Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Betfair na komórke

Promowane odpowiedzi

Nie widziałem podobnego tematu więc pisze ;) Sciagnelem na swoja nokie program betfair mobile, ale nie ma co ukrywac, ze troche ubogo tam :/ Zna ktos moze jakis bardziej rozbudowany program na różne systemy, tak żeby było troche wiecej funkcji ? Zalezy mi np. na pogladzie wykresu price/volume!

ewentualnie czy jakbym sobie sprawil komorke z przyzwoitym ekranem np. 4 cale i jak sie polacze normalnie przez przegladarke to nie bedzie juz problemu z funkcjonowaniem betfair przez www ??? czyli uzyskam wszystko to samo co na kompie ? probowal juz ktos tak ?

thx

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

No właśnie, ja też jestem zielony w kwestii nowych technologii, a potrzebuje dobrej rady. Jaka nokia byłaby najlepsza do obsługi oprogramowania BF? Chodzi mi to aby można było w razie awarii spokojnie wystawić kontrę. Czy w grę wchodzą tylko komórki z ekranem dotykowym, czy te "klawiszowe" też dają rade? Jakie są wasze odczucia, bo kompletnie nie wiem na jaki model sie zdecydować :-/

Odnośnik do posta
No właśnie, ja też jestem zielony w kwestii nowych technologii, a potrzebuje dobrej rady. Jaka nokia byłaby najlepsza do obsługi oprogramowania BF? Chodzi mi to aby można było w razie awarii spokojnie wystawić kontrę. Czy w grę wchodzą tylko komórki z ekranem dotykowym, czy te "klawiszowe" też dają rade? Jakie są wasze odczucia, bo kompletnie nie wiem na jaki model sie zdecydować :-/

Hej, nie polecam Ci komórek z dotykowym ekranem:) Nie wiem jakie masz "paluchy" ale jak są grubsze czy większe to trudno będzie Ci manewrować po kursach.

Miałęm swojego czasu iPhone, chciałbym jeszcze zobaczyć jak aplikacja tam działa.

Ale obecnie polecam Ci modele biznesowe Nokia E:) Posiadam właśnie obydwa modele Nokia E52 i E72, ta druga jest większa, także wyśmienita do ewentualnej gry na bf.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

jakie systemy obsluguje aplikacja betfair mobile, ktora mozna pobrac ze strony betfair? bedzie chodzic pod symbianem, czy juz tylko na androidzie?

a moze wystarczy wejsc poprzez mini opere na strone betfair i smigac po niej normalnie jak na kompie badz lapku?

dodam, ze posiadam telefon samsung omnia hd i nie ukrywam, ze jestem zainteresowany gra poprzez telefon .

Odnośnik do posta

ja mam wyswietlacz amoled i tylko paluchami mozna obslugiwac :D

ale wyswietlacz 3,7 cala wiec chyba nietrudno trafic w odpowiednia ikone. pytam o to, poniewaz nie wiem czy warto grac na telefonie.

Odnośnik do posta
troche z innej beczki: czy moge podpiac telefon do lapka poprzez kabel usb? tak, aby moc korzystac z neta (tego z telefonu).

jak najbardziej tak

Odnośnik do posta

probowalem sie tak podlaczyc i kapota. nie wiem jak :D

sciagnalem betfair mobile i ... masakra jest. na tak duzym wyswietlaczu wykorzystana jest tylko jego polowa. albo wrecz 1/3. pozostala czesc zajmuje jakis "joystick", cos a'la pad na pegasusa :D, do poruszania sie po menu.

Odnośnik do posta
  • 1 year later...

Od jakiegoś czasu nie moge sie połączyć z betfair przez komórke. POjawia sie komunikat "Brak połączenia z serwerem " Net na komie mi działa , bo moge korzystać np z livescore. Wiecie może co to może być , że mi nie działa.?

Odnośnik do posta

Od jakiegoś czasu nie moge sie połączyć z betfair przez komórke. POjawia sie komunikat "Brak połączenia z serwerem " Net na komie mi działa , bo moge korzystać np z livescore. Wiecie może co to może być , że mi nie działa.?

sprawdz na innej komorce z tym sasmym systemem oper. jesli to android to moze masz jakies ograniczenia per aplikacja?

zialal wczesnie?j moze operator blokowac rowniez, polookaj po forach czy ktos nie mial takiego problemu

Odnośnik do posta
  • 10 months later...

1. BetOnDroid

Ladder interface for Android platform available now! Bet with any Android powered phone or tablet. BetOnDroid key features are:

• Intuitive ladder interface
    • Acces to any Betfair odds market (including AUS markets)
    • In-Play betting
    • One click betting
    • One click bet canceling
    • One click hedging
    https://apps.betfair.com/directory/?CID=15299375&PLA=77784235116606424#sports/betondroid/index.html

2. Bet-Droid

Mobile Betfair application that allows simple bet entry (with 'what-if' calculations), viewing of betfair graphs, greening up, ladder trading and dutching.

https://apps.betfair.com/directory/?CID=15299375&PLA=77784235116606424#sports/bet-droid/index.html

3. Bet Ladder for Betfair

Now you can now trade any Betfair market using a ladder interface!

• Back and lay your selections on any Betfair market, then hedge your bets with the Hedge button. 

• Automatic price updates, simply tap to back or lay at the price you want - join the queue or get matched instantly, you decide. 

• View price graphs for your selections

https://apps.betfair.com/directory/?CID=15299375&PLA=77784235116606424#sports/bet-ladder-for-betfair/index.html

4. I Inne:

https://apps.betfair.com/directory/?CID=15299375&PLA=77784235116606424#

Odnośnik do posta