Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pieniądze dla aktywnych forumowiczów!

Promowane odpowiedzi

świetne pomysły :-) także preferuje dawanie jakiś gadżetów niż doładowań lub kasy. Zawsze to można sie dogadać z firmą która coś takiego robi, jakiś sponsoring itp

Odnośnik do posta
  • 5 weeks later...

Po dłuższych obserwacjach na forum administracja wraz z gronem osób bardzo związanych z forum traderzy.pl zdecydowała, iż nagrody za aktywność, systematyczne prowadzenie bloga, merytoryczne odpowiedzi muszą zmienić swoją formę. Jak zauważyło pewnie wiele osób na traderach mamy poważnych graczy, którzy zarabiają po kilkaset jednostek lub przekraczają już tysiąc. Dlatego też nagrody rzędu 300, 400zł podzielone dla kilku graczy nie będą tak satysfakcjonujące.

I właśnie dlatego zdecydowałem również napisać, z prośbą o poruszenie głębsze tematu i wyrażenie pewnych opinii. Jakiego typu nagrody chcielibyście dostawać:

- książki o tradingu, psychologii itp.

- gadżety betfair (koszulki, bluzy, smycze itp)

- gadżety traderzy.pl jak wyżej:)

I teraz metoda wyboru, czy traktujemy to jako niespodziankę a zespół odpowiedzialny za rozsyłkę sam wybiera nagrodę? Co proponujecie? Czekam na odpowiedzi:)

Dodam jeszcze, że osoby właśnie osoby aktywne, które chcielibyśmy nagrodzić w tym miesiącu mają właśnie portfel betfairowski trochę zapchany, mowa tutaj o np. franzie, bestbecie1. Dlatego wydaje mi się, że większą przyjemność będą miały te osoby w momencie dostania specjalnej nagrody z naszego forum?

Odnośnik do posta

Dokładnie, Ci co mają większe zyski to dla nich gadżety a dla tych co mają mały bank a dobrze prezentują się w tradingu proponował bym mały zastrzyk gotówki, który zawsze powiększy bank.

Odnośnik do posta
Dokładnie, Ci co mają większe zyski to dla nich gadżety a dla tych co mają mały bank a dobrze prezentują się w tradingu proponował bym mały zastrzyk gotówki, który zawsze powiększy bank.

Popieram w 100%.

Odnośnik do posta
  • 5 weeks later...

Z racji, że raczej nikt nagród pieniężnych z naszej strony nie odbierał pozytywnie i nie wywierały one żadnego entuzjazmu w użytkownikam postanowiłem zamknąć temat pieniędzy, a nagrody te zamienić na gadżety i bardzo przydatne lektury giełdowe, które zaraz opiszę. Wydaje mi się, iż będzie to lepsze wyjście w tej sytuacji, a każdy użytkownik dzięki nagrodom będzie w stanie podnieść swoją wiedzę wyżej.

Odnośnik do posta
Z racji, że raczej nikt nagród pieniężnych z naszej strony nie odbierał pozytywnie i nie wywierały one żadnego entuzjazmu w użytkownikam postanowiłem zamknąć temat pieniędzy, a nagrody te zamienić na gadżety i bardzo przydatne lektury giełdowe, które zaraz opiszę. Wydaje mi się, iż będzie to lepsze wyjście w tej sytuacji, a każdy użytkownik dzięki nagrodom będzie w stanie podnieść swoją wiedzę wyżej.

szkoda... kasa to jednak kasa - zawsze mozna zdecydowac coz nia zrobic hehe. Kupic kwiaty ukochanej czy wplacic na betfair i pomnozyc? Oto jest pytanie. Dobra opcja jest tez wybor nagrodzonego - sam powinien decydowac czy woli kase czy gadzety.

Odnośnik do posta

szkoda... kasa to jednak kasa - zawsze mozna zdecydowac coz nia zrobic hehe. Kupic kwiaty ukochanej czy wplacic na betfair i pomnozyc? Oto jest pytanie. Dobra opcja jest tez wybor nagrodzonego - sam powinien decydowac czy woli kase czy gadzety.

Aby nagroda pieniężna cieszyła userów musielibyśmy przeznaczyć na nią większą sumę i nagradzać pewnie tylko jednego forumowicza. A 300zł na 2 czy 3 userów to nie dużo prawda?

Doszliśmy do wniosku, że wysyłając cenne gadżety i kasiążki o tradingu, które opisałem w odpowiednim dziale będą pamiątką od nas, a Wy nigdy nie zapomnicie o traderach:)

Odnośnik do posta

Ja tam się cieszę, że wygrałem książkę :) Pieniążki są ulotne, lubią być i znikać, a książka ma wartość i wiedzę którą mogę nabyć i jej nie stracę :) Bardzo dobry pomysł z tymi gadżetami .

Odnośnik do posta

no tak. ale cycus napisal o mozliwosci wyboru, co moze oznaczac, ze ktos chcialby gadzet, a kto inny nawet i przyslowiowe 10pln. tak to zrozumialem.

dla jednej osoby radocha to kubek, dla drugiej ksiazka, a dla trzeciej piatka na browara (badz na 0.98 litra benzyny) :D

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.