Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Piłka nozna przez sieć

Luzak

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Myślę, że zrobimy go jutr, dziś pokaz tradingu live i anglia gra, więc nie ma za bardzo kiedy.

Odnośnik do posta

puchar.pngTurniej w piłkarzyki 2011-02-04

Dziś o 22:00 startujemy z turniejem. Proszę tylko o potwierdzenie chęci uczestnictwa. Rozlosujemy pary i giercujemy...

Nagrody? Hmm... Jakieś propozycje?

Odnośnik do posta
No raczej dużo osób nie będzie bo przecież dziś piątek czyli tygodnia koniec i początek !

Nie ładnie tak opuszczać kolegi z drużyny. Z kim ja teraz zagram? FlySky liczę na Ciebie:)

Odnośnik do posta

Siemanko;) ja dzisiaj akurat mogę zagrać;) jutro już nie bardzo bym mógł;) Jak będzie przynajmniej 12 osób to można zrobić teamy po 3 osoby;) a jak mniej, to po 2;) ja wstępnie jestem zgadany z HihotK, więc jeśli go nie będzie a będą drużyny po dwie osoby to zagram z Tobą Kuchar;) To może jakaś mała rozgrzewka przed turniejem?

Odnośnik do posta
Siemanko;) ja dzisiaj akurat mogę zagrać;) jutro już nie bardzo bym mógł;) Jak będzie przynajmniej 12 osób to można zrobić teamy po 3 osoby;) a jak mniej, to po 2;) ja wstępnie jestem zgadany z HihotK, więc jeśli go nie będzie a będą drużyny po dwie osoby to zagram z Tobą Kuchar;) To może jakaś mała rozgrzewka przed turniejem?

No to wywaliłeś mnie z gofrem na ławkę rezerwowych...

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.