Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

20.12.2010

Promowane odpowiedzi

Spotkanie: Santander - Hercules

Dyscyplina: Piłka nożna / Hiszpania

Rynek: MO

Santander - Hercules

Hercules bardzo osłabiony: Abraham Paz (DEF, 11/1), Pamarot (DEF, 15/0), Drenthe (MID, 10/2) i Valdez (FOR, 11/6), filary obrony, pomocy i ataku Herculesa.

Jutro oferta uboga dlatego uważam, że właśnie tutaj zgromadzi się dużo pieniędzy i rynek będzie wystarczająco płynny. Ja osobiście kupiłem backa na Santander po 1,97 i czekam na laya na poziomie 1,92...

Odnośnik do posta

O w morde! Back na Remis 1.6! Prawie wszystkie buki ten mecz wycofały. Serie B, to śmierdzi sprzedanym meczem. Z chęcią jutro zobaczę jaki będzie wynik :D. Zastanawiam się czy nie kupić 0:0 :D za drobne :D

Odnośnik do posta

Mi się też tak wydaje. AlbinoLeffe ma zdecydowanie lepszą formę w tym miesiącu, wygrali z Regginą(7) i Empoli(11) ale ostatnio ulegli Atlancie, która zajmuję drugą pozycję.

Odnośnik do posta

Z tego co ja kojarzę, to we Włoszech takie cuda dzieją się przeważnie końcem sezonu a nie w grudniu. Włoskie "ustawki" charakteryzowały się zawsze tym, że niemal do samego końca meczu była wiara, że padnie taki a nie inny wynik, a co dopiero przed początkiem.

Zapytajcie zresztą Lepustiego, bo on własnie na tej "naiwności rynku" w tamtym sezonie zrobił ładnego greena.

Ja bym nie liczył, że kurs na remis wybije się powyżej 2,00 -bo skoro ma byc remis i wynik 1-1 to rynek tak właśnie bedzie myslal. To nie MŚ to skorumpowane Wlochy 8-)

Odnośnik do posta

Jeśli naiwnie będą wierzyć w cuda to oczywiście podskoczy ale o jakieś 20, 30 ticków! Tak było ostatnio w Greckiej 2 lidze, do końca nie pamiętam ale może Lepusti przypomni coś albo Mateusz, za dużo rynków przeszło mi później żebym z dokładnością pamiętał takie rzeczy.

Mniej więcej przy wyniku 3:1 i 80 min. kurs na remis nadal oscylował w granicach 2.00 :D

Odnośnik do posta

http://www.surebety.pl/kategoria,bukmacherka,ustawiony-mecz.html

szachinista opisal tam jeden ustawiony mecz z ligi wloskiej.

Najbardziej interesujacy fragment:

Po bramce: "Kursy uplasowały się na poziomie około 3,0 - 1,6 - 11,0 ! Prowadzenie gospodarzy utrzymało się przez 7 minut, bo... sędzia podyktował karnego z kapelusza"

Odnośnik do posta

Spotkanie: Union Berlin - Karlsruhe

Dyscyplina: Piłka nożna / Niemcy 2

Rynek: Under 2,5

Lay 1,81 wydaje się dobrym zakupem. Kurs powinien podskoczyć o kilka ticków przed spotkaniem.

Odnośnik do posta