Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 395
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

W odpowiedzi na prośbę abym opisał w jaki sposób handluję. Przede wszystkim biorę pod uwagę money management, ustalam ile mogę przeznaczyć na każdy rynek, by w wypadku całkowitego nie powodzenia

Tutaj pokazuję jak można zrobić dniówkę kasjerki w Tesco w 1-3 minuty. Trade na 1-2 ticki . Zakup po kursie 2,06 i 2,04. W tym wypadku łatwo wyczytać ruch ze "ścian". Jak widzimy na zrz

Post którego nie miałem w planach, no ale są dwie albo i 3 kwestie do poruszenia więc do rzeczy. Pierwsza bardzo przyjemna, to green na którego czekałem cały Boży dłuugi set.  Druga - od razu opiszę

Posted Images

dzięki gofru :)

dzisiaj, to przede wszystkim siatka, biedna oferta, i przyznam, że są to backi na Włochów i po części na Iran...

bieda na rynkach w tym tygodniu i chyba zrobię podsumowanie tego tyg w jednym poście w piątek.

Odnośnik do posta

Drugi rynek dzisiaj, pierwszy to siatka koreańska czy chińska diabli wiedzą, miałem jakieś +10,5f . Natomiast rynek Unics Kazan cieszy bardziej. W ogóle cieszy wielkość rynku - 500 000 przehandlowane.

Odnośnik do posta

Pesaro wzięte w 2 secie w jego połowie przy prowadzeniu 5 pkt ( gra na dogranie seta wtedy kurs leci).

Z Asseco-Barcelona nie oszukujmy się.. zwykły back przed meczem. pierwsze parę minut i zamykałem pozycję.

Odnośnik do posta

tak jak mówiłem, że jak nadarzy się okazja spróbuję niskiego laya. Tylko nadal spadł do 1,06 dałem lay 10f. Wyjście 1,45. Zysk 45f. czyli tak jakby trafić kurs 5,5. Takim sposobem dostaje dodatkowe 4 "darmowe szanse" niskiego laya za 10f. Z niecierpliwością czekam na nowy sezon !

Odnośnik do posta

Już trochę minęło od zakończenia meczu, a ja zabieram się za pisanie tego posta jak za "odrabianie lekcji" albo wynoszenie śmieci.

Postanowiłem w końcu wypróbować tego niskiego laya, jak widzicie powyżej.

Cały wkład (ryzyko) w ten rynek to zaledwie 10 funtów.

Pierwszy krok to tak jak pisałem wyżej, wejście w pierwszy możliwy niski lay, 1,06, w tym czasie nie zdążyłem przeczytać jednego news'a na Men's Health, a już wychodziłem z zyskiem 45f:

Do końca meczu było jeszcze wiele gemów i setów, gdzie kurs zdążył znów spaść do poziomu około 1,09. Dałem kolejnego laya nic nie ryzykując (po stronie nadala zabrało mi tylko część wygranej) a w przypadku wygranej Del Potro mamy sporą sumę, zrzut:

Jak widać kurs wzrósł do 1,15, zrzut:

dalej do ponad 1,30 zrzut:

I właśnie koło tego kursu postanowiłem wyjść, rozkładając zysk po równo. zrzut:

Sorry, że na początku tego posta powielam poprzedni wpis, ale chciałem wszystko zamknąć w całości.

Jak widać, pierwszy niski lay pomyślny, a zysk to jakby trafić kurs 11. Wiele rozmawialiśmy na temat tych layów, black panther bardziej przekonany, natomiast yavor sceptyk na całego ;)

Rozpisałem wszystko szczegółowo, myślę że się przyda nowym użytkownikom.

Pozdrawiam,

Esc

Odnośnik do posta

A więc tak, jak widać gra na dłuższy okres czasu (Olympiakos) to nie mój dział. Być może teraz nie trafiłem, a kiedyś tam bym trafiał, tak czy siak nie moja działka :)

Taki ładny redzik:

A tutaj kolejny niski lay 1,09 całe ryzyko to 20f. Poszedł w górę i green.

PS. Gdybym nie skichał się z radości (że przy tak małej stawce znów mam taki znakomity wynik) to bym wyciągnął koło 200-300f, ale jak znów spadł bałem się poświęcić małych 10f z tego zacnego greena aby znów coś odbiło, były takie szanse 3. Tak czy inaczej:

Odnośnik do posta

tak, kobiet.

tak in play oczywiście. Gram stawką którą mogę przegrać i nie będzie płaczu.

Wychwyciłem hmmm pierwszy możliwy niski lay zagrałem i tyle. Zero analizy, Cannes to nie laski do bicia, wygrały ostatni mecz z Villą Cortese 3-1 (sic!) . A kobiety to kobiety, pierwszy set wygrywają do 16 potem przegrywają do 10 i zaś wygrywają do 15.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.