Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Musimy wybrać najlepszy sposób i wybrać do tego konkretne stawkowanie a potem testować w temacie. Ogólnie śledzę wszystko i co chwile na nowy lepszy pomysł wpadam, no i wy podajecie lepsze czasem więc mam nadzieję, że niedługo znajdziemy ten najlepszy sposób.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 152
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Musimy wybrać najlepszy sposób i wybrać do tego konkretne stawkowanie a potem testować w temacie. Ogólnie śledzę wszystko i co chwile na nowy lepszy pomysł wpadam, no i wy podajecie lepsze czasem więc mam nadzieję, że niedługo znajdziemy ten najlepszy sposób.

a to konkretnie cos ciekawego zauwazyłes?

Odnośnik do posta

Ogólnie szukam najlepszego stawkowania, wcześniej przedstawiłem sytuację z meczu ligi włoskiej. 52min i było już ciepło. Od razu kontrowałem aby wyjść na 0. Ale wtedy za duże ryzyko. Być może dobrą metodą będzie rozpoczęcie od lay o 2,5 w ligach underowych i do 20 min sprzedaż z zyskiem zbliżającym się do ~35%? Jeśli pada bramka powiększyć stawkę i kolejna próba do końca połowy. Jeśli się uda kontra i kończymy, jeśli nie również kończymy ze stratą i przenosimy się dalej. Tylko jeszcze tego nie analizowałem pod względem kilku spotkań.

Odnośnik do posta

Ja bym podszedl do tego tak ,jak najbardziej rynek under 2.5 , czy lay over 2.5 , z gory ustalamy moment wyjascia na 15 lub 20 minute , jezeli bramka pada to tniemy straty i odpuszczamy do nastepnego meczy i dopiero teraz wykorzystujemy stawkowanie .

Jezeli pada bramka szybko to nie wiem czy jest sens brnac w powiekszanie stawek w 1 polowie , bo moze to skonczyc sie tylko wieksza strata , a tak to mamy jasno okreslone reguly wejscia i wyjscia .To bylo tak na szybko , trzeba przeanalizowac kursy i zobaczyc skutecznosc , wtedy mozna pogadac o doborze stawkowania.

Odnośnik do posta
Ogólnie szukam najlepszego stawkowania, wcześniej przedstawiłem sytuację z meczu ligi włoskiej. 52min i było już ciepło. Od razu kontrowałem aby wyjść na 0. Ale wtedy za duże ryzyko. Być może dobrą metodą będzie rozpoczęcie od lay o 2,5 w ligach underowych i do 20 min sprzedaż z zyskiem zbliżającym się do ~35%? Jeśli pada bramka powiększyć stawkę i kolejna próba do końca połowy. Jeśli się uda kontra i kończymy, jeśli nie również kończymy ze stratą i przenosimy się dalej. Tylko jeszcze tego nie analizowałem pod względem kilku spotkań.

Dokładnie mysle podobnie strata nie bedzie az taka duża.. ja jestem bardzo ciekawy jakby wygladało to z zabezpieczeniem na lay under 4,5 czy 5,5

Odnośnik do posta

A ja mam takie pytanie bo może mi wile pomóc co do tej strategi co by dało większego greena w sytuacji gdy kupujemy lay 1gol za 3e zob 38c czy back 0:0 2e po kursie 8,8?

Ja aktualnie w meczu ascoli - vincenza zastosowałem takie coś.

Lay 1gol zob 38c wygrana 3e

I back over 1,5gola za 2e przewidywana wygrana 1,18

I zamierzam zobaczyć jak będą się zachowywały kursy, spróbuje grać do 70 min scenariusze są dwa.

Szybki gol strata z z laya odsprzedanie overa i możliwy mały zysk.

Wolny gol i sprzedanie w przerwie meczu laya co zobaczę jaki mi da % zysku i czekanie do 70min jak nie pada gol wycofanie się

Co o tym myślicie może nam dać spokojne zyski zależny poprostu od stawek

Odnośnik do posta
Ile straty jest dokladnie po bardzo szybkim golu czyli do 5 min. na rynku under 2.5 . 50% stawki czy wiecej , ma ktos to dokladnie zanotowane.

na uderze jest to strata 35-45% stawki.. w zaleznosci od tego czy mecz jest overowy czy underowy, w meczu underowym jest to prawie 45%..

A zabezpieczenie to w sumie moznaby było kupic po kilku min w sumie lay bardzo niskie kursy underu, ale tym sposobem trzeba grac do konca meczu bo ktorys wariant siadzie i zobaczyc czy opłaca sie.. bo sam nie wiem a zastanowic sie nad stawkami jakie dobrac pozniej do tego ewentualnie, bo to granie nie odwrot tego sposobu ktory miałem w dziale niskie laye..

Odnośnik do posta

ogolnie czaje co chcecie zrobic , zabezpieczyc cala progresje grajac over 5,5 , kurs jest na to kolo 20 , ale nie wiem czy na 100% bedzie to oplacalne na niskich progach , bo i tak trzeba zaczac od niskich stawek i zwiekszac zobowiazanie z rosnaca iloscia goli , trzeba to sprawdzic wlasnie z zyskami na nizszych poziomach.

Bo np. wychodzenia pochwili z rynku u2.5 moze tylko w znaczacym stopniu pokryc zobowiazania zabezpieczenia.

Odnośnik do posta

no cos takiego opłaca sie jedynie grajac do konca bo tak to przez cały mecz bedzie nie opłacalne, a moze sie i wogole okazac nie opłacalne i że wyjdziemy na zero w kazdym przypadku.. ale wtedy sie okaze czy te kursy po bramce sa fatycznie za niskie..

Odnośnik do posta

to co ja napisalem na temat wyjscie w 20 min. z rynku under 2.5 to jest to samo co juz zaproponowalem czyli gre jednoczesna lay gol 0-10 i 10-20 minuty , po przeliczeniu stosunku kursow wychodzi dokladnie to samo , nic tu sie nie przeskoczy mozna tylko dodac stawkowanie.

Odnośnik do posta

A co myślicie o tym co ja zagrałem i wyżej opisałem może lepiej grać back over 1,5 gola, jak pada gol w 1polowie mamy ładnego greena jak nie pada odsprzedajemy over ze stratą ale i odsprzedajemy laya z zyskiem co może da nam wynik 0 i przechodzimy do kolejnego meczu.

Odnośnik do posta

A więc jestem po meczu bo w 10min padła bramka co dała greena na 80c co po odjęciu 38c postawionych na lay daje 42c zysku czyli ~18% nie jest źle na dobry początek ale trzeba analizować różne scenariusze by rzec ze to dobry system.

Odnośnik do posta