Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

samuel10veb- trading pre play

Promowane odpowiedzi

Dzieki Panowie, ostatnio nic ciekawego się nie dzieje, oferta bardzo slaba, a pozatym nie mam czasu żeby siedzieć na giełdzie. Handlowałem tylko w piątek, żadnego grubszego wejscia nie udało sie zaliczyc, najwiecej zarobiłem na 0-2 Angolów gdzie złapałem dwa ticzki- rynek MO poleciał tam pięknie co odbiło sie na spadkach tego wyniku. Reszta rynków to handel na 0-0 Dla rozpoczynających przygode z CSami polecam gre na tym wyniku, bardzo czesto gdy leci under, spada tez 0-0, co łatwo idzie wyłapać.

post-592-0-38504600-1318157071_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus poj

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem zn

W tym tygodniu nie miałem zbyt wiele czasu na handel, niestety praca, bywałem w domu dopiero około 20:30, a że nie lubię zostawać zakładów kiedy nie mogę ich kontrolować więc za dużo nie pohandlowałem

Posted Images

Dzisiaj raczej nie nastawiałem sie na handel, oferta dosc kiepska, wszedłem jednak przed 12 i udało sie zrobic dwa greeny na zapleczu ligi włoskiej i hiszpańskiej. Potem wyłączyłem kompa i wszedłem znowu po godzinie 16 30, natrafiłem wtedy na rynek Notts - Hartlepool, płynnosc jak na 3 lige angielska wcale nie najgorsza więc postanowiłem poobserwowac. Nagle zaczął spadac under 2,5 w promocyjnym kursie byl lay over (1,5) więc postanowiłem wziąść, dodatkowo wziąłem 0-0 po 15,5 under dalej leciał to jeszcze dokupiłem potem 0-0 po 15. Efekt całego handlu naprawdę piękny, 0-0 sprzedałem po 14, a over prawie w całości po 1,31, praktycznie w obu przypadkach złapałem najlepsze momenty kupna i sprzedaży, gdyby jeszcze stawki były większe to można by powiedziec, transakcja wzorowa, ale i tak moge byc bardzo zadowolony, co jak co ale taki zarobek w dniu dzisiejszym wydawał się nie realny, a tu proszę jaka miła niespodzianka. Jednak na tej przerwie repre też idzie coś zarobic04%20Wink.png

post-592-0-24723700-1318175666_thumb.jpg

post-592-0-77788800-1318175687_thumb.jpg

post-592-0-42196800-1318175767_thumb.jpg

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

Handlowac reprezentacji jakos nie lubie ale dzisiaj było całkiem przyjemnie, rynek dnia gruzja - grecja, 0-0 kupione wczoraj po 8,6 sprzedaz dzis po 8,0, widzac spadający ciągle remis wejscie ponowne po 7,8 i sprzedaż po 7,4, obroty na tym rynku bardzo dobre- szło zarobić naprawde przyzwoicie, szkoda że nie pograłem troche grubiej04%20Wink.png Ładnie poleciał także under na szwecja - holandia, co wykorzystałem na 0-0, reszta rynków bez większej historii, łącznie 9 greenów, żadnego reda, poziom całkiem dobry01%20Smile.png

post-592-0-73649700-1318371264_thumb.jpg

post-592-0-62619300-1318371276_thumb.jpg

Odnośnik do posta

W takim stanie jak dzisiaj to ja jeszcze nie handlowałem, totalna masakra, wczoraj się zapiło, no i była zdychanina. Jak się przebudziłem to pomyslałem, że dzisiaj odpuszczam, jednak potem zawziąłem się w sobie, i pół przytomny wszedłem na giełde. Na dzien dobry hit kolejki w Anglii, mecz Liverpool - Man Utd, udało mi się zrobic ticzka na 0-0 z 13 na 12,5, w pewnym momencie zaczął spadac under co zaowocowało dalszymi spadkami tego wyniku, ostatecznie kurs wylądował na 10,5, ja jednak nie zdażyłem wziąść ani po 12, ani po 11,5, udało się dopiero po 11- przynajmniej tyle, ale ogólnie jest czego żałować, bo mogło być dużo bardziej okazale. Zawaliłem też troche sprawe na Man City - Aston Villa, spadek undera, wziąłem 0-0 po 19,5 oddałęm po 18,5 a szło spokojnie po 17. Nie do końca też wykorzystałem możliwości na Interze gdzie brałem 0-0 po 10,5, sprzedałem tylko 2/3 zakłdu po 10, reszte zostawiłem licząc na dalsze spadki, no i sie pomyliłem, musiałęm oddac po 10,5, tu jednak nie ma co żałowac, bo wszytsko wskazywało, ze spadac bedzie dalej. Ostatni rynek z którego wyciągłem cos wiecej to CS 3-0 Realu, 10,5 wydawał sie duzo za duzo, i tak też było, kurs spadł przed samym meczem do 9,0, ja oddałem po 9,4.

