Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowelizacja ustawy antyhazardowej

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 774
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ustawa hazardowa - nadchodzi nowelizacja. Miliony trafią do polskiego sportu? Zmiana ustawy hazardowej w 2009 roku spowodowała, że największe firmy bukmacherskie zrezygnowały z legalnej działalno

Ciekawą odpowiedz dostał jeden z użytkowników forum bukmacherskiego od dyrektora UKS w Szczecinie.    "Sprawa zamknięta. Dyrektor Urzędu Kontroli skarbowej w Szczecinie, przysłał mi pismo umarząjąc

Coś się popsuło i nie było mnie słychać ale już jestem Za dużo się dzieje wiec po kolei: Dipsyman ma rację. Projekt MF nie ma szans na notyfikację, gdyż niewiele zmienia. Kapica to wiedział i os

Posted Images

Witam pomóżcie mi proszę jak to wygląda w praktyce. Załóżmy że zarabiam 1000e miesięcznie normalnie to wypłacam i teraz pytanie jak sie rozliczyć z podatku i czy na chwilkę obecną coś mi grozi ?

Odnośnik do posta
8 godzin temu, BLB666 napisał:

Witam pomóżcie mi proszę jak to wygląda w praktyce. Załóżmy że zarabiam 1000e miesięcznie normalnie to wypłacam i teraz pytanie jak sie rozliczyć z podatku i czy na chwilkę obecną coś mi grozi ?

http://www.finanse.mf.gov.pl/web/wp/pp  tu Ci udzielą informacji ludzie kompetentni w tych sprawach.

Odnośnik do posta

http://polskarazem.pl/wp-content/uploads/2016/06/Ustawa-o-zakładach-wzajemnych.pdf  

ustawa gowinowcow

ten art, 76 bedzie poprawka konieczna pod gielde bf?

i chyba dla graczy jest tax free

Edytowane przez firence
Odnośnik do posta

Powtórzę się po raz kolejny. Styczeń 2017 lol to najbardziej optymistyczna data dla MF , lipiec 2017 już bardziej realna a przełom 2017/18 już bardziej pewna tzn. dalej mam wyjebane (tak mocno).

Odnośnik do posta

A choćby za brak możliwości reklam bukmacherów, a choćby za naruszanie traktatu o swobodnym przepływie towarów i usług, a choćby za Rejestr Stron Niedozwolonych i w hooj innych rzeczy które KE wytknie pisiochom

Odnośnik do posta

A w Danii pozwalaja blokowac. a swobody nie naruszaja bo przeciez pozwalaja innym bukom wejsc.

A zamiast tego moga wziac projekt Gowina i pewnie przejdzie i mieli by kase

Edytowane przez mjablonski2
Odnośnik do posta

Coś się popsuło i nie było mnie słychać ale już jestem :) Za dużo się dzieje wiec po kolei:

Dipsyman ma rację. Projekt MF nie ma szans na notyfikację, gdyż niewiele zmienia. Kapica to wiedział i ostatnią zmianę przesłał jako samą nowelkę. Tylko, ze wtedy buki wypięły się na to. Ponadto sprawa się będzie długo ciągnąć. Wczoraj bodajże pojawiła się informacja, że nie wjedzie od 1 stycznia ustawa o opłacie audiowizualnej, m.in. z powodu tego że nie da jej się szybko notyfikować. Tak po prawdzie to ja nie wiem czy ustawa Gowina nie będzie też miała problemów z notyfikacją :)

Wywiad. Są dwie możliwości: pierwsza oczywista :) a druga że facet nie zna sie kompletnie na tym czym się zajmuje. Szkoda nawet na niego strzępić ryja. Z jednej strony to bardzo łatwy przeciwnik, a z drugiej jak się uprze to pewnie go nie przekonasz.

15 posłów już dawno jest zebranych :)

#walczymy :D

Odnośnik do posta