Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Propozycja stworzenia "Biblioteki tradera "

Promowane odpowiedzi

Czytam ,ze sa skladki na kupno roznych strategii ,dostep do serwisow itp.itd .

Ja nie wierze w roznego typu serwisy ,natomiast poszukuje do moich celow bardzo zlych serwisow ,ktore jada na permanentnych minusach -jak ktos zna taki serwis ,zwlaszcza zajmujacy sie typowaniem wygranych w wyscigach konnych w UK ,dajcie znac .

Druga sprawa ,wydaje mi sie ,ze juz sa osoby na forum ,ktore cos tam kupily i nie demonizuja tego ani tez nie spodziewaja sie zadnych profitow w zamian za udostepnienie tego pozostalym forumowiczom ,lub tez ktos znalazl jakis wartosciowy material i uwaza ,ze warto aby sie z nim zapoznac .

Proponuje wiec stworzenie BIBLIOTEKI TRADERA .Dostep do niej ,sprawy organizacyjne pozostawiam do dyskusji i akceptacji adminow .

Oczywiscie ,zeby wykluczyc sciganie za prawa autorskie przetlumaczylibysmy tytul i imie autora na jezyk polski .Proponuje rowniez ,zeby osoba dajca cos do biblioteki podala cene ,ktora zaplacila -ale tylko w tym celu ,zeby ktos uzyskujacy dostep do tego mial troszke szacunku do materialu w srodku .

Ja ze swej strony rozeslalem juz kilunastu forumowiczom ,ktorzy wyrazili zainteresowanie po moich postach pare pozycji ,ktore kupilem ,mam jeszcze pare rzeczy ktore gotow jestem udostepnic .

I mam nadzieje ,ze nie jestem jedyny .

Odnośnik do posta

Bardzo ciekawy pomysł. Przywołam w tym momencie pomysł FlySkye'a dotyczący spolszczenia jakiejś tam pozycji [niestety nie pamiętam tytułu ani autora ale gdzieś na forum wątek ten się znajduje]. Efekt końcowy [tłumaczenie] możnaby dodać do tej włąśnie biblioteki. Przy okazji zgłaszam chęć pomocy w tłumaczeniu.

Odnośnik do posta

Nie wiem czy można wrzucać strony ale jakoś natknąłem się na tą http://www.sporttrader.net/index_pl.html

Wcześniej już na nią wchodziłem i tak gdybałem co by było gdybym to kupił. Nie wiem czy ta strona jest aktualna i wiarygodna. Jeśli w nią wejdziemy po lewej stronie widnieją systemy różnych sportów. Może ktoś z was zna tą stronę?? Jeżeli ta strona nie jest oszukana będę stopniowo kupował te ebooki i tłumaczył je na polski. W ten sposób mogę się przyczynić to stworzenia tej biblioteki.

Odnośnik do posta

Znakomity pomysł!!!

Ja dodam, że mogłoby to być jak wypożyczalnia. Za niewielką opłata dostęp do ebooka.

Tak jak robercik2906 oferuje się powiększać biblioteczkę to parę groszy z "wypożyczenia" powetowałoby jego koszty w powiększaniu biblioteczki.

Odnośnik do posta

Doskonale Ciebie rozumie, ale są osoby na forum, które dopiero zaczynają przygodę z tradingiem i dla takich osób wszelka pomoc (nauka) jest bezcenna. Wnieść coś wartościowego taż nie mogą. I nie chciałbym aby biblioteczka jeżeli powstanie stała się dostępna tylko dla wtajemniczonych.

Odnośnik do posta

Witam,

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą stroną. Systemy są aktualne i

wszystkie wysyłane jako ebooki.Transakcje garantowane są przez PayPal

i ClickBank (USA). Jeśli produkt nie zgadza się z opisem lub nie

spałnia Państwa oczekiwań można go zwrócić, a pieniądze zostaną

natychmiast oddane.

Pozdrawiamy

Redakcja SportTradera

Taką wiadomość otrzymałem od nich;)

Widzę, że ostatnio coś tu zamarło. Co wy na tą stronkę?

http://www.sporttrader.net/index_pl.html

Odnośnik do posta

Ciekawe czy ktoś już ma ten poradnik nr1?

