Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Witam traderów

Gofer

Promowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich! Jestem nowy na forum więc wypada się przedstawić.

Jestem studentem politechniki, obstawiam od 6 lat. Mam dość duże doświadczenie w grze, znam jak własną kieszeń rynek płatnych typów. Zgromadziłem pewien kapitał , który chciałbym zainwestować. Zainteresowałem się tematem giełdy betfair i chcę osiągnąć przyzwoite rezulaty handlując, mam nadzieję, że to forum pozwoli mi się rozwinąć.

Odnośnik do posta

Witamy serdecznie kryniu:)

6lat obstawiałeś u buków? Nie opłaca się prawda? Na tradingu można dużo wiecej zarobić, mniejsze ryzyko, nic tylko się uczyć!!:) Więc bądź aktywny na forum, udzielaj się, ucz i nabieraj doświadczenia.. Na pewno zobaczysz rezultaty!:)

Odnośnik do posta

Witam.

Nazywam się Łukasz.Studiuję na Uniwersytecie.Tradingiem zajmuje się od marca tego roku. Zajmuje się wyścigami koni(amreykańskie), z czasem chcę po wakacjach zająć sie angielskimi. Muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie obstawiałem u buk'ow więc moje doświadczenie na początku było zerowe. Teraz już mi całkiem nieźle idzie :)

Mam nadzieje, iż z tego forum wyniosę dużo i moje efekty będą lepsze :)

Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

Widzę że powstała idea przedstawienia się, więc i ja to zrobię.

Mam na imię Mateusz i za rok mam zamiar skończyć studia na politechnice a równocześnie studiuje na AWFie. Obstawianiem meczy interesowałem się chyba od gimnazjum, wtedy co kilka dni puszczałem tasiemca za 2 złote i wiadomo jakie były skutki. Ostatnio jednak zainteresowałem się szukaniem cudownych metod, i tak próbowałem wielu systemów bukmacherskich (łącznie z progresją, surebetami), ze skutkiem takim że trochę kasy straciłem. Graniem na giełdzie interesuję się jakoś od lutego tego roku, przede mną jeszcze sporo nauki ale widze w tym ogromny potencjał a to forum jest strzałem w dziesiątke:)

Odnośnik do posta

Mam na imię Marcin i pracuję. Mam 37 lat, bukmacherką zajmuję się od około 5 lat. Przechodziłem wszystkie podstawowe etapy - tasiemce, systemy, progresję, trading in-play i teraz wreszcie trading pre-play. Kapitał zgromadziłem podczas wcześniejszych doświadczeń. W chwili obecnej osiągam stałe zyski z tradingu, jednak ciągle się uczę.

Odnośnik do posta

Witam. Mam na imię Wojtek. Mam 29 lat. W bukmacherkę bawiłem się z przerwami około 8 lat. Tematem tradingu zainteresowałem się kiedy trafiłem na blog Szewy w listopadzie 2009. Handlowałem trochę od stycznia do kwietnia, jednak praca zajmowała mi sporo czasu i nie pozwalała na skuteczny handel. Do poważnego handlu wróce pod koniec lipca. Do tego czasu chcę się jak najwięcej nauczyć. Myślę, że to forum mi w tym pomoże.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Witam!

Niebawem skończę 28 lat i ogólnie w bukmacherkę bawię się już ładnych parę latek, niestety jestem ogólnie na minusie. Dopiero po zainteresowaniu się tradingiem pre-play można powiedzieć, ze powoli ale systematycznie odrabiam to co straciłem przez lata :P Dużo nauki przede mną ale mam nadzieję, że to forum pomoże mi choć troszkę uzupełnić luki w edukacji a może i ja na coś się przydam.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 3 months later...

Jestem tu nowy, więc chciałbym się przywitać!

Mam 18 lat i nadal uczę się w liceum.

Przypadkiem natknąłem się w necie na blog Adam Heathcote'a i zainteresowałem się tematyką handlu na giełdzie sportowej. Nigdy nie ciągnęło mnie do typowej bukmacherki, bo widziałem, że naprawdę ciężko jest osiągnąć wyniki na plusie. Jednak rezultaty Adama były świetne i postanowiłem spróbować swoich sił w tej dziedzinie. Na razie tylko czytam blogi oraz fora i przyglądam się rynkom(od około 3 tygodni), ale myślę, że niedługo zacznę handlować. Obrałem sobie na cel konie i ma nadzieję, że przy nich pozostanę. To tyle o mnie w skrócie. Jeśli zacznę osiągać przyzwoite wyniki, pewnie założę bloga.

Pozdro :)

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Witam wszystkich!

Mam 23 lata, studiuje zaocznie. Na tematyke handlu na giełdzie natknąlem się klia miesiecy temu na blogu użytkownika Lepusti. Od tej pory zglebiam tajniki tradingu, ze szczegolnym uwzględnieniem handlu in play.

Widze, że u was na forum jest masa informacji o strategiach gry in play, cześć z nich już znam i stosuje - inne to nowość. Narazie operuje na niskich stawkach i testuje systemy. Na forum trafiłem dzięki informacji na jednym z for bukmacherskich.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • 2 years later...

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.