Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dziś po raz pierwszy uruchomiłem program Mario. Uważam, że program powinien zostać poprawiony o następujące opcje:

1. Możliwość wyboru, które ligi ma dla mnie monitorować

2. Możliwość ustalenia monitorowania rynków, które mają przehandlowana określoną wartość pieniędzy.

Odnośnik do posta

to niesamowicie szybko zgłaszacie mi to :-) program w tej wersji działa już chyba tydzień a dopiero dziś mi to mówicie. Chwilowo nie mam czasu na jakiekolwiek poprawki.

Proszę podać jakie dokładnie opcje macie zaznaczone/odznaczone w ustawieniach i co przedostaje się przez filtr - konkretne przykłady.

Odnośnik do posta

Ja jeszcze chciałem podać 2 przykłady rynków, które udało mi się udanie zagrać za pomocą programu w ostatnich dniach :

1. Leeds - Reading godz. 16

W programie o godz. 15, czyli godzinkę przed meczem wzrost overów 2,5 i 2,75 ; na overze 2,5 program pokazywał 1,82, na betfair udało się złapać lay po 1,84, by tuż przed meczem odsprzedać po 1,87/88.

2. Stuttgart - Hamburger

Na pół godziny przed meczem spadek overa 2,7 w programie do 1,72 , na betfair złapane po 1,75/74, by dosłownie 5 minut później program pokazał kolejny duży spadek 1,64, ba betfair zleciło do 1,7 (tuż przed meczem było nawet 1,67/68).

Z braku czasu jak już wcześniej pisałem nie testowałem programu na wielu rynkach, jednak po tych co udało mi się zagrać, potwierdzam po raz kolejny, że program to bardzo przydatne narzędzie do handlu. Jak zauważyłem świetnie sprawdza się w ostatniej fazie handlu pre-play, czyli około do 1h do meczu.

Co do filtrowania to się nie wypowiem za bardzo ponieważ ja mam zaznaczone wszystkie opcje, a z takich nowinek do wprowadzenia, jeśli było by to możliwe to wprowadzenie ilości gotówki przehandlowanej na danym rynku, w niektórych przypadkach znacznie oszczędziło by czas grających.

Odnośnik do posta

Tak właśnie przyszło mi do głowy i zastanawiam się czy jesteś w stanie stworzyć program który momentalnie po zmianie kursu na dane zdarzenie w PINNACLE powiadamia mnie o tym.

Chodzi tu o powiadomienie w ciągu kilku sekund po zmianie kursu tylko w pinnacle, ponieważ oddsportal pokazuje zmiany po około 1-3 minutach po zmianie kursu. A jak wiadomo szybkość informacji się liczy.

Jest realne takie coś stworzyć, czy nie bardzo ?

Odnośnik do posta
Tak właśnie przyszło mi do głowy i zastanawiam się czy jesteś w stanie stworzyć program który momentalnie po zmianie kursu na dane zdarzenie w PINNACLE powiadamia mnie o tym.

Chodzi tu o powiadomienie w ciągu kilku sekund po zmianie kursu tylko w pinnacle, ponieważ oddsportal pokazuje zmiany po około 1-3 minutach po zmianie kursu. A jak wiadomo szybkość informacji się liczy.

Jest realne takie coś stworzyć, czy nie bardzo ?

Eska a nie lepiej bezposrednio na stronie pinka? Choc faktycznie przydalby sie jakis znak sygnal dzwiekowy :)

Odnośnik do posta

Eska a nie lepiej bezposrednio na stronie pinka? Choc faktycznie przydalby sie jakis znak sygnal dzwiekowy :)

na stronie pinka byś musiał siedzieć i cały czas odświeżać.. nie było by za wesoło ;/

Odnośnik do posta