Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

System Maria

Promowane odpowiedzi

NEXT RACES -pod spodem czas i miejsce gonitwy -klik

otwiera sie karta gonitwy

pod koniem -drugi box z poziomymi kreskami -klik

otwieraja sie wyniki konia (np. jutro Leopardstown pierwszy kon)

jak najedziesz myszka na text :5½L, Fully Funded[11/2]11-3 -wyswietli Ci sie jak kon biegl w tym wyscigu

klik na dzokeja -okno z jego rezultami ,klik na konia podobnie

obok konia ,masz podany jego wiek i wage ktora niesie ,np .waga 11-12 znaczy sie 11 stonow i 12 funtow (chyba-na tym sie nie znam)

w tekscie :5½L, Fully Funded[11/2]11-3 , 5½L znaczy ,ze kon stracil do zwyciezcy tyle dlugosci ,3/7 znaczy ,ze byl trzeci w stawce pieciu

cyferki za dzokejem pod literkami RPR -to rating konia

PU -pulled up -moze byc np,ze zrzucil np jezdzca ,ogolnie wycofany w trakcie

F -przewrocil sie

i jeszcze pare symboli ,jak najedziesz myszka i nie bedziesz wiedzial -->slownik

Generalnie chodzi o to ,zeby w gronie koni znalezc osla ,jak na tym filmiku :

http://dailydonkey.com/ -tylko nie podniecaj sie wynikami strony ,bo maja naciagane .

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 160
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Z trzech tysięcy jak już. http://forums.mukamo.com/finance/18528-sportsbetting-maria-laying-system.html

System Maria zostal szczegółowo opisany na naszym portalu >>> KLIK Ktos moze gral tym systemem? jak czytalem zagraniczne fora to bardzo ciekawie on wyglada. Osoba ktora go wymysila

Wczoraj przegladajac ladera na wyscigach znow zauwazylem cos ciekawego..Otoz na drabince byly ustawione bardzo duze kwoty Lay na kazdego konia w zaleznosci od tego jaki mial kurs poczatkowy. I tak na

To i ja dorzuce dwie dobre stronki z wyscigami .

http://www.sportinglife.com/racing/news/

http://www.attheraces.com/home/

Jutro na wyspach tylko wyscigi w Southwell i Leopardstown.

Jesli ktos jest chetny poogladac wyscigi live,to ta druga stronka oferuje stream.W tej chwili cena 6.99 euro za miesiac.Opoznienie obrazu ok 7-8 sek.Czasem mniej nie wiem od czego to zalezy.

W tej chwili do wiosny beda glownie wyscigi plotowe .A na piaszczystej nawierzchni wyscigi plaskie.

Odnośnik do posta

Kolejny dzien ,powiedzmy drugi w ktorym typy byly wybierane korzystajac ze statystyk na racingpost .com .I chyba tedy droga ,bo wyniki jak na razie mnie oszalamiaja .Gram wprawdzie bardzo mala stawka- 2 gbp i plaska ,wiec jak na razie jest to po prostu zwykly lay .Po dojsciu do 300 ,zmienie stawke dla kursu do 3,5 na 3 gbp ,powyzej 3,5 bede gral za 2 az dojde do 500 i wtedy wprowadze juz pelne stawkowanie Marii -jezeli oczywiscie wytrzymam i mi sie nie znudzi .Bo widac ,ze jest to maraton i schody tez beda .

Oczywiste jest ,ze w tej zabawie jak we wszystkim znacznie wzrastaja szanse jak sie gra dobre typy a strona bardzo,bardzo pomaga .

Dzisiejszy rezultat to 14 oslow na 15 prob (w jednej gonitwie byly 2 ).Nieudana proba nie odbila sie na kapitale ,po po prostu wygral faworyt po kursie 1.48.

Lacznie z wczorajszymi daje to 31/32 .Kapital do dalsze zabawy 278,06 gbp .

Skutecznosc 96,87 % :-D -jak na razie bije Marie!

I uwaga -jak handluje na faworycie ,ciagle sa problemy problemy z przewidzeniem wlasciwego kieunku ,jest duzo nieudanych tradow -a tu o dziwo bylbym rozniez doskonalym traderem !

