Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Program do nagrywania pulpitu z dżwiękiem

Promowane odpowiedzi

Witam, poszukuje jakiegoś dobrego i darmowego programu pozwalającego nagrywać mój pulpit.

Czytałem, że niektórzy traderzy na wyspach nagrywają filmiki ze swoim handlem i potem oglądają w poszukiwaniu błędnych decyzji, bądź wychwytując schematy poruszania się kursów. Dobrze by było, jakby program miał też opcję nagrywania dzwięku z mikrofonu.

Może ktoś polecić jakiś?

Odnośnik do posta

Najlepszym programem będzie camtasia, niestety nie jest darmowa ale każdy powinien sobie radzić:) Ma wszystkie funkcje, o których napisałeś wyżej. I w dodatku (przynajmniej mi) nie zacina kompa podczas handlu.

http://darkwarez.pl/forum/programy/70356-camtasia-studio-13.html 8-)

Odnośnik do posta

Tutaj masz liste, moze cos sobie wybierzesz:

http://www.dobreprogramy.pl/Tworzenie-prezentacji-i-demonstracji,Kategoria,Windows,9.html

Z darmowych mozliwosc nagrywania dzwieku ma tylko CamStudio. Czy jest dobry to nie wiem, bo nie probowalem, bo z tego co pamietam to ktos pisal na forum, ze mu zamulal. Wyprobowalem AutoScreenRecorder. Nie jest zly, ale w wersji free nie wykrywa mi mojego drugiego monitora no i nie ma mozliwosci nagrania dzwieku.

Odnośnik do posta
Z darmowych mozliwosc nagrywania dzwieku ma tylko CamStudio. Czy jest dobry to nie wiem, bo nie probowalem, bo z tego co pamietam to ktos pisal na forum, ze mu zamulal.

Mi zamulał jak cholera :-/

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.