Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

matiaspl episode of "rebirth"

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Wczorajszy dzień udany, chodź nie do końca. Wpadka na chartach oraz minimalne straty pre play na nodze spowodowały mój powrót do in play tenisa ;) Dniówka rzędu +20e mogła stać się faktem gdyby nie pieprzony Blake. Czekać do 3-4 nad ranem by zaliczyć reda , bezcenne. Ważne, że na plus a dzisiaj kolejne spotkania :)

post-812-1306395860,88_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Matias takie pytanko mam pół żartem pół serio: jak bardzo podoba Ci się Twój awatar (obrazek pod nickiem) ?!?!?!?! nie uważasz że to trochę pedalskie ?

Czemu pedalskie ? Ćwiczę i chcę wyglądać jak ten facet... Tak samo jakbym się Ciebie spytał czemu masz owce w profilu, czy to oznacza że jesteś zoofilem ? :)

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Długo się do tego zabierałem, ale jak widać warto ;) Dzięki cyckowi spróbowałem gry pre play i chyba przy niej zostanę. Jak na pierwszy dzień z pre play dniówka na poziomie 17e jest co najmniej obiecująca. Zobaczymy jaki progres zrobimy przez święta xD Aktualnie siedzę na rynku Reading i czytam otrzymaną książkę "Psychologia giełdy".

post-812-1306395892,16_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Nie wiem co mi się ubzdurało z tą psychologią giełdy haha. Może jestem aż tak zafascynowany treścią, że nie zwróciłem uwagi na tytuł? Oczywiście książka nosi tytuł "Zawód Inwestor Giełdowy" - Alexander Elder.

Odnośnik do posta

Kuchar, nie wiem czy widziałeś na shoutboxie bo tam pisałem swoją opinię na ten temat.

Od razu dziękuję za nią, otworzyła mi oczy na pewne sprawy i zmieniła nastawienie - żeby było śmieszniej przeczytałem dopiero I dział, no i X o zarządzaniu finansami ;) Dedykacja świetna bo bądźmy szczerzy, liczą się tylko traderzy ! :D

ps. aaa koszulka też świetna. xD

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

cycu20021, nie mam takiego daru jak Ty do prowadzenia wątku ;p Aktualnie mam kilka spraw na głowie, m.in załatwianie pracy więc ograniczam granie. Ustalam zasady, money & risk management i wbiję pod koniec miesiąca na pełnej ku*wie ;d

A odnośnie rozmowy to raczej na luzie, pogadaliśmy trochę ale to nie dla mnie. Jak wszystko pójdzie okej to od poniedziałku Security ! :D

Odnośnik do posta
cycu20021, nie mam takiego daru jak Ty do prowadzenia wątku ;p Aktualnie mam kilka spraw na głowie, m.in załatwianie pracy więc ograniczam granie. Ustalam zasady, money & risk management i wbiję pod koniec miesiąca na pełnej ku*wie ;d

A odnośnie rozmowy to raczej na luzie, pogadaliśmy trochę ale to nie dla mnie. Jak wszystko pójdzie okej to od poniedziałku Security ! :D

oki - nie moge sie doczekac. Wiem, ze interesujesz sie tenisem. W pilce robi sie susza a handlowac przeciez trzeba :)

powodzonka z praca zycze

Odnośnik do posta

Z przykrością muszę stwierdzić, że jak to napisał pewien użytkownik na sb którego pozdrawiam - zawieszam działalność. Nie będę opisywał dokładnie sytuacji, może tylko napiszę, że musiałem wypłacić pieniążki. Sprawy rodzinne ważniejsze niż giełda :)

Oczywiście na forum z Wami zostaję, będę się udzielał i dzielił wiedzą którą tutaj nabyłem. Traning mode umożliwia pozostanie w cyklu giełdowym, więc nie stracę a wręcz zyskam nowe doświadczenie i czas na testy przeróżnych strategii.

Aktualnie nie planuję wpłacać pieniążków ponownie z racji, że idą na inny ważniejszy cel. Jakby ktoś chciał więcej info czy też sypnąć symbolicznego funciaka to pw ;)Myślę, że z bloga wiele wynieść nowi gracze nie mogą, a że ustawa zbliża się wielkimi krokami, jak to napisał pewien gracz na sb - trzeba ślady zacierać i zostanie on usunięty ;)

Pozdrawiam wszystkich traderów, widzimy sie na sb bądź w poszczególnych wątkach xD

Odnośnik do posta

No szkoda, że odchodzisz - jeden z niewielu tematow ktory sledzilem na swoj sposob.

Oby w takim razie zycie dobrze Ci sie ulozylo - a ustawa sie nie martwcie - az tak zle mysle nie bedzie.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

matias, co ty tam znowu wyczytales w tej ksiazce od kuchara? :P

szybkiego powrotu zycze. a z ustawa mam nadzieje nie bedzie zle. przynajmnej jesli chodzi o zaklady wzajemne.

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.