Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Podsumowanie 30 dzień /38

Ilośc rynków: 8

Ilośc rynków na plus: 5

Na zero: 3

Na minus: 0

Największy green: 1.90e

Największy red: brak

Zysk/Strata: 4.30e

Budżet początkowy: 50e

Budżet obecny: 170.84e

Dniówka średnia, ale takie w ciągu tygodnia przyjmuję z otwartymi rękami, nie lubię za bardzo ligi mistrzów i LE, wszystkie spotkania odbywają się w tym samym czasie, przerw jest strasznie mało, a tym się przecież zajmuję.

Rynek dnia:

post-653-0-95085100-1321998924_thumb.jpg

bardzo szybko złapany jeden tick na rynku interu, kupione po kursie 4.1 sprzedane za 4.00, szybko łatwo i przyjemnie, odrobinę zwiększyłem stawkę z 60-70e na 80e i chyba zostawię tak na stałe, muszę przecież generować coraz większe zyski z każdego pojedynczego rynku

Wszystkie rynki:

post-653-0-56373900-1321999127_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Podsumowanie 31 dzień /38

Ilośc rynków: 7

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 0

Na minus: 1

Największy green: 3.04e

Największy red: -1.66e

Zysk/Strata: 7.12e

Budżet obecny: 177.96e

Jak na tak małą ilość przerw jest to wynik świetny, praktycznie dzisiaj można było pohandlować tylko na 3 przerwach, w tym na jednej zrobiłem reda -1.66e, jestem zadowolony z dzisiejszego dnia, mam nadzieję że małym krokami dobiję do końca miesiąca do magicznej granicy 200e ( 300% budżetu, to było by coś )

Rynek dnia:

post-653-0-67704100-1322084760_thumb.jpg

Złapałem jeden tick z 4.5 na 4.4 za 70e na Dortmundzie, po czym powtórzyłem identyczną operację, złapane łącznie dwa ticki. kurs ostatecznie na przerwie spadł na 4.2, ale nie można mieć wszystkiego :) zysk 3.04e

Dochodowa była również przerwa na BATE, ugrany jeden tick na remisie (4.1-->4.0), zysk 2.37e i jeden na CS na wyniku 2:0 (6.4-->6.2), zysk 0.92e

Wszystkie rynki:

post-653-0-22899600-1322085033_thumb.jpg

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Podsumowanie 32 dzień /38

Ilośc rynków: 4

Ilośc rynków na plus: 4

Największy green: 3.21e

Zysk/Strata: 7.26e

Budżet obecny: 185.22e

Przy tej ofercie nie mogłem się spodziewać aż tak dobrego wyniku, 4 przerwy, 4 greeny, 7.26e :), jutro piątek, spotkań dosyć sporo, ale mi jakoś piątki nie leżą, nie wiem dlaczego, może jutro coś się odmieni..

Rynek dnia:

post-653-0-29960700-1322170036_thumb.jpg

Przy wyniku 0:0 do przerwy można było śmiało atakować gości i remis.. ja zasadziłem się na norki, stawkę podzieliłem na dwie kupki, na 6.2 (50e) i na 6.4 (50e) obie zostały skupione, i sprzedane tick niżej.. zysk 3.12e

Wszystkie rynki:

post-653-0-68844500-1322170307_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie 33 dzień /38

Ilośc rynków: 10

Ilośc rynków na plus: 10

Największy green: 3.71e

Zysk/Strata: 15.89e

Budżet obecny: 201.11e

Złapałem wyśmienitą formę pod koniec miesiąca, po czym jak po czym ale po piątku to bym się takiego wyniku nie spodziewał, jest to najlepszy wynik w listopadzie, dzisiaj czułem ogromny komfort psychiczny, byłem pewny siebie i być może to przełożyło się na ogólny wynik ( strike rate 10/10 100% :) )

Rynek dnia:

post-653-0-84178300-1322256673_thumb.jpg

Handlowałem na Duisburgu, dwie kupki, jedna na 4.2 (60e) druga na 4.3 (50e), obie skupione i sprzedane po kursie 4.1, łącznie 3 ticki zebrane, zysk 3.71e

post-653-0-77476500-1322256849_thumb.jpg

na 2 lidze francuskiej ktoś kupił ode mnie value na remis, 2.52, ustawiłem się na 2.40 z odsprzedażą, nic nie skupowało, ale co chwilę ktoś wystawiał po parę euro na 2.44 2.46, 80% poszło po 2.42, zysk 2.43e

Wszystkie rynki:

post-653-0-40701000-1322257059_thumb.jpg

do tego dochodzi jeszcze 0.46e na włoskiej

post-653-0-17077100-1322257125_thumb.jpg

Na te 38 dni miałem cel >108 zarobku, obecnie mam 151e, jestem z tego wyniku dumny, bo zrobiłem to tylko i wyłącznie na przerwach plus pre, ponad 302% budżetu początkowego.

