Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wysokie laye + Maria

Promowane odpowiedzi

Witam a więc strategia polega na tym że gramy Lay over 4.5 czasami lay 3.5 czasami 5.5 i stawką Marii ale zmodyfikowaną a więc:

Laye do 5.50 gramy za 1%

Laye od 6.00 do 9.00 za 0.6%

Laye większe od 9 .00 za 0.4%

Tak przedstawia się stawkowanie docelowe ale z braku 1000 oiro przedstawię zmodyfikowane stawki powiedzmy dla 100 oiro a więc:

Laye do 5.50 gramy za 4%

Laye większe od 5.50 gramy za 2%

I teraz na czym to polega a więc nie zostawiamy całego zakładu do końca tylko tradujemy np: do przerwy 0-0 zysk ok 80% więc hedge i mamy grena oczywiście nie musimy sprzedawać jak oglądamy mecz a nam się oko przymyka :-D .

Głownie chodzi o to że nawet w overowym meczu patrz wczoraj Barcelona -Betis 5-0 można było i tak i tak zarobić 65% jak byśmy zostawili to wiadomo że wtopa ale lay był coś ok 3.65.

Wiadomo że drugie stawkowanie jest trochę ryzykowne ale to tylko na testy. Będę tu podawał typy i opisywał po meczu jak poszło oczywiście nie pierwszy lepszy mecz z brzegu tylko trochę statystyki formy bramek itp. Żeby coś powiedzieć więcej myślę że po 100 typach dopiero będzie można wyciągnąć wnioski.

Wszystkie uwagi przemyślenia modyfikacje mile widziane ;-)

Odnośnik do posta

Pierwszy typ:

Real- Atletico Lay over 4.5 gola

Kurs: 3.35 stawka 4 oiro

Real w mega formie atletico w odwrocie no ale ostatni mecz na SB pomiędzy tymi klubami 1-0 i mam nadzieje że dziś atletico nie da się rozjechać

Odnośnik do posta

Bardzo dobrze wygląda Twój system. Fajna przeróbka, jestem ciekawy jak będzie wygladał profit za kilka dni jeśli faktycznie wykorzystasz możliwości sprzedaży w połowie meczu.

Trzymam kciuki i czekam na aktualizację.

Odnośnik do posta

witaj !

Ja z zainteresowaniem będę się przyglądał , bo sam poległem na podobnej strategii założyłem nawet krótki watek , aczkolwiek zajmowałem sie strategią od dłuższego czasu . Nie mniej życzę Ci powodzenia , chociaż łatwo nie będzie . Ten dzisiejszy mecz też ryzykowny bardzo mimo wszystko , Puchar Króla rządzi się swoimi prawami , a do tego derby . No ale tu akurat zobowiązanie nie jest duże bo kurs stosunkowo wysoki jak na O4,5 i może to jest klucz jakiś , bo z tym sprzedawaniem , to pewnie różnie się ułoży , z tego co widzę raczej nie zamierzasz skalpować tylko ugrać większą ilość ticków i zamykać bądź czekać do końca przy niekorzystnym układzie . Hmmm przyglądam się uważnie i jeszcze raz powodzenia ! :-D

Odnośnik do posta

Real- Atletico Lay over 4.5 gola

Kurs: 3.35 stawka 4 oiro

wynik 3-1

zysk: 3.80

Po szybkich bramkach w tym spotkaniu chyba w 11 albo 14 minucie było 1-1 nie pamiętam przyszła mi pewna myśl mianowicie kurs po bramce na 1-1 na rynku lay over 6.5 gola był 4.40 szybkie 2 bramki real w gazie ale bez przesady atletico to nie kelnerzy żeby dać se strzelić 5 bramek kurs w przerwie na backa oscylował w granicach 13 więc byłby piękny zysk który na pewno by pokrył stratę z laya 4.5 co myślicie panowie o takim rozwiązaniu jak padają szybko 2 bramki.

A ha jeszcze jedno analizuje mecze za pomocą strony:

http://pl.league-statistics.com/porownanie,real-madryt,atletico-madryt,345,335.php

dla mnie najlepsza strona do analizy.

makinka pisałeś że poległeś na podobnej strategi coś tam czytałem ale w tych tematach nie ma polskich znaków tylko te pytajniki i się to ciężko czyta :-D więc jak byś mógł to proszę o przypomnienie jak ty grałeś jutro następne typy pozdro.

Odnośnik do posta

Może warto też zagrać nieco inaczej. Czyli Lay'ować jakiś over po bramce, ale tylko wtedy kiedy padnie ona do 10 minuty. Można do tego zastosować każdą ligę. Nie raz widziałem w greckiej (liga underowa) bramkę w pierwszych minutach i to były jedyne bramki w meczu. Ogólnie życzę powodzenia!

Odnośnik do posta
Może warto też zagrać nieco inaczej. Czyli Lay'ować jakiś over po bramce, ale tylko wtedy kiedy padnie ona do 10 minuty. Można do tego zastosować każdą ligę. Nie raz widziałem w greckiej (liga underowa) bramkę w pierwszych minutach i to były jedyne bramki w meczu. Ogólnie życzę powodzenia!

