Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

MŚ - mecze 20 czerwca

Promowane odpowiedzi

Spotkania

1) Brazylia - WKS

2) Włochy - Nowa Zelandia

3) Słowacja - Paragwaj

Ad 1) kurs na over 2,32 wydaje się być zawyżony ?

Ad 2) W tym spotkaniu wydaje mi sie że uder jest zawyżony u 2,5 obecnie 1,96

Odnośnik do posta

Ad. 2 Dobrze Ci się wydawało, obecnie wynosi 1,92 i jest mała luka, w którą można się pchać. Myślę, że teraz kurs będzie się stabilizował do pewnego momentu a potem może jeszcze zobaczymy spadek kilku tickowy. Włochy podobnie jak Francja starają się ale nie wychodzi, underowe mecze choć NZ niczym nie szczyci..

Ad1. Brazylia z overem raczej nie jest zawyżona, teraz kurs wynosi już 2,38. Biorąc pod uwagę ostatnie bramki i ich strzelców można nadal wnioskować słabszy mecz Bra, WKS dla mnie różnie gra. Myślę, że kurs taki wysoki po remisie WKS z Portugalią. Choć nie ma co narazie na rynku szaleć, dopiero pula 55 tys. Malo a na overze zero ścian, patrząc na to myślę, że przed meczem spokojnie spadnie zwłaszcza, że Brazylia jest "niby" potencjalnym faworytem turnieju. Ale te MŚ rządzą się swoimi prawami...

Odnośnik do posta
Witam wszystkich:)

Zacznę tutaj (mój pierwszy post). Wydaje mi się że CS 0-0 Słowacja-Paragwaj powinien spokojnie zejść do 7.2, co myślicie o tym?

Jeżeli przebije 7.60 to bardzo prawdopodobne. Na razie tam jest spory opór. Poza tym under 2.5 za bardzo nie ma już gdzie lecieć.

Odnośnik do posta

Zauważyliście że zarówno dziś o tej porze jak i w niedziele tydzień temu, są małe ruchy kursów i aktywność traderów mała w porównaniu z meczami w tygodniu? Czyżby chłopaki popili wczoraj i dziś później się biorą na handel...

Odnośnik do posta

No i okazało się, że CS 0-0 w meczu Paragwaju nie przebił oporu i poszedł w drugą stronę. Dzisiaj można było złapać za 8.00-8.20

Ogólnie aktywność jest niewielka. Pieniędzy dużo ale nikt nie kwapi się do handlu. Dopiero przed meczem wszystko rusza.

Odnośnik do posta

Hmm, no na pewno nie grozi mu silne odbicie w góre :-)

Widać, że niższe kursy 1,86 - 1,87 są silnie obłożone gotówką i od jakiś 30 min kurs skutecznie odbija sie od tej granicy. W międzyczasie spadają CS 2-0 i 3-0. Dobry typ zapodałeś - również skorzystałem :mrgreen:

Odnośnik do posta