Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Mi wydaje się najbardziej rozsądny handel tak jak napisał itan. Teraz mecz Fiory zagrałem tak jak napisał tokarz i wyszedłem w 15 minucie w przypadku undera na 0 a w przypadku overa 0.30 € ze stawki bazowej 2 € wynik jaki jest widzimy (1-1). Wczoraj zagrałem Barce za 10€ lay over 3.5 i za 10€ lay over 4.5. Z lay over 3.5 wyszedłem w 80 minucie z zyskiem 7.70 drugiego zostawiłem. Ale bardziej zastanawia mnie to co kuchar napisał o realu w minute taki profit ładny osiągnąć. Pierwsze i najważniejsze założenie to 10% max wszystkie zobowiązania żeby wynosiły i wtedy myślę da rade coś ugrać. W laye overove bawię się od początku sezonu więc co nieco wiem , co do strategi back 2.5 + lay over 1.5 to nie ma sensu testowałem ją tylko co prawda w 5 meczach ale pamiętam że suma była na - .

Co mnie zastanawia najbardziej to ten d'alambert , nigdy tego nie łączyłem może rzeczywiście jak mamy wtopę na jednym spotkaniu to przy pomocy d alamberta można zyskać więcej jak przy płaskiej stawce.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dla mnie to ten mecz Kilmanock-Motherwell jest calkiem niezlym przykladem , jak ta progresja jest niebezpieczna , stawka podstawowa urosla 50 razy przy 4 golach , Wiem , dala niby spory zysk , ale odrobienie tego w kilku meczach w ktorych bedzie malo bramek jest niemozliwe , ze wzgledu na male stawki poczatkowe.

Jezeli zastanawiacie sie nad sprzedaza tego pierwszego wyniku po 10 min. to wogole troche kloci sie z progresja.

Juz o wiele bardziej skupilbym sie na tym co podalem , under 1.5 do HT i pozniej under1.5 wzgledem wyniku w polowie kiedy byloby to konieczne.

Tu mialbys strateb w pierwszj polowie 1j i przez zaganie za 2 j w drugiej polowie , zwrot lub maly zarobek i ogolnie dopiero drugi prog progresji.

I z prawdopodobienstwa kursu ktory jest na under1.5 do HT , wiecej bedzie sie konczyc pierwszych polow tym underem, co w ogolnym rozliczeniu bedzie dawac zysk.

Kuchar , Hiszpanie 1 bralem pod ta gre co ja podaje teraz , wiem ze padaja tam bramki , ale ogolny bilans under 1.5 doht jest tam korzystny.

Odnośnik do posta

ozon ma rację, jest to metoda dość niebezpieczna. Przy początkowej stawce 1e, czyli zobowiązaniu max, 50centów zbyt dużo ryzykujemy. Dlaczego? Przykład w meczu Kilimarnock, drugi przykład podam na sobie:) Dziś mecz Florentina- AS Roma. Rozpoczynamy grę:

Przed meczem: Lay over 1,5 stawka 1 zobowiązanie 0,38.

1:0----------Kupuję Lay over 2,5 stawka 1,44 zobowiązanie 1,04

1:1----------Kupuję Lay over 3,5 stawka 2,42 zobowiązanie 2,08

2:1----------Kupuję Lay over 4,5 stawka 4,84 zobowiązanie 4,84

No i pierwsza połowa dobiega końca. Nasze zainwestowane pieniądze to tylko ~8e... Ale co dalej? Rozpoczyna się mecz, 52 min. pada bramka na 2:2 więc musimy dokonać kolejnego zakupu:

2:2----------Kupuję Lay over 5,5 stawka 10 zobowiązanie 21

Jak widać nasze zobowiązanie sporo urosło. Wynosi teraz ~30euro i wszystko byłoby ok gdyby taki wynik pozostał do końca, ale to jest przecież 52min. do końca pozostaje zatem 40min. Czy w tym czasie nie padnie już żadna bramka? I tutaj zanosi się punkt ryzyka. Przykładowo pada bramka w 60min.

