Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

w tej ostatniej wersji nie trzeba się logować, bo masz już je dodane w bazie u siebie czy wszyscy mogą go używać ? bo mam connected.. a coś nie bangla :D wcześniejsze wersje działały :)

Odnośnik do posta

Jak dla mnie program spisuje się świetnie, jak narazie same zyski pare na zero i tylko jeden minus (-1 tick) więc wiele nie zgubiłem.

Mam pytanie bo może już do tego doszliście, jak szybko giełda reaguje na dany trend u buków ?? Załóżmy program nam przedstawił spadek na gospodarzy (4-5 kolejnych komunikatów), to po jakim mniej więcej czasie się to przełoży na giełdę ? Według mnie jeśli rynek ma powyżej 20K to koło 30 minut i widzimy dany trend na giełdzie. W przypadku 5K-20K zazwyczaj coś 45min-1h. Poniżej czasami w ogóle nie reaguje bo są wielkie luki w kursach. Jak to jest panowie ?

Odnośnik do posta

dokładnie nie działają, tak samo można by zrobić usunięcie zdarzeń z ulubionych, albo nie wiem jak to się robi :( wczoraj mi sie zwiesił komp na 5 sek. i klikałem i miałem w ulubionych jedno zdarzenie 4 razy :( nie umiałem usunąć :)

Odnośnik do posta

em.x, nie wiem czy pomoże, ale spróbuj dwa razy w ulubionych na dane zdarzenie kliknać, powinno usunąć. Przynajmniej u mnie kiedyś działało ;d

Odnośnik do posta

Program wisi ? Załączyłem o 19 zrzuciło jakieś 12 spotkań od razu i potem już ani jednego komunikatu. Restartowałem ze 3 razy

Odnośnik do posta
Program wisi ? Załączyłem o 19 zrzuciło jakieś 12 spotkań od razu i potem już ani jednego komunikatu. Restartowałem ze 3 razy

Ja też chciałem pohandlować wczoraj wieczorem z udziałem programiku z uwagi na chwile wolnego czasu, jednak w ogóle mi się nie połączył niestety.

Odnośnik do posta

Mała uwaga w celu dążenia do doskonałości softu ;).

Jakiś czas nie korzystałem z programu ale widzę, że nadal nie działa filtrowanie rynków a co gorsze (bo to działało bez problemów) program przestał podawać datę i godzinę rozpoczęcia meczu.

Odnośnik do posta

Pohandlowałem trochę przy programie i moja dobra rada przy korzystaniu.

Zanim wprowadzi się kasę w obrót należy sprawdzić jeszcze raz kurs na Sbobet. Bardzo często zdarza się, że kurs po wyświetleniu w programie, wraca po chwili na poprzednie miejsce. Raz się naciąłem w ten sposób, że wprowadziłem pieniądze w obrót, a nie zauważyłem, że kurs nie tylko wrócił na poprzednie miejsce, ale poszedł w drugą stronę! Tak się zdarzyło raz i sporo na tym straciłem, natomiast powrót kursu na poprzedni pułap ma miejsce stosunkowo często.

Kilka razy udało się złapać przyjemnego greena :) Także korzystać z głową, program nie jest wyrocznią, a bardzo dobrym narzędziem.

Brakuje mi w tym momencie właściwie tylko działającego filtru.

Odnośnik do posta