Ostateczny bilans dzisiejszego dnia bardzo dobry, najlepsza dniówka w mojej historii, tego się niespodziewałem zasiadając do komputera, możliwości zarobku były jednak dzisiaj ogromne, szkoda że nie wykorzystałem ich bardziej, no ale nie ma co narzekać.

Ide spać, jutro juz tak dobrze raczej nie bedzie bo oferta dosc słaba, póki co jestem ustawiony tylko na 0-0 w derbach Rzymu.

post-592-0-54086000-1318713315_thumb.jpg

post-592-0-61332800-1318713328_thumb.jpg

Odnośnik do posta

@samuel10web mam nadzieję, że spotkasz się z nami na najbliższym zlocie?;-D Gratuluję wyniku! Oby z dnia na dzień było jeszcze lepiej. Chciałbym jednak zapytać jakimi stawkami dzisiaj operowałeś?;-) Na zlocie Cię widzę;-D

Odnośnik do posta

stawki na man utd najpierw za 1k z 13 na 12,5, potem za 2k z 11 na 10,5, City transakcja za 600, Inter 1,5k ale sprzedałem tylko 1k, real grałem za 300, co do zlotu to myśle że bede, wszystko zalezy jednak od terminu:)

Odnośnik do posta

wczoraj tak jak sie spodziewałem oferta dosc kiepska, to i wynik bez fajarwerków, chociaz na ta oferte co była to i tak duzy sukces moim zdaniem, najwiecej wyciaglem na Udinesse, 0-0 kupione po 11,5 za 300 i po 10,5 za 200, sprzedane prawie wszystko po 10, jak widać nie trzeba wcale duzych stawek na Csach zeby ugrac ladna sumke, dzisiaj natomiast totalna amatorka z mojej strony kupiłem rano 0-0 Bilbao po 12 mimo ze wiedziałem ze nie bedzie mnie az do 16 w domu, złamałem zasade nie gram jak nie moge kontrolowac, no i dosc duzo mnie to kosztowało, jak wrociłem trzebabyło oddawac po 13, wiec po bardzo dobrym okresie w ostatnim czasie przydazyl sie głupi błąd...

Jutro LM, oferta na pierwszy rzut taka sobie, no ale może beda jakies ciekawe ruchy, na razie jestem ustawiony na 3-0 MU i Realu, reszta obserwuje

post-592-0-47316100-1318882618_thumb.jpg

post-592-0-16958600-1318882626_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj na dzien dobry przywaliłem duzego reda na Man Utd, kurs MO w pewnym momencie spadł na 1,19 postanowiłem wziasc 3-0 po 8,0, potem niestety MO zaczęło isc w góre, kasa na 3-0 z layów znikała a ja sobie czekałem nie wiadomo na co, efekt tego taki że wszystko w koncu oddałem po 8,8 i bylo czerwono na ponad 50..na szczescie potem udało mi sie odrobic czesc strat na 0-1.

Dzisiaj u wszystkich trzech wielkich faworytów(Man City, Man Utd, Real) spadały undery, mozna to było wykorzystac na 0-0, spadki tam były ogromne, ja niestety zrobiłem greena tylko na Man City, Under spadał także na Bayernie, co wykorzytsałem na 0-0 i 0-2, dosc czytelny spadek był tez na 3-0 Realu, kurs spadł z 9,2 na 8,4, a ja złapałem najlepsze momenty wescia i wyjscia.