Kurs na lay 6.5 plasuję się około 4,5, my musimy zainwestować około 120 euro!!!! Więc tutaj przestroga dla początkujących, z małym budżetem. Ale to nie koniec. Co dalej?

Mamy wynik 3:2---> suma 5 bramek jeśli mecz się tak zakończy mamy 45e - 8e przegrane = 37 euro zysku. Ale to nadal była 60min więc w 72min. pada przykładowo bramka na 3:3. Co teraz layujemy? W zasadzie pozostaje nam Correct Score ale w tych minutach wynik 3:3 oraz AU plasują się raczej jeszcze powyżej 2... więc co nam pozostaje?

Kiepsko to widzę, dlatego dokleję wam screeny co zrobiłem w tym meczu.. Jak widać sprzedałem zakład na o4,5 i o5,5. Co dało mi pewnie mały plus rzędu +/- 1e choć to nie ma znaczenia.

Może się już w tym wszystkim mylę, więc jak coś to poprawcie, ale wg. mnie za dużo ryzykujemy.

//Wynik meczu na koniec jednak 2:2 jednak nie zmienia to faktu ryzyka na jakie się musimy godzić chcąc wyjść na plus.

post-2-1306395796,31_thumb.jpg

post-2-1306395796,69_thumb.jpg

post-2-1306395796,75_thumb.jpg

Odnośnik do posta

I tak jeszcze z mich przemyśleń. Bramka w okolicach 75min na wspomniane 3:3 daje nam dwa wyjścia:

liczyć na to, że nie będzie overa 6,5 więc wtedy zostajemy przy tym i nic więcej nie dokupujemy jednak jak padnie bramka tracimy około 150e.

Jeśli chcemy się zabezpieczyć i layować 3:3 to kurs w tych minutach plasuje się powyżej dwóch, granice 2,5 więc nasze zobowiązanie wynosi powyżej 200e. Więc ani jedno ani drugie...;/ Kto ma uwagi niech pisze.

Odnośnik do posta

Jedyne co mi przychodzi na myśl to to, że można przyjrzeć się tej metodzie po małej przeróbce. Jeśli wynik do pierwszej połowy będzie dwubramkowy można czekać dalej, w momencie jeśli padną 3 bramki sprzedajemy co można a przy 3 bramce nie dokupujemy lay 4,5 ponosimy małe straty ale nie wiem jak to się przeniesie na większą ilość meczów, może ktoś coś zaproponuje.

Odnośnik do posta

Jestem po pierwszym meczu tym system, mecz wybrałem trochę na pałę ale dobra zysk 5e choć było gorąco.

Pierw kupiłem o1,5 1,3 za 4e 26min gol

o2,5 1,8 za 5e, w przerwie sprzedany o1,5 na wyszedlem

54min gol zakupiony o3,5 za 5e 2,26kurs

59 gol zakupiony o4,5 za 5e 3,8kurs

w 85 min sprzedalem o3,5 zeby wyjsc w razie czego na 0 jak, jak sie okazalo po przyjeciu zakladu kurs back z 2,26 podskoczyl do 3,5.

Narazie system na plus straczyło by mi kasy do overa 6,5 więc na spokojnie można grać, choć najlepiej ustrzelić mecz gdzie do przerwy 0:0 i mamy ładnego greena

Odnośnik do posta
jezeli juz cos wymyslac na szybko z progresywnym obstawianiem , to polaczenie rynko pierwszy gol od0-10 i 10-20 minut layem co da kurs powyzej 1.4 , tu trzeba poprostu uniknac wczesnego gola , sredni czas pierwszego gola to miedzy 26-30 minut meczu.

Stawkowanie d'lambert , czyli 1-2-3-4-5-... w momencie trafienia cofanie o jedno.

Raczej to wyglada spokojniej bo w meczu obstawia sie tylko poczatek.

Nie testowalem tego wiec mozna sprawdzic jak wychodzi.

hej ozon

grasz te rynki?? próbowałem kombinować w podobny sposób, ale bez jakiś przełomowych efektów.

