Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44

21. yavor

22. Andrzej

23. loopez

24. em.x

25. beny30

26. marcin7463833

27. samuel10veb

28. Lamur

29. mateo3340

30. internista

31 regecik

Również bardzo proszę o dopisanie

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

program pokazal ruchy na rynku bochum - hertha. kurs na herthe w dol, 2.37 o godzinie 11 z hakiem. najmniejszy kurs jaki zauwazylem na oddsportal to w granicach 2.50, na betfair 2.58.

skad takie obliczenia programu?

Odnośnik do posta

Oddsportal nie łapie wszystkich zmian u bukmacherów, bardzo często się zdarza że te najbardziej wartościowe kursy ukrywają (mam porównanie z surebetmonitor.com - dzięki temu wiem że oddsportal często robi takie "delikatne" wałki) przypominam też że update kursów mam na poziomie 20 sekund, oddsportal ma w granicach 2 minut.

To nie są obliczenia tylko realne kursy u wybranych bukmacherów/bukmachera

Dziś mogą być problemy z serwerem gdyż wykonuję kolejne zmiany o które prosiliście.

Odnośnik do posta

faktycznie, kursiwo na sbobet obecnie to 2.37

odds po prostu pozniej to wyswietlil. nie jestem tylko do konca pewien czy kurs ze sbobet jest jakim wyznacznikiem. juz chyba lepiej byloby, gdyby program na wykresie pokazywal sredni kurs, powiedzmy z 10 najlepszych bukow :)

Odnośnik do posta

w zupełności wystarczy tylko ten jeden bukmacher by móc określać trend, to ma być wyszukiwarka trendu a nie porównywarka kursów :-D

ale żeby wykonać Twoją propozycję to trzeba by stworzyć bazę nazw drużyn które występują u tych 10 bukmacherów.

Odnośnik do posta
mario, nie warto. Niech wreszcie zrozumieją, że program nie zrobi za nich wszystkiego. Każdy by chciał dostać wszystko na tacy by zarabiać kokosy. Trzeba się trochę namęczyć .

racja, a porównywarki kursów nie będę robić tak jak wspomniałem będziemy bazować na tym jednym bukmacherze.

Może dziś wydam kolejną wersję z opcjami filtrowania.

Odnośnik do posta

Jak ktoś będzie zainteresowany to przejrzy cały temat i odpowie sobie na postawione pytania. Jak ja czegoś takiego nie lubie, lenie śmierdzące nawet nie chcą przejrzeć kilku podstron tylko chcą mieć wszystko podane na tacy grrr.

mario, z niecierpliwością czekam na nową wersję;)

Odnośnik do posta

Mario się produkuje by ułatwić grę innym to trzeba docenić. Sam program służy do pomocy i oczywiście jako nowość będzie ulepszany jak każdy inny. Praktyka zweryfikuje wszystko. Co nie znaczy ze będzie wszystko podane na talerzu. Jakby nie było są to prognozy i o tym trzeba pamiętać i docenić wysiłek MARIA -szacunek.

Odnośnik do posta

matias, czepiasz sie znowu. wiem czemu program ma sluzyc, potrafie sie przygladnac wykresowi, przeanalizowac (czasem lepiej, czasem gorzej:D). nie wchodze w rynek jak zobacze zielona linijke. podaje tylko sugestie. zgodnie z reszta z prosbami autora, co nie znaczy ze trzeba wszystko wykorzystac.

ty tez wpisujesz swoje spostrzezenia - i bardzo dobrze, tak to ma funkcjonowac. i uwierz mi, ONI wiedza, ze program nie zrobi za NICH wszystkiego i nie kazdy chce dostac wszystko na tacy, by zarabiac kokosy :P

btw: mario, dobra prace wykonujesz, doceniam to. program naprawde pomocny.

Odnośnik do posta

Ok nie kłócić się :-D choć przyznam że pytania niektórych czasami mnie zaskakują (negatywnie oczywiście)

ale nie o tym jest ten temat, tylko o naszym wspólnym celu jakim jest poprawne wyznaczanie trednu a o korzyściach wynikających z tej umiejętności nie muszę chyba nikomu mówić

ja w każdej wolnej chwili piszę program i nie mam czasu na analizę tego co on wyświetla od tego jesteście Wy.

Odnośnik do posta

Niestety wielokrotnie bywa tak, że:

- na rynkach mniej popularnych lig kursy podawane niestety zbyt się różnią od innych popularnych buków żeby mogło to służyć jako wyznacznik trendu na BF, niestety ale taka jest prawda, ze jeżeli przykładowo pinec ma kurs 5.7 a sbobet operuje sobie kursami w granicach 5.2-5.3 to nie ma to żadnego wpływu na giełdę

- właściwie to zauważyłem, że chyba najbardziej miarodajny przedział kursowy to 1.4 - 2.7 i niestety im wyższy kurs tym gorzej

- o wiele lepiej korzysta mi się z tego programu w dni takie jak np piątek, gdzie ligi zaczynają grać ale nie ma jeszcze takiego nasycenia meczy, że właściwie co sekundę program pokazuje nowy mecz ( czyli tak jak pisali poprzednicy bez jakiejkolwiek możliwości filtrowania danych się nie obejdzie)

to narazie tyle moich przemyśleń

Odnośnik do posta

Po dwu dniach testowania program mnie pozytywnie zaskakuje. Z mnogości danych to co zaobserwowałem,to gdzie trend pokazywał na wzrost tam wzrost był i na odwrót. Przestrzegam wchodzenia na rynki z małą kasą bo tuż przed rozpoczęciem się meczu dzieją się cuda. Można ładnie popłynąć. Jeszcze taka drobnostka jestem przyzwyczajony do under/over a w programie jest odwrotnie i "udało" mi się dwa razy postawić na odwrót. :oops: Nauka kosztuje(tylko po cencie). Ogólnie jest super czekam na filtry.

Dziś testuję dalej.

Odnośnik do posta

yavor, czepiam się? Możliwe, ale wolę to robić w taki sposób by nie którzy zrozumieli że nie ma nic za darmo ;)

Testujemy panowie, testujemy ;)

PS. to fajnie, że angażuje się dużo ludzi w ten projekt, z tym że w temacie widzę ciągle te same osoby ;) Gdzie Ci wszyscy którzy wpisali się na listę? Pobrali program i papa ;D

Odnośnik do posta

owca, dokladnie o tym pisalem. sbobet nie jest miarodajny jesli chodzi o kursy. jesli natomiast, na co zwrocono mi uwage, chodzi o wylapanie trendu, to ok. moze byc sbobet, moze byc 10bet, czy 188bet. to juz chyba nie ma roznicy. chodzi o to, aby wylapac ruch kursu w jedna badz druga strone. natomiast w przypadku wychwycenia wspomnianego trendu, wchodzac na gielde, nalezy juz sie mocno zastanowic jaki kurs skupic.

Odnośnik do posta