Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Liga Mistrzów

Promowane odpowiedzi

Nie zgodzę sie z tobą Kuchar. Co prawda w Werderze mamy szpital, ale Inter za kilka dni zaczyna zmagania z mistrzami poszczególnych kontynentów i Benitez prawdopodobnie wystawi dziś rezerwy. Nawet potencjalna wygrana wobec zwycięstwa Tottenhamu nie da mu 1 miejsca w grupie. Aczkolwiek wczoraj kurs na inter był jeszcze na poziomie 2,68 :-o

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Rusza kolejna faza Ligi Mistrzów. Dziś odbędą się 2 spotkania:

i5t0czyq614okyn.jpg

a tak na obecną chwilę przedstawiają się kursy na giełdzie:

81distbq7va0sgw.jpg

oraz:

zt5rl9npbprn9yd.jpg

Odnośnik do posta

Bądź co bądź ale wyniki z dnia wczorajszego mogą być zaskoczeniem. Przed Barceloną mecz na Camp Nou, gdzie już niejedna drużyna przekonała się, że na swoim obiekcie duma Katalonii jest o wiele groźniejsza niż na wyjazdach.

Dużo cięższe zadania stoi przed zawodnikami Romy. Aby przejść dalej muszą strzelić przynajmniej 2 bramki, w co szczerze wątpię...

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

http://sports.betfair.com/Index.do?mi=102386953&ex=1&origin=MRL

Jedna jaskółka wiosny nie czyni - tak określe sobotnie zwycięstwo Bayernu. Inter co prawda zremisował ze słabą Brescią ale kursy jakie na tą chwilę mamy na giełdzie to chyba małe nieporozumienie.

Osobiście już dziś kupuje BACK Interu, licząc na kilka ticków zysku.

Jakie jest Wasze zdanie na temat tego pojedynku?

post-84-1306395763,9_thumb.jpg

Odnośnik do posta

tez mysle ze spadnie. u jednego z internetowych bukow jest stosunek 1.90 3.75 3.75 wiec dosc dziwny. szczerze powiem ze pierwszy raz widze ze na remis i na gosci jest taki sam kurs. w kazdym badz razie mysle ze kurs spadnie przynajmnije do 3.90, zobaczymy jutro przed meczem. jednego jestem pewny, kurs nie wzrosnie, no chyba ze ktos kontuzje zlapie po drodze.

ps. to moj 1 post na forum wiec: Witam. :)

Odnośnik do posta

Myśle, że nie bez znaczenia są tu wyniki ostatnich kolejek ligowych. Inter przeżywał męki z Brescią, a Bayern rozbił w proch zawsze mocny Hamburg. Dodatkowo w świetnej dobrej formie są obaj skrzydłowi z Monachium , co dobrze Włochom nie wróży. Ja mimo wszystko nie uważam kursu na Bayern za zbyt zaniżony.

Odnośnik do posta

Dość zastanawiające są spadki na B Monachium. W tej chwili kursy u poważniejszych bukmacherów wynoszą około 1,89, co jest dla mnie dość dużym zaskoczeniem.

W Interze zabraknie dzisiaj Milito i Motty, natomiast Bayern w optymalnym składzie.

Obserwuje rynek i prawdopodobnie jeszcze raz wejdę w ten rynek (wczoraj złapany tick z 4,2 na 4,1), tylko, że tym razem zaatakuje trochę wyższy kurs (4,3?).

Bądź co bądź nadal uważam, że kurs na Inter jest zawyżony. Ostatnie spotkanie było bardzo wyrównane, co prezentuje obrazek poniżej.

post-84-1306395765,93_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jak dla mnie to w tym momencie kursy na Bayern 1,83/1,84 są naprawdę mocno zaniżone, nie wiem co jest tym spowodowane (ludzie patrzą na ostatnie mecze ligowe, czy co...?) ja pobrałem już trochę lay Bayern po 1,83, zobaczę co się będzie dalej działo, ale myślę, ze podskoczy i do meczu poziom około 1,9 powinno złapać, jeśli nie będzie żadnych niespodzianek kadrowych.

Odnośnik do posta

Po raz kolejny trading pre-play pokazał, że czasami jest niezrozumiały, a ludzie kierują się tym, co działo się w ostatnim meczu nie biorąc pod uwagę całokształtu sytuacji. Plus tego taki, że to kolejne ciekawe doświadczenie na przyszłość :)

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
Jose Mourinho, trener Realu Madryt, potwierdził, że Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Marcelo nie zagrają w sobotnim ligowym meczu ze Sportingiem Gijon, a także wtorkowym meczu Ligi Mistrzów z Tottenhamem.

Jose Mourinho ma poważny problem przed meczem 32. kolejki Primera Division ze Sportingiem Gijon. Skład Realu Madryt jest zdziesiątkowany przez kontuzje i kartki.

Karim Benzema nabawił się urazu podczas towarzyskiego meczu Francji z Chorwacją, Marcelo pechowo odniósł kontuzję w czasie treningu, a do tego także Cristiano Ronaldo boryka się z problemami zdrowotnymi. Na domiar złego Gago i Kaka jeszcze nie do końca wyleczyli swoje urazy. Natomiast Xabi Alonso jest zawieszony za żółte kartki.

Sobotnie ligowe spotkanie Realu ze Sportingiem Gijon (początek godz. 18:00) to nie największe zmartwienie trenera Realu Madryt. Mourinho nie będzie mógł skorzystać z kluczowych zawodników także we wtorkowym, ćwierćfinałowym meczu Ligi Mistrzów na Santiago Bernabeu przeciwko Tottenhamowi.

- Klubowy lekarz poinformował, że Benzema, Ronaldo i Marcelo na pewno nie będą mogli zagrać w nadchodzącym tygodniu - powiedział Mourinho. - Mecz ze Sportingiem Gijon jest dla nas bardzo ważny, bo w pościgu za Barceloną nie możemy pozwolić sobie na jakąkolwiek stratę punktów - dodał szkoleniowiec Realu Madryt.

Liderem Premiera Division jest FC Barcelona i ma pięć punktów przewagi nad Realem Madryt.

Jeżeli to prawda ( wszsycy powołują się na goal.com a ktow ie czy ten serwis nie zrobil sobie prima aprilisowego żartu) to kursy urosną na RM.

Obecnie sytuacja prezentuje się następująco:

post-84-1306395850,93_thumb.jpg

Odnośnik do posta