Faktycznie robiąc leja

0-10min 5,4

11-20min 5,4 łapiemy łączny kurs jakby 1,55 ale to jest za mało na D'Alembert'a, do niego potrzebujemy przynajmniej 2,0.

Efekt byłby dopiero przy potrajaniu, no ale właśnie:)

Odnośnik do posta

Dokładnie Lepusti ma rację, ale ten temat przenieśliśmy. Dziś zagrałem całą hiszpanie, chelsea i sttutgart, żeby był plus trzeba dużą skuteczność. Musimy zmienić stawkowanie.

Odnośnik do posta

Odnośnie tego tematu jeszcze.. Bo ten z modyfikacja na under w pierwszej połowie to bardziej statystyka sie tam liczy, to czemu nie wykorzystac tego że overy po bramce są za nisko w stosunku do prawdopodobieństwa, i to mi sie wydaje lepsze z tym ze nie mam pojecia jak tu dobrac stawki i moze ktos wpadnie na pomysł jak przechodzic z overu na over? z tym że ja proponuje zagrac przed spotkaniem lay suma goli 1 i zabezpieczenie w postaci lay under 4,5 czy 5,5... po bramce przenosimy sie na over 1,5 tylko pytanie z jaka stawka tak aby w przypadku 5 bramek green na over 5,5 pokrył zobowiazania z nizszych overów i czy da zysk? do ktorej min tak grac ewentualnie? zobowiazania beda niskie wiec stawki nie powinny rosnac zbyt szybko..

Odnośnik do posta

Lay o1 rośnie strasznie powoli z tym że przy braku bramek w 1 połowie przy niskim zobowiązaniu mamy fajnego greena.Można zacząc z lay o 2,5 tylko że zobowiązanie większe,po połowie bez goli ,zysk 50 %.W przypadku bramek w 1 połowie po ustabilizowaniu się kursu kupujemy wyższy over,po 1 bramce lay o3,5 -stawka równa się zobowiązaniu + stawka podstawowa.Po 2 bramce stawka równa się sumie zobowiązań z 2,5 i 3,5 plus stawka podstawowa - stawiamy na o 4,5;a momentem wyjścia w przypadku bramek jest powrót kursu niższego laya do punktu w którym go zakupiliśmy.

Najlepiej oczywiście jak połowa wynosi 0;0,nie wiem co z rynku CS ,mogłoby nam pomóc w przypadku dużej liczby goli,czy faktycznie granie od razu lay u 4,5?

Odnośnik do posta

własnie o to mi chodzi że zobowiązania beda niskie.. tak i jeszcze jaka stawke ustalic na lay under 4,5 czy under 5,5 żeby w razie czegosc dała nam zwrot i nie była za wysoka tez.. w ten sposob łapiemy same niskie kursy lay over az dojdziemy do tego na ktorym mamy zabezpieczenie jesli padną te 4 bramki czy 5.. mi sie wydaje że takie kursy to value.. a my łapiemy kazdy taki kurs z tym że jeden z nich bedzie zwycieski... i +/- powinien byc bardzo korzystny dla nas... tylko trzeba madrze rozłozyc stawke i ustalic najlepszy moment wyjscia..

Odnośnik do posta
Można zacząc z lay o 2,5 tylko że zobowiązanie większe,po połowie bez goli ,zysk 50 %.W przypadku bramek w 1 połowie po ustabilizowaniu się kursu kupujemy wyższy over,po 1 bramce lay o3,5 -stawka równa się zobowiązaniu + stawka podstawowa.

to też nie jest głupie ale z lay 2,5 czekałbym do 15 min i green jesli bramka bo podwojenie stawki i po 19 min green jesli kolejna bramka to red i koniec progresji;p

Odnośnik do posta

Właśnie z lay o2,5 można wychodzic wcześniej,właśnie niewiem czy jest sens pakowac sie w coraz wieksze zobowiązania w przypadku goli.Wyjście ze stratą z jednego żeby odrobic w nastepnym.

Odnośnik do posta