Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowelizacja ustawy antyhazardowej

Promowane odpowiedzi

Zastanawiajace ze zostal tyg do wprowadzenia ustawy, a caly czas tak naprawde nie ma pewnosci co do notyfikacji. Jest jeszcze wiele duzych firm ktore nie poinformowaly swoich klientow o zamknieciu konta. Maile od bf rowniez narazie nie przyszly. Pewnie to myslenie zyczeniowe, ale licze jeszcze na jakis zwrot akcji ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 774
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ustawa hazardowa - nadchodzi nowelizacja. Miliony trafią do polskiego sportu? Zmiana ustawy hazardowej w 2009 roku spowodowała, że największe firmy bukmacherskie zrezygnowały z legalnej działalno

Ciekawą odpowiedz dostał jeden z użytkowników forum bukmacherskiego od dyrektora UKS w Szczecinie.    "Sprawa zamknięta. Dyrektor Urzędu Kontroli skarbowej w Szczecinie, przysłał mi pismo umarząjąc

Coś się popsuło i nie było mnie słychać ale już jestem Za dużo się dzieje wiec po kolei: Dipsyman ma rację. Projekt MF nie ma szans na notyfikację, gdyż niewiele zmienia. Kapica to wiedział i os

Posted Images

Mnie wczoraj pracownica mowila,na czacie ,ze od 1 kwietnia banuja osoby z polskim adresem zameldowania wiec wedlug mnie nie ma co sobie robic nadzieji,ze nie ma notyfikacji,ze mail jeszcze nie przyszedl.Watpie,zeby ich  pracownik sobie jaja robil!

Odnośnik do posta

Ktos wklejal fragment rozmowy z dzialem obslugi w ktorym mozna bylo przeczytac ze ip polskie bedzie blokowane. Obojetnie jakby nie bylo warto pomyslec o vpn ze wzgledow bezpieczenstwa. Jesli ustawa bedize zgodna z prawem ue, granie z terytorium Polski jest ryzykowne.

Odnośnik do posta

Z przykrością informujemy, że William Hill postanowił wycofać się z oferowania swoich wszystkich usług hazardowych dla rezydentów Polski w najbliższej przyszłości.

Przepraszając za wszelkie niedogodności z tym związane, chcielibyśmy podkreślić, że decyzja ta została spowodowana regulacjami prawnymi, które są poza naszą kontrolą.

Wkrótce wszystkie konta graczy zarejestrowane przez osoby zameldowane w Polsce zostaną zawieszone. Od godziny 00:01 w dniu 31. marca 2017 roku dostęp do naszych produktów hazardowych zostanie zablokowany.

Jednakże do godziny 23:59 w dniu 30. marca 2017 roku konto gracza pozostanie dostępne w celu wypłaty środków. Po prostu po zalogowaniu należy przejść do sekcji „Moje Konto” a następnie przejść do sekcji „Wypłata” i zlecić wypłatę środków ...

Odnośnik do posta

Panowie, przygladam sie gieldzie betfair juz dlugo i w koncu po kolejnym podejsciu do koni pre play cos zaskoczylo.. zauwazam zaleznosci i moje wejscia w rynek to nie kwestia przypadku, zielony kolor dominuje. Tak zadowolony przypadkowo wpadlem na ten temat, ze betfair konczy dzialalnosc w Polsce.. teraz gdy cos ruszylo w moim tradingu.. Przeczytalem duzo artykulow na temat tej ustawy i wiem ze pewnie macie dosyc tego tematu, ale kogo zapytac jak nie Was. Pytam tylko dla potwierdzenia, bo ciezko w to uwierzyc. Rozumiem, ze nie ma innego wyjscia jak tylko wyplacic pieniadze do konca marca i zapomniec o betfair mieszkajac w Polsce? 

Odnośnik do posta
1 hour ago, ibolek said:

Panowie, przygladam sie gieldzie Betfair juz dlugo i w koncu po kolejnym podejsciu do koni pre play cos zaskoczylo.. zauwazam zaleznosci i moje wejscia w rynek to nie kwestia przypadku, zielony kolor dominuje. Tak zadowolony przypadkowo wpadlem na ten temat, ze Betfair konczy dzialalnosc w Polsce.. teraz gdy cos ruszylo w moim tradingu.. Przeczytalem duzo artykulow na temat tej ustawy i wiem ze pewnie macie dosyc tego tematu, ale kogo zapytac jak nie Was. Pytam tylko dla potwierdzenia, bo ciezko w to uwierzyc. Rozumiem, ze nie ma innego wyjscia jak tylko wyplacic pieniadze do konca marca i zapomniec o Betfair mieszkajac w Polsce? 

Pieniądze wypłać, jak masz kogoś w uk to załóż na niego konto. Jak nie to jest problem ale zapraszam do drugiego wątku może wspólnie coś wymyślimy

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Na tą chwilę jednak jedynym zagranicznym podmiotem, który otwarcie zadeklarował, że stara się o licencje na działanie w Polsce jest Bwin. Polski rynek sonduje również William Hill, który zastanawia się nad przejęciem jednego z bukmacherów posiadających już licencję w Polsce (dla WH istotna jest również baza punktów stacjonarnych). My wiemy również o jeszcze jednej dużej firmie, która bardzo poważnie zastanawia się nad złożeniem wniosku o licencję, niemniej na tą chwilę niestety nie możemy ujawnić tej nazwy.

http://e-playbet.com/betclic-everest-opuszcza-belgie-polska/

Odnośnik do posta
  • 1 month later...