Po bramce, tej szybkiej, warto layować każdy inny wynik, na rynku CS. Lecz też trzeba uważać, na szybką drugą bramkę.

Odnośnik do posta

Bayer - BVB Lay over 3.5

Kurs: 3.40

Stawka: 4 oiro

Kluby overowe ale ostatnie 3 spotkania bezpośrednie to max 3 bramki.

Ostatnie 3 mecze w bundeslidze BVB 3 undery 2.5 Bayer 3 overy spodziewam się wyrównanego meczu Bayer u siebie na 9 meczy wygrał tylko 3 BVB na wyjeździe na 9 spotkań 8 zwycięstw ostatni mecz na Bayerze 1-1 najgorszy scenariusz jak kluby pójdą na wymianę :lol: .

A co do strategi to fajnie że dajecie swoje pomysły ale ja zastanawiam się nad połączeniem tych layów z innym rynkiem tylko nie chodzi mi o backa innej ilości bramek tylko o jakiś inny rynek jak ktoś ma jakiś pomysł to pisać śmiało jak coś wymyśle to dam znać pozdro.

Odnośnik do posta

gratuluję dobrego początku :-)

ja skalpowałem obstawiając back na poniżej (4,5-6,5) parę razy zastanawiałem się po stracie bramki , co by zostawiać do końca otwarty zakład , ale analizowałem to i wychodziło , że jednak mniejsze straty notuję zamykając po golu , aczkolwiek Ty masz trochę inny sposób gry .

Ale jedno co na pewno ma sens , to granie po dobrych kursach , bo tak oceniam wczorajszy Twój typ i kurs na niego , jakby wybrać nawet 1-2 takie perełki , co dzień , to całkiem nieźle się rysuje :-)

Odnośnik do posta

Panowie wczoraj imprezka a ja pijany oglądam mecz i po 1 połowie kurs na backa 13 myślę heegde ale gdzie :-D kumpel zostaw no to zostawiłem red po kursie 1.80 masakra ostatni raz gram ........ albo rybki albo akwarium :-(

Odnośnik do posta

siemka !

patrzyłem na ten mecz i pomyślałem o tym typie nawet :-)

jakbyś wyszedł w przerwie byłoby cacy , a tak wtopa na maxa :-D

no takie życie , nie jest to łatwy kawałek chleba , ale Twój zamysł nie jest zły , jakby założyć , że wychodzimy w przerwie przy pomyślnej sytuacji , a jeśli nie to zostawiamy zakład do końca , ewentualnie pilnujemy rynku i zakładamy sprzedaż przy konkretnym zysku nawet po przerwie , w sumie jakby przyjąć , że przemiannie będziemy zostawiali rynek i zamykali go w trakcie , w stosunku powiedzmy 50/50 to wydaje się , że wystarczy trafić 20% , zeby osiągac zysk :-D

hmmm przygladam sie dalej ! :-)

Odnośnik do posta

West ham-arsenal

LAy 4.5 kurs 6.20

stawka 4.ojro

Trzeba odrobić wczorajsza głupotę teraz na kaca ale nie wiem czy coś z tego będzie nawet nie analizowałem ale kanonierów oglądam dość często multum szans a bramek jak na lekarstwo i mam nadzieję że dziś to się utrzyma.

Odnośnik do posta

Witam dziś moje propozycje wyglądają tak:

Liverpool-Everton lay over 3.5 kurs 4.60 stawka 4E

Tottencham-Manchester Utd lay over 4.5 kurs 7.60 stawka 2E

Almeria-Real M lay over 4.5 kurs 3.75 stawka 4E

Barcelona-Malaga Lay over 4.5 kurs 2.42 stawka 4E

Odnośnik do posta

Witam na dziś nie przewiduje żadnych typów ale mam przemyślenia odnośnie strategi.

Makinka pisałeś że ty skalpowałeś wczoraj na meczu barcy można było coś ugrać skalpując zresztą błąd mój że nie sprzedałem przed bramką na 3-1 bo back stał już 2.20 strata była by bardzo małą a zysk z dnia 6% z banku czyli bardzo dobrze a tak to bardzo mały.

Zastanawiam się teraz nad czymś takim żeby sprzedawać w 30 minucie jak nie ma bramki przy layu 5 w 30 minucie kurs back średnio 16.

Albo jak nie ma bramek do przerwy to zostawiam i czekam co się dzieje tak jak oglądałem real wczoraj to w 50 minucie kurs skoczył z 18.50 w przerwie do 25 w zaledwie 5 minut. Jak pada bramka tak jak w meczu liverpoolu to tak i tak mamy zysk a przypomnę że grałem tam lay over (tylko) 3.5 gola a zysk wynosił ponad 40%. Chyba zrezygnuje całkowicie z layów ponad 10 nie widzę sensu za bardzo a zobowiązanie olbrzymie.

Myślę cały czas nad dodaniem jakiegoś rynku może coś z CS może lay the draw do przerwy jak ktoś ma propozycję to pisać.

Odnośnik do posta