Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

Program pomimo początkowych problemów z filtrowaniem, trochę chaotycznym ukazywaniem informacji spełnił moje oczekiwania, a wręcz je przewyższył. Mogę podliczyć na palcach jednej dłoni rynki w których kurs szedł w inną stronę niż podawał program. Bardzo szybka reakcja na kursy pozwala na skupienie bardzo okazyjnych kursów. Dla przykładu dzisiejsze spadki (początkowe Bochum) oraz Norwich utwierdziły mnie w przekonaniu, że mario wykonał kawał dobrej roboty za co mu dziękuję. Poprawione filtry, on/off kilku funkcji, usprawniło korzystanie z programu - kolejny plus. Dodana możliwość przejścia do odpowiedniego rynku z pozycji programu - miodzio dla pre playowców grających bez nakładek :D

Jak najbardziej ZA, lecz nie mam pomysłu co by można jeszcze dodać do programu. Gratuluję mario :)

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

Program działa solidnie! Mam już opracowany swój sposób jego użytkowania, który jest dochodowy. Trzeba mieć do tego programu zaufanie, bo nieraz łapałem się na tym jak wychodziłem na 0 lub z minusem, a okazywało się to zwykłymi wahnięciami po czym kurs szedł zgodnie z prognozą.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

5. Andrzej52 (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

7. krzyszt0f (prawie zadowolony)

używałem kilka razy programu, nie wiem jak u innych ale u mnie jest problem z automatycznym odświeżaniem wykresów

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

8. ksfalubaz (zadowolony)

Używam i jestem w pełni zadowolony, jeszcze tylko to odświeżanie o którym wspomniał krzyszt0f i będzie naprawdę git

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

jestem zadowolny, program pomaga mi w zlokalizowaniu ruchow na danym rynku. nie potrafie jeszcze tego wykorzystac i na tym zarabiac, ale to bardziej jest wina moja niz programu.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

10. BugFix (zadowolony)

Czasami ciężko wyłapać coś w porę ponieważ jak mi się wydaje problem tkwi w filtrowaniu. Zbyt dużo zdarzeń które mnie zupełnie nie interesują. Jestem zwolennikiem grania tego czego chce i sygnał do sprawdzenia konkretnego zdarzenia bardzo by mi pomógł (dobre filtrowanie). Z wielu informacji które otrzymuj wybierając wreszcie to które będę śledził w większości przypadków potwierdza się kierunek ruchu wskazywany przez BetFair Prognosis.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

10. BugFix (zadowolony)

11. mazitbg (zadowolony)

Co prawda używałem programu do tej pory rzadko z braku czasu, myślę, że na świętach uda mi się bardziej posiedzieć. Co do samej przydatności programu to jak dla mnie jest niepodważalna i program bardzo pomaga w handlu. Co do samego programu od strony technicznej to może właśnie jeszcze poprawić to filtrowanie o którym pisali poprzednicy.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

10. BugFix (zadowolony)

11. mazitbg (zadowolony)

12. regecik (zadowolony)

Swoje spostrzeżenia już napisałem. Skuteczność programu jest póki co bardzo dobra, także warto nad nim dalej pracować. Na pewno jest to narzędzie, które może wspomagać trading w bardzo znaczący sposób. Szkoda dla traderów pre play byłaby, gdyby tego typu programu zabrakło. Nie jest to wyrocznia ale daje czasem całkiem fajne sygnały trendowe.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

10. BugFix (zadowolony)

11. mazitbg (zadowolony)

12. regecik (zadowolony)

13. Kornik1985 (zadowolony)

Podobnie jak niektórzy jeszcze nie do końca potrafie wykorzystać możliwości programu no i z wygospodarowaniem czasu na jego testowanie też jest czasami ciężko.

Odnośnik do posta

1. Mario (zadowolony)

2. Terdan (obojętny)

3. matiaspl (zadowolony)

4. Kryniu (zadowolony)

6. mariofi (zadowolony)

9. yavor (zadowolony)

10. BugFix (zadowolony)

11. mazitbg (zadowolony)

12. regecik (zadowolony)

13. Kornik1985 (zadowolony)

14. piotr44 (zadowolony)

Po świętach będę nieobecny - szpital. Pozdrawiam i RADOSNYCH ŚWIĄT

Odnośnik do posta

Owca26 (obojętny)

Mam pytanie: wiem, ze program ten testowaliście wcześniej w zamkniętym gronie czyli chyba wśród elity i adminów - chciałbym aby wypowiedziały się te osoby na temat tego programu, bo jak narazie większość głosów oddały osoby, które wydaje mi się, że dopiero co rozpoczęły niedawno przygodę z BF (sam też dopiero uczę się, żeby nie było)

Odnośnik do posta