Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

System Maria

Promowane odpowiedzi

Ale, co to nam daje?

Kapitał 100f

Fav 1,50 za 1f

DNB 4,5 za 0,35f

W przypadku wygranej favoryta, wygrywamy 0,5f, przegrywamy 0,35f, bilans - grosze na plusie.

W przypadku remisu, przegrywamy 1f, zwrot 0,35f, bilans - minus.

W przypadku wygranej gosci, wygrywamy okolo 1,5f, przegrywamy 1f, bilans - grosze na plusie.

To teraz pytanie, nie łatwiej postawić te 0,5f na lay, że nie będzie remisu?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z trzech tysięcy jak już. http://forums.mukamo.com/finance/18528-sportsbetting-maria-laying-system.html

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na

W pierwszym poscie nawiazywalem raczej do stawki plaskiej i zalozene stawkowanie marii tak jak mowilem podalem piersze przyszlo mi do glowy co spelnialo wymogi kursu na rynku MO , ze stawkowaniem juz troch pojechalem bo progresywne jest do oszukanie prawdopodobienstwa , to stawkowanie mozna wykozystac do LTD na podobny przedzial kursow,

w tym sposbie progresywnie trzeba by stawkowac tylko faworyta.

Ja sie nie upieram na sile ze to sie sprawdzi , poprostu bylo to wymyslone ppo kursach.

zaklad nr 2 mozna zagrac stawka na zwrot pierwszego , prawdopodobienstwo wystopienia wygranej fav. jest o wiele wyzsze co wynika z kursu.

Odnośnik do posta

Mnie dzisiaj wpadł do głowy nieco inny pomysł. Poobserwowałem kilka gonitw live i widząc szalejące kursy zagrałem nieco inaczej.

Otóż wystawiałem LAY po kursie 2.0 na każdego konia. Zagrałem tak na 14 rynkach.

Oto moje wyniki:

6 wyścigów na zero. Czyli złapałem LAY na dwa konie.

3 wyścigi na minus. Czyli złapałem LAY na jednego konia.

4 wyścigi na plus, gdzie złapałem na LAY po 3 konie.

1 wyścig na plus, gdzie złapałem na LAY 4 konie.

Bilans:

6*0 + 3*(-1) + 4*1 + 1*2 = -3 + 4 + 2 = 3

Przy mojej stawce w wysokości 0.3e ugrałem 0.79e.

Chciałbym to sprawdzić na gonitwach z całego dnia, ale nie mam zapału, żeby wystawić tyle zakładów, bo gonitw jest ze 40!

Odnośnik do posta

A moze warto layowac jeszcze nizej wszystkie po kursie1,33 co daloby naprawde niezly zysk , w koncowkach bardzo czesto sie zdarza walka i przy takim kursie strike rate wystarczylby niski.

Odnośnik do posta

Myślę, że to trzeba testować na małych stawkach przez kilka dni. Może to przynieść sukces. Na jednym z wyścigów przyglądałem się jakie stawki zostały przyjęte. Wyszedłem w nim na 0. Jeden z koni, którego złapałem wygrał, a w drugim przyjęte stawki nie zeszły poniżej kursu 2.0

Odnośnik do posta

Witam a co myślicie nad zastosowaniem Marii w metodzie zwanej "niskie laye" czyli lay over 4.5 gola i gramy bez backa a np jak do przerwy mamy równomierny zysk 80% to wychodzimy i stawki dobieramy tak jak Maria wrzucę test do działu niskie laye po weekendzie pozdro.

Odnośnik do posta

kuchar mozesz podac linka do tej "darmowej" wersji?:)

Niestety coś nie mogę pełnej wersji znaleźć w sieci. E booka mam na pewno na dysku na którymś z komputerów więc postaram się poszukać.

Na razie trochę mniejszą wersję podaję:

http://chomikuj.pl/Feniks011/N+A+U+K+A/E-booki+Z*c5*82ote+My*c5*9bli/Cover+booker+-+Pawe*c5*82+Kata,272798361.pdf

Czy to jest ta metoda, w której autor poleca grać undery w ostatnich sekundach po kursach 1,01 - 1,05?

