Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Nie dawno trafiłem zupełnie przez przypadek na to forum, od razu spodobało mi się i postanowiłem się zarejestrować. Tradnig "odkryłem" kilka dni przed świętami (wcześniej tylko zakłady bukmacherskie). Przeglądnąłem kilka tematów na tym forum i postanowiłem sam spróbować poprowadzić takiego bloga. Dostałem od kumpla 10e z jakiejś promocji no i postanowiłem wpłacić to do Betfair. I tak o to zaczęła się moja przygoda z tradingiem. O dziwo nie notowałem jak narazie większych strat i tak z 10,00 euro zrobiło się 35,22 euro (część ugrana na tradingu, a część nie). Wypłaciłem 10e i na zabawe zostało 25,22e. Z tą kwotą zacznę (prawdopodobnie od Nowego Roku, bo myślami jestem już przy dzisiejszej imprezie ;))

Kilka moich dotychczasowych tradingów (zapisanych):

38887135781722898480.jpg

97987695672420833978.jpg

13095539147150011325.jpg

87238233290275371421.jpg

23100989848895649533.jpg

57409064877124329949.jpg

Oczywiście można komentować, pozdro :)

Odnośnik do posta

Widzę, że korzystasz z fairbota. Jeśli dzisiejszy dzień na zielono tylko tak jak widać to gratuluję, w tradingu najważniejsza jest psychika - jeśli zrozumiesz jak łatwo i systematycznie możesz wygrywać na giełdzie to gwarantuję, że na zawsze pozostawisz bukmacherkę.

Życzę sukcesów w Nowym Roku,

Mam nadzieję, że systematycznie będziesz chwalił się osiągnięciami, a każdy wyrazi swoje opinie co do gry jaką prowadzisz.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Witam.

W wekeend nie miałem za bardzo czasu coś pograć. Ten tydzień też może być ciężki, jeśli chodzi o znalezienie czasu. Dlaczego ? Bo pod koniec tygodnia będę się przeprowadzał i nie wiem czy będzie czas na trading.

Dzisiaj natomiast tylko poobserwowałem kilka rynków i mam już "plan" jak będę grał ;) Dopłace coś kasy i będzie można zarabiać. No to by było narazie tyle.

Do "usłyszenia" nie długo.

Odnośnik do posta

Siema ;)

Dzisiaj znalaz?em troche czasu i pobawi?em si? troche tradingiem.

Jeden z moich najwy?szych greenów jak do tej pory, zrobiony dzisiaj na meczu Fulham, na rynku u/o 1,5 :

65302361656930613419.jpg

No i oczywi?cie podsumowanie dzisiejszego dnia. Ma?y zysk jest i to jest najwa?niejsze. Mog?o by? du?o wi?cej, gdybym tylko nie przegra? w g?upi sposób 5 euro na meczu Chardego z Kaviciem. Zagra?em przed meczem win Francuza, by?em przekonany, ?e od samego pocz?tku b?dzie dominowa? na korcie, ale tak si? nie sta?o niestety. Ju? w pierwszym gemie da? si? prze?ama?. Zreszt? w ca?ym meczu nie umia? wygra? swojego serwisu. Dawa? si? ?amac jak kobiety :-/ A ja zamiast ju? po pierwszym gemie sprzeda? zaklad ze strat? 0,50 euro, czeka?em a? wygra chocia? seta, no ale tak si? niestety nie sta?o. Zamiast wtopi? 0,50 euro to ja wtopi?em 10 razy wi?cej. No ale có? - nauczka na przysz?o??, ?eby akceptowa? redy, póki nie zrobi? si? jeszcze wi?ksze.

48236295628797752221.jpg

Jutro b?d? mia? czas pogra? od 13/14 do 17:30/18, akurat jest wtedy du?o tenisa to oby mo?na by?o zarobi? :) na noc z NBA ju? widz? jeden ciekawy typ, zaraz go pogram i rano pochwal? si? nim.

Odnośnik do posta

Hehe Jarecki dokładnie tak, trzeba małymi kroczkami ciułać centa do centa i będzie sukces :)

90656301182572124386.jpg

Narazie tylko takie coś. Kupiony over po 1,68, zaraz po bramce lay po 1,37 i wyszedłem z rynku :)

Stan konta: 14,00 euro.

Teraz wychodzę, później coś się zarobi (mam nadzieje) :D

Odnośnik do posta

Ale czy to dobry sposób? Ryzykujesz zbyt wiele, grając prawie all in możesz przegrać wszystko. Co byś zrobił w momencie jak bramka nie padnie? Kurs ucieka dość szybko...

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

54840669844429330312.jpg

76ers - Suns

Handlowałem pre play. Zakupiłem kurs 2,60 na Suns za 8,75 euro licząc na to, że spadnie, bo wydawało mi się, że jest zdecydowanie za wysoki. Tak się jednak nie stało, szybko wzrosło na 2,62 później na 2,64 2,66 czy nawet 2,68. Poniżej 2,60 nigdy nie spadło niestety. Sprzedałem część po 2,66 i część po 2,68. Tutaj strata nie boli, ale szkoda że strata.

