Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Symulator gry na giełdzie betfair- gra za wirtualne stawki.

Promowane odpowiedzi

Dziś chciałbym zaprezentować dość dobry symulator do gry na betfair, potrzebny nie tylko początkującym ale również zaawansowanym graczom. Możemy na nim przetestować swoje systemy, strategie, a następnie zzgrać za prawdziwe pieniądze na BF. Testujcie.

Symulator Betfair

Odnośnik do posta

Zainstalowałem kiedyś ten program na laptopie i działał ok, teraz zauważyłem, że po zainstalowaniu na komputerze stacjonarnym gdzie mam xp coś się chrzani i restartuje go. Co może być przyczyną? Spotkaliście się z tym? Trzeba to jakoś załatwić bo program dobry. Używa go ktoś z Was?

Odnośnik do posta

Kuchar, mi na XP też nie halo. Doinstalowywał jakieś bazy mysql dosyć długo, i potem nie instaluje się sam program. Zobaczę potem po restarcie kompa, bo może jest konieczny, ale na razie nie pali :(

Odnośnik do posta

Fajny program, ale szczerze nie polecam, bo za dużo się człowiek się nie nauczy jak będzie handlował na nim, tj. tak że ktoś bez doświadczenia kilka razy spróbuje z większym kapitałem na tym symulatorze i mu się uda i postanowi pohandlować w realu, oczywiście z wizją wielkich zysków zapomni o najważniejszej sprawie jaką są ludzkie emocje i przegrzmoci swój ciężko uzbierany kapitał;) heh, lepiej zacząć samemu próbować z małym kapitałem, co nie chłopaki, a wy jak myślicie ? Jedynie wydaje mi się że ten program może być przydatny dla osób doświadczonych w tradingu i testowania różnych strategi.

Odnośnik do posta

Święte słowa Braid. Gra wirtualnymi pieniędzmi wygląda całkiem inaczej niż w realu. Emocje, emocje, emocje. Pamiętam jak tradowałem na Forexie... Wirtualnie zarobiłem kupę forsy i podbudowany przystąpiłem do realizacji tego w praktyce - emocje = późniejsze wejścia w rynek niż wirtualnie i szybsze wyjścia - co przekłada się na kursy - patrz - straty :)

Postawić wirtualny 1000 $ a realny prawie to samo - prawie robi wielką różnicę.

Wszelkie wirtualne maszyny powinny służyć tylko testowaniu systemów.

Kuchar - nie udało mi się odpalić na XP SP3 :(

Odnośnik do posta

Szczerze mówiąc to nie instalowałem tego programu, bo na razie nie przydałby mi się do niczego. Ale fajnie wiedzieć że jest, jakbym chciał testować jakiś system do gry. Ogólnie mam windows 7, myślę że może by poszło jak macie problemy na xp.

Odnośnik do posta

Ja po zainstalowaniu MS SQL, które jest wymagane aby symulator ruszył musiałem robić formata gdyż pojawiał się niebieski ekran i od razu restart kompa gdy tylko pojawił się pulpit. System operacyjny mam XP SP2.

Polecałbym jeżeli już testować to na maszynie wirtualnej.

Odnośnik do posta

Cześć gofer;) To nie jest tylko symulator wyścigów konnych, też mi się udało na virtual pc zaintalować;) Zobacz sam, oto instrukcje jak zrobić z niego symulator do wszystkiego;)

Już idę z pomocą:

Wchodzisz do settings i:

http://img819.imageshack.us/i/symulator.png/

symulator.png

Uploaded with ImageShack.us

zaznaczasz all events i reload, i tym oto sposobem masz symulator do piłki;)

Co się ostatnio dzieje na forum, że nie mogę zdjęć wklejać, wstawiam w %7Boption%7D i nie działa, może za duże zdjęcia wrzucam? Kuchar jak możesz to sprawdź edytując mojego posta, czemu zdjęcie się nie pokazuje w ramce;) z góry dzięki;)

Odnośnik do posta

VirtualPC w oknie kliknij Action >> install or update virtual machine ....

jak się zainstaluje to ze swojego pulpitu przenieś instalkę na pulpit virtuala i odpal

Odnośnik do posta

chyba nie da rady. kiedy tak zrobilem pojawila sie informacja:

'Reboot and select proper Boot device or Insert boot media in selected boot device.'

Mam Windows XP Home Edition SP 3. byc moze wersja Virtual Pc nie chodzi na tym dodatku, chociaz bylo napisane ze jest z nim kompatybilna.

Jakies pomysly dlaczego nie dziala?

Jesli ktos ma jakiegos linka do Virtual Pc dla SP3 to prosze o wrzucenie tutaj.

PS. sorki Gofer ze zasmiecam Ci temat.

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...