Nie, nie, tamta metoda jest dla ludzi naiwnych niestety. Choć powiem szczerze, że każdą metodę sprawdzam, testuję i czytam do jakiej mam tylko dostęp. Znalazłem w sieci kiedyś tą o której pisałeś, ale czy ona wartuje tych pieniędzy ile życzy sobie autor?

Odnośnik do posta

Tak sobie ostatnio przygladalem sie ladderowi na konikach i co mnie zaciekawilo.. Zauwazcie sobie ze zawsze na Layu 1,01 na kazdym koniu jest podobna suma dzisiaj bylo to kolo 8,5k. Jak spojrzalem na jutrzejsze wyscigi na ostatnim juz lezy sumka 4,5k..Mysle ze ktos gra strategia taka ze jak najwczesniej uklada sie w kolejce przy Layu na 1,01 i stawkuje kazdego konia na wyscigu np 10e (zobowiazanie 0,1e). Nawet nie jest to takie glupie.. Jak zdarzenie (czyli layowany kon nie wygra, a sam takie przypadki widzialem) wyjdzie w wiekszej ilosci jak 1 na 100 (przy 1 jestesmy na 0) to gosc jest do przodu. Co o tym myslicie??Jutro sprobuje tak zrobic na wszystkich wyscigach zobaczymy czy cos wpadnie

Odnośnik do posta

Poczated dnia znakomity 9/9 koniec tez 6/6 ,to co bylo pomiedzy lepiej zapomniec .Trzy czu cztery gonitwy zagralem podwojnie .Moze za duzo gonitw gralem -gdyz prawie wszystkie -a w niektorych naprawde ciezko bylo wybrac .

Od dzis zaczalem tez grac tak jakby moj bank wynosil 500 ,czyli stawki 5/3/2 gbp -w rzeczywistosci po dzisiejszym dniu jest okolo 380 .

Rezultat dzisiejszy : 27/34 (79.41) zysk 14.44

od poczatku :90/106 skutecznosc 84.91 %-zblizam sie juz powoli do Marii .

Odnośnik do posta

kapitansb jaki sredni kurs ci wychodzi? Stawiacz na konie z kursem nizszym niz 4? Bo widze ze dzisejsza skutecznosc nie jest zadowalajaca a i tak jestes na plusie

Zastanawia mnie jak czesto faworyt przegrywa. Ma ktos moze takie statystyki?

Odnośnik do posta
kapitansb jaki sredni kurs ci wychodzi? Stawiacz na konie z kursem nizszym niz 4? Bo widze ze dzisejsza skutecznosc nie jest zadowalajaca a i tak jestes na plusie

Zastanawia mnie jak czesto faworyt przegrywa. Ma ktos moze takie statystyki?

Gdzies mam e-booka na ten temat ,ale sprzed 3,4 lat -generalnie jest takie powiedzenie wyscigowe ,czy nawet tytul tego e-booka -Favourites always come close .

Gdzies tez chyba na forum Betangel ktos podawal linka do statystyk ,jak pogrzebiesz znajdziesz -statystyki beda aktualne .

Przegralem dzisiaj w siedmiu gonitwach ,gdybym poddal sie przed Kempton byloby prawie na zero .Dwie gonitwy co gralem podwojnie i jeden z koni wygral -porazka byla wiec mniejsza - zwyciezca byl moim glownym oslem .

Oto sumy przegrane (z minusami):4.12, 2,90 , 8.55 ,17.20 , 11,20 , 5.90 , 5.0 .

Tak ,stawiam na ponizej 4 ,nawet ponizej 2 jak widze szanse .Na wysokie kursy tez trzeba zwracac uwage -np.dzis w Kempton w ostatniej gonitwie biegl kon ,ktory pod tym dzokejem mial wczesniej dwa znakomite biegi .

Wyslij maila na priv ,,wysle Ci tego e-booka .

Odnośnik do posta