Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zmiany kursów przed meczem

Promowane odpowiedzi

Witam !!:)

Zakładam temat handlu przed meczem którym się zajmuje od początku marca, cały czas handlowałem zaraz po zakończeniu spotkania, ostatnio staram się przewidywać i analizować też parę dni przed spotkaniem. Mój kapitał wynosi w tej chwili w okolicach stu euro cały czas go powiększam wpłacając drobne sumy. Stawka bazowa na zdarzenie to 20 euro, cały wcześniejszy handel opisywałem na forum geek toy's:

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3939940Post3939940

Mój handel opierał się na rynkach match odds , i /o2.5.Czytałem na tym forum o tym że osoby grają na rynkach C/S tym rynkiem też chciałbym się zainteresować. Zamierzam opisywać i wklejać screeny z handlu tak jak to robiłem na forum geek's może się to komuś do czegoś przyda a przy okazji ja się dowiem jak usprawnić mój handel.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 36
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

dzięki za miłe słowa, teraz przez parę dni nie grałem.. wczoraj kupiłem kurs na korea za 2,56 płd dziś sprzedałem po 2,44, ostatnio cały czas obserwuje rynki dokładnego wyniku w przerwie. Zagrałem w

grecjanigeria.jpg

zagrałem na rynku under 1,5 po kursie 2,48 back i odsprzedałem za 2,44 , czytałem informacje innych użytkowników i też zaważam że na mistrzostwach świata panują całkiem inne reguły niż w rozgrywkach ligowych.

Odnośnik do posta

anglia.jpg

Strata na rynku do przerwy w meczu anglia- algieria , liczyłem na spadek na rynku remisowym, giełda zachowała się na odwrót. Pierwszy raz grałem dziś na rynkach do przerwy i dokładnego wyniku.

Odnośnik do posta

No widzę, że początki dość dobre. Nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Nabierzesz coraz większego doświadczenia. Najlepiej grać na początku pre play. Życzę sukcesów i mam nadzieję, ze nadal będziesz aktywnie pisał:)

Odnośnik do posta

dzięki za miłe słowa, teraz przez parę dni nie grałem.. wczoraj kupiłem kurs na korea za 2,56 płd dziś sprzedałem po 2,44, ostatnio cały czas obserwuje rynki dokładnego wyniku w przerwie. Zagrałem w trakcie przerwy na meczu meksyk - urugway jak na razie mam słabe rozeznanie na rynku handlowałem na 1-1 i 1-0 na jednym osiągnąłem szybki zysk , na drugim czekałem i niestety zagrałem in- play( tego chce unikać) żeby sprzedać kurs z mniejszą stratą.

nigeriay.jpg

Odnośnik do posta

Witam, gratuluje wyniku, podobnie handlowalem na meczu nigeria-korea tyle ze kupilem po 2,54 i sprzedalem po 2,42. A jesli chodzi o handel na CS w przerwie to dosyc czesto w nim uczestnicze i przynosi to niezle zyski. Jednak wydaje mi sie ze w meczu meksyk-urugwaj dziwinie sie te kursy zachowywaly szczegolnie na 0-1 i 1-1. No i plynnosc tez nie byla zbyt imponujaca jak w poprzednich meczach.

Odnośnik do posta

Także gratuluję, ja kupiłem Koreę po 2,58 ale żałuję że sprzedałem po 2,52. Ja podobnie jak Leno największe korzyści czerpię w przerwie. Rynki in-play to w większości straty.

Odnośnik do posta

Gratuluje zysków na Korei - ciesze się, że tyle osób skorzystało z mojej propozycji :mrgreen:

Ja niestety sprzedałem po 2,44 i ponowiłem atak po kursie 2,44, co było błędem, więc zysk tylko symboliczny.

Kolega obrał dobrą drogę, że nie wchodzi in play, tylko nastawia sie na handel przedmeczowy. Ten kto mówi, że nie da sie zarabiać na takim handlu jest w błędzie. Sam wczoraj tylko na handlu pre play zarobiłem 92e, a w czerwcu już ponad 500e, nie wchodząc ani razu in play.

Życzę powodzenia i wytrwałości :-)

Odnośnik do posta

Gratulacje Homik takich wynikow no i dzieki za zyskowne propozycje icon_smile.gif Moje zyski nie sa takie duze ale znacznie sie poprawily odkad przestalem wchodzic in play. Powodzenia icon_wink.gif

Odnośnik do posta

dzięki dzięki ,planuje teraz grać jak najczęściej, kiedy mi to nie koliduje ze szkołą , myślę że spoko byłoby się spotkać i potrejdować na żywo , wszak zawsze można coś ciekawego zauważyć i dowiedzieć od drugiej osoby grając z nią :D

grecjanigeria.jpg

tutaj zagrałem również w przerwie meczu na rynku CS 0-2 i 0-1 , rynek zachował się tak jak przypuszczałem, zauważyłem że był o wiele mniejszy przepływ pieniężny niż w meczu meksyk - urugway . tak jak pisałem wcześniej, gram tylko przed meczem lub w trakcie przerwy.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.