Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

30.12.2010

Promowane odpowiedzi

Mecz: Lokeren - Genk

Dyscyplina: PN

Liga: belgijska

Rynek: MO - Back Genk

Obecnie sytuacja wygląda tak: Back 2.22 / 2.26 Lay

Jako, że dziś zostanie rozegranych mało meczy, myśle że typ na Genk będzie się cieszył sporym powodzeniem. Wczoraj wieczorem zakupiłem po 2.32, także jak widać w dobrym tempie leci w dół. Warto dodać iż ostatnie 6 spotkań pomiędzy tymi drużynami kończyło się zwycięstwami Genk. U buków tendencja spadkowa jest cały czas. Myślę, że jeszcze kilka ticków poleci w dół.

Pozdrawiam ;)

Odnośnik do posta

odnośnie meczu powyżej. Nie mam notatek do ligi belgijskiej, ale analizując inne ligi wygląda na to, że kurs na 0-0 na poziomie 16 (do ustawienia się w koszyku na 16,5) jest nieco zawyżony. Jeżeli over nie poleci na dół, to kurs na 0-0 powinien spaść do około 14,5 - 15, a przy wzroście overa nawet jeszcze niżej.

Over jak widać ma tendencje wzrostową, ale przy tak niewielkiej ilości gotówki ciężko powiedzieć czy zachowa taką tendencję

0y3d2efglucil84.jpg

Jeszcze statystyki h2h - wcale nie zapowiada się na mecz overowy.

rjx8gu0nlzw23h6.jpg

Odnośnik do posta
Zicoo, można tylko po co? Trzeba sobie ufać, nikt chyba na siłę nie chce zawyżać kursów. O piwku dla Ciebie zapomniałem, ale już się poprawiłem!:P

Ja myśle, że zico nie chodziło o to że ktoś zawyża kursy, ale o to abysmy mogli sobie porównać jak wyglądały kursy na taką a taką godzinę i wyciągnąć jakies wnioski.

Odnośnik do posta

Wiem, wiem w większości jednak i tak każdy user podaje kurs aktualny i swoje przewidywania do niego. Na pewno zwiększyło by to standaryzację i czytelność postu więc może pomysł jednak jest trafny?

Odnośnik do posta

Ja myśle, że zico nie chodziło o to że ktoś zawyża kursy, ale o to abysmy mogli sobie porównać jak wyglądały kursy na taką a taką godzinę i wyciągnąć jakies wnioski.

Dokładnie o to mi chodziło. Oprócz tego, że widzimy kursy to jeszcze wiemy ile kasy jest na danym rynku. Myślę, że byłoby to bardzo pomocne. Przynajmniej ja tak uważam

Odnośnik do posta