Bilans dnia taki sobie liczyłem na więcej, tym bardziej szkoda bo naprawde szło ładnie pograc na spadkach underów..

Może jutro bedzie lepiej, ciekaw jestem czy rynki U/O faworytów beda zachowywac sie podobnie jak dzisiaj..?

post-592-0-46996300-1318970961_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Rano nie było zbyt dobrze, zrobiłem reda na 0-0 Barcelony, pozatym oddałem 0-0 Borussi 12,5>12 a kurs poleciał potem do 9,8, no i troche spanikowałem na 0-0 Milanu, ale liczyłem sie z tym ze bede musial wyjsc po poludniu z domu wiec grałem bardzo ostrożnie, do domu wróciłem po 19, udało sie ugrac troche na rynkach które grałem do południa, bardzo dobre wejscie w 0-0 Milanu 18,5>16,5 oraz 0-0 BVB 10,5>10 sprawiły ze dniówka nie najgorsza jak na czas który posiweciłem, szkoda że zapomniałem zrobic screeny wykresów z 0-0 BVB i Milanu, naprawde pięknie szło zarobic na tych rynkach. Ogólnie LM jakos srednio mi sprzyja, wszystkie mecze o jednej godzinie, ciezko sie skupic na wszystkich rynkach, dużo okazji czasem odlatuje, jednak weekendy daja duzo lepiej zarobic...

Jutro z czasem bedzie jeszcze gorzej jak dzisiaj, na razie nic nie gram, może uda mi się wrócić po południu to bede cos szukał.

P.S jezeli ktos zrobił zdjecie wykresów 0-0 BVB i Milanu to prosze wrzucic:)

post-592-0-87740100-1319057254_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Jak na to, ze na gielde wszedłem dopiero o 17 30 to zarobek dzisiaj calkiem fajny, stówka padła, troche nie dosyt na meczu Wisła-Fulham gdzie zwlekałem za długo z wzięciem 0-0 po 10,5 no i autobus pojechal beze mnie, wziałęm dopiero po 9,4 oddałem tick nizej, ładne wejscie natomiast zanotowałem na 0-0 Stoke, spadający under przyczynił sie do spadku kursu, kupowałem po 14, sprzedałem po 13, zaczynali mi brac po 12,5 ale kasa z 13 znikała wiec trzeba było oddawac, to była dobra decyzja, pozatym troszke zarobiłem jeszcze na Tottenhamie, Atletico i Lazio, we wszystkich przypadkach po spadku undera atakowołem 0-0 co przynosiło zarobek

post-592-0-17027400-1319140277_thumb.jpg

post-592-0-68917200-1319140286_thumb.jpg

post-592-0-79066300-1319140298_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Był to mój ostatni wpis w tym miesiącu, sprawy osobiste sprawiają że z dniem dzisiejszym koncze handel w pazdzierniku, jezeli nic sie nie zmieni to na gielde wracam 2 listopada.

Miesiąc uważam za bardzo udany, za dużo czasu nie pohandlowałem a i tak udało sie pobic minimalnie rekord miesiaca, jezeli juz handlowałem cały dzien to robiłem zawsze minimum 80e co bardzo cieszy, jest powtarzalnosc, mam nadzieje ze po malej przerwie nie strace formy;)

Nie wiem tez co dalej z moim tematem, raczej od listopada koniec z wklejaniem wyników, trzeba zacząc byc bardziej ostrożnym, temat postaram sie kontynuowac, ale na pewno nie bede pisał z taka czestotliwoscia., i zmienie jego forme.

Pozdrawiam wszystkich traderów czytających bloga;) do usłyszenia na forum w listopadzie:)

Odnośnik do posta

@samuel10veb załatwiaj wszystkie sprawy i wracaj w listopadzie z jeszcze lepszym nastawieniem;-) tak aby efekty jeszcze się podwoiły;-) Sprawy muszą być dość ważne skoro opuszczasz nas (chwilowo;-) ) na 40 dni;-) Nie mniej jednak powodzenia;-)

A przez ten czas w ogóle na giełdę ani na forum nie zaglądniesz?;-)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.