Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jakiej przeglądarki i z jakimi dodatkami uzywacie?

cebula87

Promowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Ja przesiadłem się niedawno z Firefoxa na Chrome.

Rozszerzenia (22)

1-Click Web Proxy - Wersja: 1.7.3.3

AdBlock - Wersja: 2.3.0

Autocomplete = on - Wersja: 1.0

Better Gmail (Unofficial) - Wersja: 2.1.53

Chrome Live Football - Wersja: 2.0

Eye Dropper - Wersja: 0.2.3

FastestChrome - Browse Faster - Wersja: 4.0.1

Firebug Lite for Google Chrome - Wersja: 1.3.1.7759

FoxTrick - Wersja: 0.5.9.6012

Frame two pages - Wersja: 1.6.1

Google Calendar (by Google) - Wersja: 0.6

Google Docs - Wersja: 1.2

Google Translate - Wersja: 1.2.3.1

MeasureIt! - Wersja: 1.1.2

PageRank - Wersja: 1.5

RapidShare DownloadHelper - Wersja: 1.1.1

Screen Capture (od Google) - Wersja: 3.0.7

Search Box - Wersja: 1.0

Sprawdzanie poczty Google - Wersja: 3.1

Ultimate Chrome Flag - Wersja: 0.3.7

Xmarks Bookmark Sync - Wersja: 1.0.7

Zgrabne zakładki - Wersja: 0.8.3

Odnośnik do posta

Hoho, myślę, że wiele osób nie jest w temacie:) Rozszeżeń sporo, a coś więcej o nich? Co Ci dają? Firefox jak dla mnie najlepszy choć ostatnio testowałem najnowszą operę i również mi się podoba.

Odnośnik do posta

Ja również przerzuciłem się na Chrome ale na razie gołej używam bez żadnych dodatków. Poprzednio miałem Firefoxa ale już nie wytrzymywałem. Co trochę się zawieszał i strasznie mulił. Z Chrome wszystko chodzi dużo lepiej. Przynajmniej u mnie na kompie:)

Odnośnik do posta
  • 8 months later...

Też ostatnio zamieniłem FF na Chrome. Dziwię się, że tyle wytrzymałem na tym ustrojstwie tym bardziej, że handluje przez przeglądarkę. Nowa przeglądarka jest dużo bardziej intuicyjna i pozwala błyskawicznie przełączać się między rynkami. Obecnie jestem na etapie instalowania dodatków, które mogą się przydać w tradingu.

Każdemu kto handluje przez stronke polecam przenieść się do Chrome'a. piwo.gif

Odnośnik do posta
  • 6 months later...

kurcze - sami chromowani - ja dalej na ff , muli troche ale tez mama troche dodatkow ok 15, i ok 10-20 zakladek srednio

mam chroma ale sie nie przesiadlem, boje sie

Odnośnik do posta

Kurcze na ogół nie przystaje do wiekszosci, a tu niespodzianka :D Wykopałem ff po tym jak z czyms wkurzyła mnie ta przegladarka i nie moze byc inaczej, jestem na chromie i nie narzekam. Byłem cierpliwy, jestem takim typem, ktory jak sie przyzwyczai to jezeli nie ma takiej koniecznosci to nie dokonuje zmian, ale coż.

Odnośnik do posta

Kurcze na ogół nie przystaje do wiekszosci, a tu niespodzianka :D Wykopałem ff po tym jak z czyms wkurzyła mnie ta przegladarka i nie moze byc inaczej, jestem na chromie i nie narzekam. Byłem cierpliwy, jestem takim typem, ktory jak sie przyzwyczai to jezeli nie ma takiej koniecznosci to nie dokonuje zmian, ale coż.

Jakie główne praktyczne pozytywne zmiany po przejściu z ff na Chrome widzicie?

Ja psioczę na ff, głównie ze względu na błędy i zwiechy po silnej długiej eksploatacji. Nieraz potrafi się wysypać i resetować wszystko, co przez pół godziny misternie ustawiam :)

Coraz częściej czytam o pozytywach Chrome'a. CO na to praktycy?

Odnośnik do posta

ale co misternie ustawiasz Piotr?

tam nic sie nie zmienia nawet po zwisie, wszystko pamieta nawet wszystkie taby otwarte

A chocby futbol24.com :P

Głównie w piatki-soboty w sezonie, gdy jest tysiąc meczy IP na BF i trzeba je wydłubac z miliona egzotyki na livescorze.

Odnośnik do posta

Jakie główne praktyczne pozytywne zmiany po przejściu z ff na Chrome widzicie?

Ja psioczę na ff, głównie ze względu na błędy i zwiechy po silnej długiej eksploatacji. Nieraz potrafi się wysypać i resetować wszystko, co przez pół godziny misternie ustawiam :)

Coraz częściej czytam o pozytywach Chrome'a. CO na to praktycy?

No własnie głownie to o czym napisałes. Bez zawiech i mulenia, owszem mozna otworzyc przegladarke jeszcze raz, niby wszystko pamieta, ale ja tez nalezy do tych ktorzy traduja na stronie i takie numery nie sa mi potrzebne. A co mnie wkurzylo ostatecznie ? Ano fakt, ze iles tam razy pojawiało sie, ze moge sciagnac nowsza wersje, generalnie jakies nowosci udogodnienia niespecjalnie mnie interesuja, wiec sie w to nie bawie, ale w koncu jednak sie zdecydowałem i jeb, zamiast lepiej to mialem miedzy innymi problem zeby wejsc chocby na google, myslalem ze jakies witryny sa zablokowane albo cos z tych rzeczy, ale nie. Podziekowałem za takie niespodzanki i jestem na chromie, po jakims czasie sprawdziłem jeszcze ff, niby było juz ok, ale tu nie mam zadnych takich numerów wiec nie wracam do tego co było.

Odnośnik do posta

Przetestowałe Firefoxa, Chrome'a i aktualnie siedzę na Operze. Chrome najszybszy, ale coś mi sie zaczęła pierdzielić i począwszy od FF, przez Chrome jakieś błędy i zwiechy mi wyskakiwały. Aktualnie na Operze, może nie ma jakiejś zawrotnej szybkości, porównywalna z FF ale nie mam żadnych błędów. Do zakładek idzie się przyzwyczaić :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

FF ostatnio strasznie się popsuł, po przesiadce na Chrome jest dożo lepiej żadnego zawieszania wszystko ładnie śmiga, teraz muszę poszukać jakiś ciekawych dodatków.

Odnośnik do posta

Także na Chromie już drugi sezon działam i co zauważyłem to szybsza bestia jest od FF. Zicoo, jak i inni co używacie dodatków w tej przeglądarce, może rzekniecie co warto doinstalować?

Odnośnik do posta

Także na Chromie już drugi sezon działam i co zauważyłem to szybsza bestia jest od FF. Zicoo, jak i inni co używacie dodatków w tej przeglądarce, może rzekniecie co warto doinstalować?

lotto, zalezy kto czego potrzebuje. Podstawa to adblock, gmail reader, Hattrick PsicoTSI, Firebug Lite for Google Chrome™

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.