Odnośnik do posta

Strona w którym ta kobieta przedstawiała swoje selekcje już nie istnieje w sieci. Tu jest aktualny temat w którym człowiek wiernie podąża założeniami Marii oraz bardzo podobna formuła tematu.

http://www.punterslounge.com/forum/f19/500-5000-using-marias-laying-system-108287/index6.html

Odnośnik do posta
Strona w którym ta kobieta przedstawiała swoje selekcje już nie istnieje w sieci. Tu jest aktualny temat w którym człowiek wiernie podąża założeniami Marii oraz bardzo podobna formuła tematu.

http://www.punterslounge.com/forum/f19/500-5000-using-marias-laying-system-108287/index6.html

Dzieki ,Lepusti .Przejrzalem temat goscia ,pisze tam troche jaki wynik miala Maria na poczatku .Poczytalem tez starego bloga z linku ktory zapodal annoyed .

I widze to optymistycznie ,bo idzie nam jak na razie wysmienicie .

Annoyed ,gdyby wczesniej gral zgodnie z regulami tego systemu bylby juz bardzo daleko ,bo jak pisze mial ponad 100 wyscigow bez porazki .

A tak nawiasem mowiac ,zna ktos jakas podobna do racingpostb strone ze statystykami do wyscigow w USA i Australii ? Poki maly bank mozna by bylo troszke przyspieszyc .:-)

Odnośnik do posta

Zobaczymy jak będą wyglądały podsumowania tygodniowe i później miesięczne, które mam nadzieję tutaj umieścicie:) Przyglądam się od początku tej strategii i również zastanawiam się nad rozpoczęciem gry na konikach, ale na razie chyba popróbuję piłkę ręczną jeśli czas pozwoli, poczekam na Wasze podsumowania i wezmę się do podbojów nowej dyscypliny :lol:

Odnośnik do posta

jak narazie mi koniki rowniez fajnie wychodza. Wczoraj na 14 gonitw tylko jeden konikl mi nie wszedl:) Ogolnie wczoraj 10e na plusie. Korzystalem ze stronki racingpost. Ja narazie gram systemem 10% 6% i 4% gdyz mam maly bank - 40e Wczoraj byl 30;)

Kapitansb - jakie typy na dzis masz?

Odnośnik do posta

Nie mam czasu uczestniczyc we wszystkich wyscigach ,czasami wiec bede gral w kilkunastu ,czasmi kilku lub w ogole w ciagu dnia .

Dzisiejszy dzien byl rowniez udany ,co przyznam w dalszym ciagu mnie zadziwia .Ale jest to w duzej mierze zasluga racingpost ,gdyz specjalista ze mnie zaden ,ot po prostu czysta logika .

Wynik 11/13 ,od poczatku jak zaczalem liczyc 42/45 .,skutecznosc 93.33 %

konie ,ktore dzis mnie pokonaly mialy kursy odp. 2.18 i 1.91 ,nie spowodowaly wiec duzych strat -wynik finansowy -gram dalej stawka plaska 2 gbp -wyniosl +16.72.

Zblizam sie wiec powoli do 300 ,a wtedy bedzie mozna postawic pierwsze wyzwanie --->10 000 -powiedzmy testowe ,zobaczymy jak dalej bedzie szlo ,bo zdaje sobie ,ze kursy ktore gram sa czesto wysokie a kilka porazek od razu sie odbije na koncie .Poza tym zobaczymy jak sie bedzie zachowywala psychika i czy nie bedzie miala wplywu na typowanie .

Wczoraj probowalem troche USA , 4/5 czego nie uwzgledniam w statystykach -wyszedlem prawie na zero ,stwierdzilem jednak ,ze to nie ma sensu ,rynek malo plynny i troszke widac dziwne ruchy ,odnioslem wrazenie ,ze ktos juz zna zwyciezce .

Odnośnik do posta

Nie wiem jak ty to robisz ze masz taka skutecznosc. Gratuluje. Mi jakos to nie idzie ale poczatki zawsze sa trudne tak jak w kazdej dziedzinie zycia. Postaram sie nie brac udzialu we wszystkich wyscigach i staranniej selekcjonowac.

Wydaje mi sie ze grajac plaska stawka szybko zbankrutujesz(chyba ze uzyskasz taka skutecznasc przez caly okres grania)

Powodzenia

Odnośnik do posta