Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

BetFair Prognosis

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 339
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Umnie jest podobny problem jak u BugFixa pokazał mi sie komunikat aby skontaktować sie z administratorem.

Na forum jestem Andrzej ale na jabber nick taki był zajęty i wpisałem Andrzej52.

Nie wiem co teraz zrobić?

Odnośnik do posta

Login nie musi być identyczny jak na forum ważne aby zawierał choć część nicku tak aby można było łatwiej was rozpoznać. Bardzo dobrze może być nazwa andrzej52@jabber.org i proszę taką nazwę podawać w tym temacie a nie jak wyżej "22. Andrzej" bo niby skąd mam wiedzieć jak faktycznie się ktoś zarejestrował!

Odnośnik do posta
Login nie musi być identyczny jak na forum ważne aby zawierał choć część nicku tak aby można było łatwiej was rozpoznać. Bardzo dobrze może być nazwa andrzej52@jabber.org i proszę taką nazwę podawać w tym temacie a nie jak wyżej "22. Andrzej" bo niby skąd mam wiedzieć jak faktycznie się ktoś zarejestrował!

DZIAŁA!!! wspaniała sprawa. teraz tylko dobrze to opanować.

za kłopot przepraszam

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44

21. yavor

22. Andrzej

23. loopez

24. em.x

25. beny30

26. marcin7463833

27. samuel10veb

proszę o dopisanie

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44

21. yavor

22. Andrzej

23. loopez

24. em.x

25. beny30

26. marcin7463833

27. samuel10veb

28. Lamur

proszę o dopisanie

Odnośnik do posta

1. matiaspl

2. Kornik1985

3. vintec

4. ksfalubaz

5. Manu

6. kryniu

7. bartolini3

8. itan

9. BugFix

10.Owca26

11.bag_gio

12.jajakobyly

13. ruchman

13. Zeberdee13

14. ozon1

15. mathis_1987

16. krzyszt0f

17. mazitbg

18. sfirek

19. Benks

20. piotr44

21. yavor

22. Andrzej

23. loopez

24. em.x

25. beny30

26. marcin7463833

27. samuel10veb

28. Lamur

29. mateo3340

Proszę o dopisanie

Odnośnik do posta

ok myślę, że tyle osób wystarczy do testowania. Teraz rozpoczniemy eliminację tych którzy się zarejestrowali ale nie biorą czynnego udziału w testach i nie wyrażają swoich opinii oraz uwag na forum. Pewnie większość z Was pobrała ten program z myślą że jest to magiczna maszynka do robienia pieniędzy ;-) a tu się okazało po pierwszym uruchomieniu że jednak trzeba samemu myśleć i w dodatku dzielić się swoimi spostrzeżeniami na forum :lol:

Zaznaczę tylko iż jest to pierwsza wersja programu, więc należy do tego podchodzić z rozsądkiem. W planach mam stworzenie rozbudowanego narzędzia z opcją analizy kursów oraz możliwością bezpośredniej gry na giełdzie. Kilka pomysłów podsunęli mi administratorzy tego forum, są już gotowe opracowane strategie, które w przyszłości zamierzam wykorzystać, a dostęp do nich będą mieć tylko Ci co na to zasłużyli wspólną pracą.

Odnośnik do posta

Odnośnie testów to to co zauważyłem dzisiaj, nie warto a raczej należy uważać przy bardzo małych rynkach. Chodzi mi o takich poniżej 20k. Często może zdarzyć się tak, że zachęceni zielonym kolorkiem w programie mario, skupimy wysoki kurs a potem okazuje się że poleciał w odwrotną stronę. Wystarczy jakis grubas który pociągnie kurs w górę i już jesteśmy stratni.

Program idealnie nadaję się na rynki płynne, bardziej MO niż OU chodź wiele OU nie testowałem. mario, planujesz w najbliższym czasie wdrożyć tenis?

Odnośnik do posta

Tak później dodam tenis ale mam pytanie do Ciebie czy wchodzisz na rynek przy każdym zielonym kolorze czy patrzysz jeszcze na inne wskaźniki, czym się dodatkowo kierujesz?

Odnośnik do posta
Tak później dodam tenis ale mam pytanie do Ciebie czy wchodzisz na rynek przy każdym zielonym kolorze czy patrzysz jeszcze na inne wskaźniki, czym się dodatkowo kierujesz?

Nie no, gdybym wchodził na rynek tylko przy zielonym to byłbym hardcorem ;) Dochodzi do tego jak wielki jest spadek/wzrost, od jakiego czasu spada, sprawdzam kursy u buków, kontuzje, braki itp ;) Ale w większości wypadków wychodzi na to samo, zresztą to widać po wykresach, że jeśli od wczoraj kurs spada to taki jest trend ;)

Odnośnik do posta

Matias ma racje o czym tez już pisałem na początku tego tematu ze jeżeli rynek ma małą płynność to ciężko o ruch na giełdzie. Jeśli chodzi o te rynki oznaczone kolorem zielonym to tez trzeba analizować i nie wchodzić w każdy bo czasami zdarzy się ze kurs oznaczony na zielono wraca szybko na swoje miejsce co już nie jest uwzględnione kolorem a może umknąć w momencie szukania rynku w geeks toyu. Myślę tez ze można by ograniczyć wyświetlane ligi to tych wyższych wdanym kraju ponieważ zdarza się ze w programie wyświetlane są kursy zdarzeń których nie ma na BF.

Odnośnik do posta
Odnośnie testów to to co zauważyłem dzisiaj, nie warto a raczej należy uważać przy bardzo małych rynkach. Chodzi mi o takich poniżej 20k. Często może zdarzyć się tak, że zachęceni zielonym kolorkiem w programie mario, skupimy wysoki kurs a potem okazuje się że poleciał w odwrotną stronę. Wystarczy jakis grubas który pociągnie kurs w górę i już jesteśmy stratni.

Ktos wczesniej wspominał chyba o braku informacji o ilosci pieniedzy lezacych na danym rynku (fajna sprawa gdyby udało Ci się to dodać). Jesli ten program ma w przyszlosci cos zaciagac z betfair to taka informacja w nowym polu umozliwi nam zaoszczędzenie czasu jaki musimy poswiecic na wchodzenie w dany rynek w duzym stopniu. Pod tą sugestią podpisuje sie obiema rekami:)

Odnośnik do posta

Tutaj sytuacja o której pisałem. Przy wzroście kursu na Huesce z 3.9 na 4.2 program zaznaczył zdarzenie na zielono ale przy kolejnych spadkach czyli de facto powrocie do punktu wyjścia już nie wiec zielony kolor tez trzeba analizować ;)

post-730-1306395864,43_thumb.jpg

Odnośnik do posta