Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Krótko powiem ,że idzie mi nieźle ale się nie pilnuję.

Robię więc bloga. Mam nadzieję że to będzie trzymało mnie przy planie jaki zakładam. A plan jest prosty. Trading in play tennis za max połowę banku (bo mam mały budżet) i piłka kopana per-play.

14 lutego / Fulham - Chelsea / Połowa/Koniec spotkania

Kurs: 2.96->2.88

Zysk: 0,67e

Bank: 24,67e

Odnośnik do posta
  • 4 months later...

Dobra wakacje ... sejsa oczywiście na wrzesień ... co tam . Lecimy !

Paragwaj - Ekwador

Paragwaj wg mnie wygląda sympatycznie . CO do COPA całego na razie nie można raczej nic powiedzieć bo forme sprawdzimy w trakcie turnieju. Tendencja jest jednak lekko spadkowa licze na jakies 5 ticków przynajmniej . 1.87 zabrane polecam brać ! Z wielką nadzieją że spadniemy poniżej 1.8

Odnośnik do posta

Ahhh zapomnialem ze panie graja final dzis ... wyciagam pieniadze z 0 zyskiem :|. Rozejrze się za czyms lepszym bo rynek nie poszedl tak jak chcialem

Odnośnik do posta

No nieźle idzie z wszystkiego po 1 ticku przynajmniej pozbierałem . Nudzi mnie jednak to granie bo rynki maja słabą płynność . Zacznę więc mały test mojego systemu mniej traidowego. Chodzi o prostą progresje na tenisie. Mam zamiar powiekszyć kapitał x5 w dość krótkim czasie !

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.