Knicks - Wizzards

Tutaj z tradinngiem nie było nic wspólnego. Zakupiłem back na Knicks po 1,30 za 6,75. Do 1:30 jednak nie doczekałem, usnąłem wcześniej i wielkie szczęście rano że NY wygrali.

58078584846942478489.jpg

Do zakładanego celu brakuje 11,32 euro.

Djokovic - Berdych o 9:30, fajny mecz do tradingu. Ja niestety nie będę mógł nic na tym zarobić, bo zaraz musze jechać na trening.

Odnośnik do posta

12876841812909823994.jpg

Dzisiaj znowu bardzo przyjemny dzień. Szczególnie ręczna dała zarobić. Zapowiadało się nieciekawie, bo in play wszedłem na rynek Niemcy - Norwegia. Zakupiłem back Niemcy po 1,52 za 5 euro. Kiedy widziałem, że Niemcy nie mają szans na wygranie, a ich gra woła o pomstę do nieba postanowiłem ciąć straty i back Norwegia po 1,26 za 5,80. Rynek zakończony stratą 3,49, no ale lepsze to niż minus 5 euro.

Z piłki nożnej miałem jeden ujemny rynek. Mianowicie Manchester Utd. Wszedłem na rynek dokładny wynik i zakupiłem back 0-3 po 10,5 za 5 euro licząc na spadek kursu. Jednak przez kilka godzin nic się tam nie ruszyło i sprzedałem po 11,00. Ogólnie strata to tylko 0,20 euro.

Stan konta aktualny na 22:49

02985213667921338221.jpg

Do wyznaczonego przeze mnie celu brakuje zaledwie 3,30 euro.

Przede mną nocka, na której czuje, że mój początkowy cel zostanie przekroczony.

PS. zaczynam lubić trading :-)

Odnośnik do posta

03137064001959521158.jpg

Dzisiaj od 12:00 tradowałem praktycznie cały dzień. Efekt wyszedł jaki wyszedł, nie jest źle, dniówka 5,33 euro, ale mogło być dużo lepiej...

Dzisiaj pierwszy raz tradowalem na konikach, polubiłem je, siedziałem tam dzisiaj na 7 rynkach, z czego tylko jeden był ujemny. Z kosza załatwiła mnie Siena na 3,68, z kopanej jeden ujemny rynek na egzotycznej Turcji, z siatki minus na Jastrzębskim Węglu kilka eurosów, ale z pomocą przyszły Częstochowa i Bielsko-Biała i tam tylko minus 2,65.

27900611914234477292.jpg

Od dzisiaj moim celem jest dziennie 10% budżetu. Uważam, że jest to bardzo realne.

Dzisiaj w nocy posiedze, zobaczymy co z tego wyjdzie, rano opiszę :)

Odnośnik do posta

57381678381510088110.jpg

Noc całkiem udana, nawet minimalnie lepsza od dnia.

Indiana - Magic

Zacząłem tradowanie w nocy od tego meczu. Na 5 minut przed meczem zakupiłem back na Orlando po kursie 1,45. Włączyłem mecz, Orlando szybko wyszedł na 6-0, wtedy kurs spadł na 1,30 i po 2 minutach gry mogłem się cieszyć z greena 0,85 euro.

Toronto - Philadelphia

Po meczu wyżej włączyłem streama na mecz w Toronto. Kiedy Philadelphia straciła punkty na 6-8 kupilem back na 76ers po 1,76. Ci szybko wyrównali, a w obronie zmusili Toronto do rzutu za "trzy", piłka trafiła w obręcz, 76ers zbiera, wyprowadza szybki kontratak, robi się 10-8, kurs spada o 2 ticki i ja w tym czasie odsprzedaje swój zakład. 0,08 euro w 30 sekund.

Jets - Memphis

Tradowałem na rynku kto wygra pierwszą połowę. Zakupiłem back Memhis po 1,22 przy stanie 14-6, oczywiście cały czas oglądając mecz i obserwując dyspozycje zawodnikow. Memphis caly czas uciekało, z każdą akcją powiększając swój dorobek punktowy. Kiedy kurs spadł do 1,10 poszedł lay i mogłem się cieszyć greenem 1,01 euro.

Minnesota - Oklahoma

Zakupiłem na 2 minuty przed meczem back na Oklahome po 1,43. Po zaledwie minucie oglądania meczu Oklahoma wypracowała sobie przewagę trzech oczek, kurs spadł na 1,41, poszedł więc lay i ja zdobyłem 0,10 euro.

Detroit - Denver

Po wyżej wymienionych meczach włączyłem mecz w Detroit. Wszedłem na rynek under/over i obserwowałem kursy. Zakupiłem back over 203,5 pkt po dobrym kursie 1,80. Mecz miałem caly czas "pod kontrolą", koszykarze jednej i drugiej drużyny grali skutecznie w ataku i dość słabo w obronie. Dużo celnych rzutow, szczególnie tych za 3 punkty. Rynek stal w miejscu, i nie dało się odsprzedać zakładu, ale od początku nic nie wskazywało na under.

Corinthians - Tolima

W 33 minucie zakupiony back na remis po 3,90. W przerwie lay po 3,34 i mogłem się cieszyć z greena.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.