Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dzisiaj, jak tylko mario wrzuci poprawioną wersję programu, roześlemy ją osobom, które się zgłosiły do testów. Liczymy na konstruktywne komentarze i uwagi odnośnie naszej aplikacji ;-)

Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Postanowiłem umieścić tutaj mój program o którym wcześniej pisałem, jest to wersja bardziej dopracowana niż poprzednia.

Najważniejsze funkcje programu:

- wykrywanie nagłego skoku kursu

- wykrywanie trendu wzrostowego i spadkowego

- wykresy

- powiadomienia

Rejestrujemy się na stronie jabber.org następnie należy wpisać pełen login i hasło do programu, zapisać i uruchomić ponownie. Po ponownym uruchomieniu należy kliknąć przycisk "Start - Login" na dole powinna pojawić się informacja Logged in (name)

LOGIN MUSI BYĆ TAKI SAM JAK NA FORUM!

Ważna informacja: program po uruchomieniu nie wyświetla żadnych informacji, dopiero w momencie gdy pojawi się jakieś ruchy kursów zaczną pojawiać się pierwsze informacje w programie (może to potrwać nawet 10 minut lub więcej)

Co do oznaczeń programu to należy zainteresować się zdarzeniami które program oznaczył na zielono (choć niekoniecznie) Waszym zadaniem jest wykrycie odpowiednich sygnałów.

Obecnie program udostępniam wszystkim później to się zmieni a pełny dostęp do programu otrzymają tylko te osoby które zasłużą na to. Liczy się każda opinia i propozycja - jeżeli chcecie mieć dobre narzędzie to trzeba współpracować, jeżeli nie będę widział żadnej chęci współpracy to program dokończę tylko z administracją i nie udostępnię go nikomu - więc warto się starać.

Program do uruchomienia wymaga .NET Framework 4.0

http://download.microsoft.com/download/1/B/E/1BE39E79-7E39-46A3-96FF-047F95396215/dotNetFx40_Full_setup.exe

Odnośnik do posta

Program dziala w stylu emula wiec im dluzej jest wlaczony to wiecej informacji mozemy odczytac. Pierwsza sugestia jaka moge Ci przekazac na temat tego programu jest taka ze brakuje tam sortowania po "czasie" naplywu informacji. Przesortowanie jeden raz np po "lidze" uniemozliwia po dluzszym czasie dzialania programu odnalezienie konretnego zdarzenia. Slychac dzwiek i w prawym dolnym rogu pieknie pisze ze cos sie zmienilo na rynku X jednak by odszukac to w liscie moze stanowic maly problem (strata czasu na szukanie w przefiltrowanej wczesniej kolumnie)

Odnośnik do posta

Racja przyda się kolumna z godziną o której wystąpił sygnał - bardzo dobra sugestia

Wprowadzę też filtrowanie po dacie np. interesują nas zdarzenia które odbędą się w przeciągu najbliższej godziny ale maksymalnie 5 minut przed meczem.

Odnośnik do posta

Nie wiem czy mam rację ale rzucił mi się w oczy rynek Arminia - Augsburg w 2 Bundes. Czy program ma jakieś ograniczenia w pokazywaniu wysokich kursów ?? Bo kurs na Arminie był o 9.59 w BF 7.4 a program pokazywał tylko 6 najwyżej. I pytanie odnośnie tego rzekomego koloru zielonego, czy ten kolor ma się ukazać w tej tabelce gdzie każdy mecz ?? Bo na wykresie mamy użyty kolor zielony ale jest nim zaznaczony kurs na remis w meczu jeśli dobrze widzę.

Szczerze mówiąc to jeszcze nie rozgryzłem tergo programu zbytnio ale może dlatego że dopiero godzinę go mam włączony :P

Odnośnik do posta

Zaznaczę tylko że wyświetlane kursy nie są z BetFair jest to po prostu kompilacja kursów najlepszych bukmacherów.

Oczywiście kolor zielony to miałem na myśli ten w tabeli a nie na wykresie!

Odnośnik do posta

Program jest niesamowity ale zauważyłem że na rynku musi być już w miarę dobra płynność żeby w pełni wykorzystać jego możliwości. Tak z przed chwili mała próbka jego potencjału ;)Mam też pytanie czy jest możliwość żeby program wyświetlał sumę pieniędzy jaka znajduje się na danym rynku ?

http://screenshooter.net/8112880/jucumie

Odnośnik do posta

czy aby wyswietlil sie ten kolorek zielony potrzebne jest aby program zebral jakas ilosc danych, poniewaz cos mi sie on nie wyswietla i druga sprawa czy bedzie mozliwosc zbierania danych z rynkow nba, ktore ce****a sie sporymi swingami.

Swoja droga program niesamowity i bardzo pomocny.

pozdrawiam

Odnośnik do posta

hmm to dziwne bo praktycznie co chwilkę powinien się pokazywać zielony wiersz w tabeli.

Oczywiście później dodam kosza i tenis ale najpierw trzeba ogarnąć piłkę nożną.

Odnośnik do posta

ok ale musisz zarejestrować się wtedy jako manuu@jabber.org

i powtarzam wpisujemy pełen login "manuu@jabber.org" a nie samo "manuu"

Druga sprawa: dzisiejszy dzień jest też testem dla serwera jeżeli chodzi o samo logowanie i na mogą występować problemy z logowaniem. Z tego co widzę na serwerze to zaczął on lekko fixować ale to są przejściowe problemy.

Jeżeli program nie zalogował sie prawidłowo proszę wyłączyć go odczekać chwilkę i spróbować ponownie aż pojawi się "Logged in (name)"

Odnośnik do posta