50-60 spotkan i wyszedłem na plus.. i to było czekanie na bramke... a jesli nie pada to wyjscie bez straty.. w kazdym razie życze powodzenia i dzieki za testy:)

Odnośnik do posta

Fakt Ty bardziej rozkładałeś stawki w taki sposób , żeby zysk był przede wszystkim w sytuacji kiedy bramka padnie , ja z kolei tak trochę nijako , ale moim zdaniem nawet przy Twoim stawkowaniu w 15 minucie i nawet 20 w większości przypadków będziesz miał małą stratę , bo lay 4,5 zawsze spadnie poniżej punktu wyjścia , a z kolei back o1,5 w zasadzie zawsze w pierwszej połowie między 10-45 będzie dawał ten sam zysk między 15-25 ticków no chyba , że grasz underową ligę , albo drużyny i o1,5 na początku meczu jest powyżej 1,5 to wtedy , będzie większy zysk , ale wtedy oczekiwanie na bramki to nie najlepszy pomysł , no a jeśli odsprzedajesz po trochu no to te widełki będą jeszcze mniejsze. tak więc przy połączeniu o1,5 z lay o4,5 czym później pada bramka tym lepiej , byle do przerwy . może to rzeczywiście lepszy pomysł . tylko z kolei wraz ze zmniejszaniem stawki na na o1,5 będziesz miał najpierw znacznie mniejszy zysk w przypadku bramki , a bliżej przerwy nawet stratę, chociaż za to zysk będzie na lay o4,5 , no i trzeba pamiętać o FG 0-10 , chyba , że tam już w ogóle się nie zabezpieczasz , ale wtedy w pierwszym kwadransie zawsze masz stratę ... hmmm no nie wiem sam , ani go w tą , ani w tą :-) trzeba potestować , bo moim zdaniem pomysł bardzo jest dobry .

Odnośnik do posta

tak jak mowisz teraz wpłace na betfai cos i pogram tak bo otatnio udało mi sie łądnie zarobic na tym.. gram bez first gol i nawet szybka bramka i mała strata to nic bo to odrobiałem na nastepnym overze;p

Odnośnik do posta

a powiedz , co robisz z o1,5 sprzedajesz jak tylko bramka padnie ? ja się zastanawiałem zawsze , bo niby rozsądnie sprzedać , ale z drugiej strony o1,5 przy jednej bramce , przez 20 minut meczu pójdzie do góry max 5-8 ticków , większy zysk będzie z powrotu lay 4,5 do punktu wyjścia , a o2,5 za ile kupujesz ???

Odnośnik do posta
  • 4 years later...