Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"Emergency Login" czy to oznacza coś niepokojącego? Wisi mi tak caly czas:)

To jest to logowanie awaryjne także spoko może być, na razie niech tak zostanie gdyż logowanie na serwerze mi padło i nie działa poprawnie.

Dla nie wtajemniczonych logowanie awaryjne odbywa się automatycznie po 10 sekundach od próby logowania.

Odnośnik do posta

Czy ktoś z testerów prowadzi swój blog na tym forum, na którym mógłby opisywać rynki na których tradował i były to propozycje programu , a może stworzymy wspólny temat i każdy będzie wrzucać swoje propozycje lub historię gry.

Odnośnik do posta

mario, gz kolorka. Może Ty zrób a my będziemy wrzucać rynki które obserwujemy/gramy ze screenami i opisem. Myślę, że temat będzie bardzo pomocny, będziemy mieli na dłoni wszystko w jednym blogu ;)

ps. zapewne każdy z testujących, albo większość ma swój blog. Autor programu byłby najodpowiedniejszą osobą do stworzenia takiego bloga. Taka moja skromna opinia :)

Odnośnik do posta

zauwazylem wczoraj w programie trend spadkowy w meczu mls toronto - la galaxy...

http://screenshooter.net/7771732/qbdcfrr

wszedlem w rynek i ustawilem sie, wydawaloby sie, bezpiecznie. zakupilem back los angeles na kursie 2.20(kilka tickow wyzej niz byl w danej chwili na gieldzie)

to co pozniej dzialo sie na rynku, to jaklas masakra. w kilka chwil doslownie wszystko zaczelo wariowac...

http://screenshooter.net/7771732/iawdoxh

http://screenshooter.net/7771732/adcucff

musialem sprzedawac na kursie 2.34! doslownie w ciagu 4-5 minut odbyla sie rzez niewiniatek.

Odnośnik do posta

co do tej zmiany trendu - na gieldzie czesto jest tak, ze jak dlugo spada bez odreagowania (malego odbicia) to kurs zmienia kierunek. Tez juz to przerabialem. W sytuacjach takie jak te lepiej odpuscic - najlepsze sa rynki 2 tiki w dol, jeden gora, trzy tiki w dol, 2 w gore itp

Odnośnik do posta

Też byłem na tym rynku i fajnego greena zrobiłem bo wyszedłem w odpowiednim momencie. Na tym rynku był ruch po meczach LM. Kiedy towarzystwo poszło spać zrobiła się cisza. Szły backi ale małe. Gamblerzy. Nauczony doświadczeniem że im bliżej meczu kto został będzie chciał oddać i będą się ścigać windując kurs do góry. Ja miałem zakupione po 1,80 i pozniej dokupilem po 1,75 oddałem część po 1,71 i stopniowo po 1,72 1,73 i gdy już zanosiło się że będzie masowa wyprzedaż oddałem tick wyżej resztę po 1,74. Gram jeszcze malymi stawkami ale 10 E green z tego rynku uważam za dobry rezultat.

Odnośnik do posta

Próbka możliwości programu i mojego handlu z jego pomocą. Tak jak widać na screenie, program pokazał tendencje wzrostową na over 2,5, sprawdziłem do tego w porównywarce innych buków, popatrzyłem na wykres i postanowiłem kupić lay over 1,84. Ustawiłem sobie w geeksie 2 ticki offsetu i po paru godzinkach transakcja dobiegła końca. Green po 0,48 przy stawce około 50 €. Nie była to może najlepiej obrazująca możliwości programu operacja, z uwagi na czas i stosunkowo niewielki rozpiętościowo wzrost, ale mimo wszystko pokazuje możliwości programu. Jak znajdę więcej czasu postaram się pogra więcej i za wyższe stawki, aby lepiej to wyglądało ;-)

post-368-1306395882,57_thumb.png

post-368-1306395882,96_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Nowa wersja 0.0.1.1

- brak rejestracji i logowania

- pobiera dane automatycznie co 5 sekund

- prawy przycisk myszy "Open Markets" - otwiera stronę betfair z konkretnym rynkiem, o ile w bazie znajduje się nazwa drużyny

- w przypadku braku nazwy drużyny otwiera 2 okna z wyszukiwarką spotkań w betfair

- dodałem Asian Handicaps - można w opcjach wyłączyć

Odnośnik do posta

co do starej wersji to nie dziala tam filtrowanie 1x2, o/u. Czy jest mozliwosc zrobienia czegos takiego by zmiana wierszy kursorami z klawiatury pokazywala obraz konkretnego zdarzenia (wykres i zmiana kursu), obecnie dziala tylko gdy kliknie sie myszka?

E: w nowej wersji takze filtrowanie nie dziala poniewaz zaznaczajac 1x2 wyswietlaja sie zmiany kursow o/u i ah

Odnośnik do posta

Drugi dzień testów, przysiadłem 3 godzinki i złapałem 11 wyrywkowych trendów z Betfair Prognosis. Pieniędzy nie wkładałem, notowałem tylko kursy.

Wielkość rynku/ Mecz(trend)/ Kursy przed/ Kursy po

14000 GAIS w dol - Djurgarden 2.1/2.14 -> 2.06/2.08 OK!

30000 Dundeew dol - Rangers 5.3/5/5 -> 5.3/5.4 bez zmian

11200 Bradford w dol - burton 2.34/2.38 -> 2.22/2.28 OK!!!

19000 Notts Co w góre 3.75/3.8 -> 3.8/3.9 OK

764000 Newcastle w dol - MU 5.9/6 -> bez zmian

1800 East Fife w dol 3.8/3.9 -> 3.75/3.85 Ok

35000 FC Seul w dol - Nagoya 2.02/2.06 -> 2.04/2.06 bez zmian

8600 Jorge w dol - Jaguares 3.9/4.1 -> 3.9/4.1 bez zmian

3800 Austra Vien - Austria Lustenau w dol 14.5/15 -> 13.5/14.5 OK

33000 Burnley w dol - Middlesbrough 1.99/2 -> bez zmian

19000 (2gi raz) Bradford w dol - burton 2.22/2.28 -> 2.18/2.22 OK!

W 5/11 meczy zmian nie odnotowałem

W 3/11 meczy odnotowałem co najwyżej 1tickowy spadek na którym trudno byłoby zarobić

W 3/11 meczy odnotowałem znaczący spadek, na którym można było ładnie zarobić, czyli to czego szukamy. Jest to niecałe 30% czyli wynik bardzo dobry.

Wnioski: Jeśli zagrałbym wszystkie typy przy płaskiej stawce na pewno nie byłbym stratny a wręcz zarobił. Wyniki ponownie są zadowalające, jeszcze kilka dni takich testów i zamierzam sprawdzić to w praktyce wkładając pieniądze.

Co ciekawe najlepsze spadki odnotowane na rynkach 11000 i 19000 a na płynniejszych rynkach prawie nie drgnęło. Ciekawa hipoteza do sprawdzenia.

W sumie 18 trendów zbadanych a wciąż żadnego złego kursu, co uważam za największy plus.

Odnośnik do posta

Ok mam to już poprawione.

Proszę teraz wpisywać się na listę kto tak naprawdę korzysta z programu oraz opinię np. zadowolony/obojętny/niezadowolony

Potrzebuję tą informację by stwierdzić czy dalej rozwijać i udostępniać program.

1. Mario (zadowolony)

2.

Odnośnik do posta