Warto go kupić? W końcu nie jest taki drogi.

Z drugiej strony może w nim być tylko to co już wiemy.

Chętnie usłyszałbym opinie.

Odnośnik do posta

Jako początkujący amator tradingu posiadam w/w pozycję dotyczy ona zakupu back w końcówkach meczy. Stosuję ta metodę by dorobić do konta. Kursy są niziutkie a zalecana stawka wobec tego spora.Wybrałem sobie przeważnie back under +1,5 w stosunku do wyniku na około 10min. przed końcem. Co daje średnio około 10% zysku. Pozdrawiam.

Odnośnik do posta

nie, jeżeli jest 1-0 to kupuje under 2,5

jeżeli jest 0-0 to kupuje under 1,5

jezeli jest 2-1 to kupuje under 4,5

czyli do aktulanej ilości goli dodajesz 1,5 :)

Ja tak to zrozumiałem ;)

Odnośnik do posta

hmmm nie wiem czy dobrze to zrozumiałem, ale w takim razie jeśli w ostatnich 10minutach padną 2 bramki to przegrywasz wszystko? Jeśli tak to niewiele ma to wspólnego z tradingiem a bramki w końcówkach meczu lubią padać. 8-)

Odnośnik do posta

Niestety ta strategia nie ma w zasadzie nic wspólnego z tradingiem:) Jednak jest to coś co działa na wyobraźnie.. w sieci gdzieś kiedyś to znalazłem..

Odnośnik do posta
Niestety ta strategia nie ma w zasadzie nic wspólnego z tradingiem:) Jednak jest to coś co działa na wyobraźnie.. w sieci gdzieś kiedyś to znalazłem..

Ale moze miec do czynienia z tradingiem ,ciekaw jestem czy ktos ma statystyki jak by sie to ukladalo .

Powiedzmy wchodzimy za 10 jedn. po kursie 1.1 zeby wygrac 1 jedn.

1 .Wariant-gol nie pada ,trzymamy do konca -wygrana 1 jedn .

2 .Wariant -gol pada ,kurs skacze do gory -no wlasnie na ile ?

i mamy trzy podwarianty

-zostawiamy -grozi ewentualna strata 10 jedn

-robimy reda po rowno -nie wiem jaka strata ,bo nie znam kursu po golu

-robimy lay za calosc -po drugim golu -wychodzimy na zero ,a jezeli nie bedzie drugiego gola -podejrzewam ,ze kurs jest 1.4-1.5 wiec strata 3-4 jednostki .

I to by bylo interesujace ,czy daloby sie zyskami po 1 jedn. przegonic straty z redow w tych dwoch przypadkach .

Odnośnik do posta
Druga sprawa ,wydaje mi sie ,ze juz sa osoby na forum ,ktore cos tam kupily i nie demonizuja tego ani tez nie spodziewaja sie zadnych profitow w zamian za udostepnienie tego pozostalym forumowiczom ,lub tez ktos znalazl jakis wartosciowy material i uwaza ,ze warto aby sie z nim zapoznac .

Nie wiem, czy myslimy tymi samymi aktegoriami, ale jest na forum miejsce, gdzie każdy może wkleić tego typu rzeczy:

http://www.traderzy.pl/forum/1df-y-trading-gambling-vt117.htm

Druga sprawa, jest dział ELITA, gdzie na tą chwilę zamieszczone tam zostały systemy/strategie i poradniki zakupione przez kilku userów. Ich koszt na tą chwilę to kilkaset euro.

Można zrobić tak, że ktoś kto doda coś od siebie, to dostanie w zamian inną publikację taką, której nie ma w swoich zbiorach. Sztuka za sztukę. W ten sposób zgromadzimy masę ciekawych pozycji a z biegiem czasu wyróżniający się użytkownicy otrzymają dostęp do tego działu, dzięki czemu zyskają tym samym dostęp do Bliblioteki Tradera.

Jak myślicie?

Odnośnik do posta