Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

regecik, w jaki sposob korzystales z programu przy wejsciu w dany rynek? jesli np. program pokazal ze kurs na druzyne X spada i wynosi obecie np. 1.80, to w tym momencie wchodziles i kupowales backa 1.80?

Odnośnik do posta

kursy nie pokrywają się z tym co pisze w programie. czym wyższy kursy (od 3 wzwyż) coraz większa rozbieżność jest. Trzeba przykukać jaki jest obecnie kurs, co pokazuje program, co się dzieje o innych buków i ile jest kasy na rynku. Czasami program pokazuje spadek o 8j. ale jest tylko 3K na rynku i czekasz i czekasz wkońcu spadnie ale nie wiesz już czy od tego, że buki tak zareagowały czy ktoś wrzucił pare funtów na rynek. Ale program mi się bardzo podoba, często dodaje spotkania które mnie interesują i cały czas odświeżam bo idzie nawet wyprzedzić to co pokaże nam np oddsportal. Ja polecam bardzo

Odnośnik do posta
regecik, w jaki sposob korzystales z programu przy wejsciu w dany rynek? jesli np. program pokazal ze kurs na druzyne X spada i wynosi obecie np. 1.80, to w tym momencie wchodziles i kupowales backa 1.80?

Nie patrzę ile wynosi kurs. Bo nie liczy się kurs, a liczy się trend. Patrzę jak bardzo się zmienił w stosunku do poprzedniego.

W momencie gdy jest sygnał w programie przeskakuję w betbrainie na dane wydarzenie i obserwuję ruchy i kursy u pozostałych buków min. Pin, Canbet.

Potem spoglądam na rynek i decyduję czy wystawiać - np. jak jest luka - czy backować kiedy mam pewność, że spadnie.

Zwracam uwagę tylko na większe spadki w programie, bo jeśli spadek na Sbobet wynosi 1-2 ticki w stosunku do poprzedniego poziomu to niewiele z tego wynika i najczęściej nie ma zbytniego odwzorowania na giełdzie.

Pisząc tego posta do głowy mi przyszedł pomysł na inny dźwięk powiadomienia przy znaczącym - np. 10-tickowym - spadku. Pozwoliłoby to na wstępie wybrać najlepszy rynek. Kiedy grałem właśnie te większe spadki, to realizowałem zyski praktycznie bezproblemowo.

Inny pomysł to automatyczny odsyłacz oprócz do rynku na betfair, także na odpowiednią stronę w betbrain. Ale nie wiem jak tu z wykonalnością.

Odnośnik do posta

Ciekawy pomysł z tym drugim sygnałem dźwiękowym.

Przypomnę tylko że program skanuje kursy Canbet!

Trafnie zaznaczyłeś "Regecik" że nie należy kierować się kursem ale liczy się trend i ile punktów oraz procent spadł kurs, ja porównuję też kursy z oddsportal i mogę zrobić że otworzy się strona oddsportal z tym rynkiem lub betbrain to jeszcze należy przedyskutować.

Wiem jedno program ma potencjał który należy dobrze wykorzystać. Testujcie dalej

Odnośnik do posta

to ja myślałem, że dane z sbobet lecą a tu canbet dobrze wiedzieć :) jest też taki knif, że program wam powie o jakimś nagłym zwrocie kursu bądź dużym spadku ale nie powie wam o jakiś małych spadkach 1j. w okresie czasu, np. jest zdarzenie z dużą gotówką i kurs wczoraj powoli bo powoli ale rósł a program nie dawał nic o tym znać a można było dużo ticków urwać, alee i tak jest bosko abo biorę napewno ;)

Odnośnik do posta

idac tropem regecika proponuje aby dodac opcje dzieki ktorej program bedzie pokazywal tylko skoki kursowe powyzej danej wartosci, np nie interesuja mnie spadki po jednym ticku, tylko od razu konkretne po 5-6 tickow.

Odnośnik do posta
idac tropem regecika proponuje aby dodac opcje dzieki ktorej program bedzie pokazywal tylko skoki kursowe powyzej danej wartosci, np nie interesuja mnie spadki po jednym ticku, tylko od razu konkretne po 5-6 tickow.

w opcjach masz ilość % to się przekłada na ilość ticków

najlepiej niech jeszcze sam kupuje zakład i po spadku sprzedaje robiąc greena :lol:

czemu nie, wszystko da się zrobić :-D

Odnośnik do posta

Przecież Canbet i Sbobet są powiązane, mają te same kursy, ło matko. Zabierze wreszcie głos ktoś bardziej doświadczony w sprawie programu ??

Odnośnik do posta

Chciałem skorzystać z programu. Kiedyś już go pobrałem i korzystalem 1 dzien, bez żadnego logowania wszystko super działało. Teraz gdy uruchamiam niestety nic się nie wyświetla. Co muszę zrobić? ;)

Odnośnik do posta
Chciałem skorzystać z programu. Kiedyś już go pobrałem i korzystalem 1 dzien, bez żadnego logowania wszystko super działało. Teraz gdy uruchamiam niestety nic się nie wyświetla. Co muszę zrobić? ;)

po pierwsze musisz mieć zawsze aktualną wersję (obecnie jest 1.0.1.1)

Druga sprawa jest dziś poniedziałek i nie ma takich dużych ruchów kursów.

Trzecia rzecz: możesz odhaczyć wszystkie opcje

Odnośnik do posta

mario, jak tam prace nad wprowadzeniem tenisa i koszykówki do programu? :) sezon piłkarski powoli dobiega końca, aż tak ciężko wprowadzić nowe dyscypliny czy po prostu brak czasu ? :)

Odnośnik do posta
mario, jak tam prace nad wprowadzeniem tenisa i koszykówki do programu? :) sezon piłkarski powoli dobiega końca, aż tak ciężko wprowadzić nowe dyscypliny czy po prostu brak czasu ? :)

kompletny brak czasu, ale niedługo rozpocznę prace nad nową wersją programu oraz serwera.

Odnośnik do posta

kompletny brak czasu, ale niedługo rozpocznę prace nad nową wersją programu oraz serwera.

to lubie :) chociaż do obecnej wersji już się dobrze przyzwyczaiłem :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Dziś zamykam pierwszy etap tworzenia programu "BetFair Prognosis" i rozpoczynam prace nad nową wersją.

Postanowiłem też przydzielić bonus 20€ ufundowany przez BetFair oraz Administrację następującym użytkownikom:

Matiaspl, Regecik, Matizbg, BugFix

(proszę zgłosić się do Kuchara)

ponadto chciałem podziękować za aktywny udział w temacie:

Owca26, Yavor, Bag_gio, Kornik1985 oraz pozostałym osobom które nie wymieniłem.

Odnośnik do posta

Dziś zamykam pierwszy etap tworzenia programu "BetFair Prognosis" i rozpoczynam prace nad nową wersją.

Postanowiłem też przydzielić bonus 20€ ufundowany przez BetFair oraz Administrację następującym użytkownikom:

Matiaspl, Regecik, Matizbg, BugFix

(proszę zgłosić się do Kuchara)

ponadto chciałem podziękować za aktywny udział w temacie:

Owca26, Yavor, Bag_gio, Kornik1985 oraz pozostałym osobom które nie wymieniłem.

Gratulacje panowie! Mila nagroda za wkład jaki włożyliście w rozwój programu!

Odnośnik do posta