Odnośnik do posta

Radek jestem pod wrażeniem. To czego dokonałeś jest naprawdę godne wyjazdu na mecz MU. Uzyskać taki yeld grając praktycznie bez ryzyka to wyczyn nie lada. Gratulacje i mam nadzieje że zaraz wyznaczysz sobie kolejny cel.

Ps. Nie mogę się doczekać aż zaczniesz grać większymi stawkami.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Wielkie gratulacje, dzisiaj poszło Ci wyjątkowo dobrze. Wynik 300% w skali miesiąca to po prostu kosmos, tak trzymaj, a niedługo będziesz zarabiał takie 15e na jednym rynku ;)

Odnośnik do posta

Dzięki panowie :) Sirbieska również mam nadzieje że moja skuteczność przeniesie się także na większe stawki, w grudniu mam zamiar wejść już na 90-100e, obecnie jest to 50-80e, będę się śpieszył powoli..

1899 mówiłem Ci że Cię przegonię, pamiętasz jak ja miałem 50e a Ty 90e ;)? żartuje, Tobie też idzie świetnie od pewnego czasu

Na wyjazd do manchesteru LeNo ma już zabukowane bilety :)

Odnośnik do posta

A Yavor dziś pisał, że pre play to loteria :D Gratulacje Radek. Teraz nawet rób co miesiąc zysk 100 % budżetu to za rok będziesz bogaty

Edytowane przez mjablonski2
Odnośnik do posta

Ta, "żartuję", już to widzę... Wyszedł z Ciebie cham! :D

A tak na serio-przegoniłeś, bo jak narazie jesteś po prostu lepszy ;) Jeśli nie przeniosą Cię do blogów profesjonalnych, to się stad wynoszę :D

Odnośnik do posta

A Yavor dziś pisał, że pre play to loteria :D Gratulacje Radek. Teraz nawet rób co miesiąc zysk 100 % budżetu to za rok będziesz bogaty

ja zawsze twierdze, ze in play to loteria :) ale wiem do czego pijesz. do mojego postu, w ktorym stwierdzilem, ze pre PRZED meczem jest obecnie trudniejsze niz kiedys, ze wzgledu na niespodziewane ruchy (przewaznie w gore) przeciwko naszym wejsciom w spadek.

kiedys tego nie bylo, badz wystepowalo to w mniejszej skali niz obecnie. teraz trzeba sie mocno pilnowac i nie ma zmiluj.

a pre radka rozni sie od tego tym, ze jest handlowane w przerwie, a to juz troche inne rynki.

a zeby nie bylo spamu, gratuluje autorowi bloga za postepy i oby bylo tylko lepiej :)

Odnośnik do posta

Podsumowanie 34 dzień /38

Ilośc rynków: 4

Ilośc rynków na plus: 4

Największy green: 2.96e

Zysk/Strata: 6.87e

Budżet obecny: 207.98e

Od 3 dni utrzymuję strike rate na poziomie 100%, łącznie 18 rynków i wszystkie na plus, to jest najbardziej budujące, jeśli chodzi o podnoszenie stawek..

w sobotę nie miałem prawie w ogóle czasu na grę,łącznie odwiedziłem 4 rynki, na wszystkich udało mi się coś zarobić, z jednej strony szkoda że sobotę mam zawsze zajętą, z drugiej może ten jeden dzień odpoczynku od giełdy daje mi większe chęci na pozostałe dni, jestem zadowolony z wyniku

Rynek dnia:

post-653-0-39161900-1322397650_thumb.jpg

handlowałem na wyniku 0:2, kurs po początkowych wariacjach, ustabilizował się na poziomie 5.3-5.1 i tam też zrealizowałem swój zysk, to tylko pokazuje że chyba jednak warto odczekać minutę dwie po gwizdku na przerwę, chociaż oczywiście nie zawsze, zysk 2.96e

Wszystkie rynki:

post-653-0-75307900-1322397822_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie 35 dzień /38

Ilośc rynków: 17

Ilośc rynków na plus: 15

Na zero: 2

Największy green: 3.08e

Zysk/Strata: 21.13e

Budżet obecny: 229.11e

Najważniejsza sprawa, ominęła mnie dzisiejsze chwilowe problemy z BF które miały miejsce na przerwie Espanyolu ( akurat wtedy nie grałem :) )

Stało się, nareszcie ugrałem długo oczekiwane ponad 20e, a konkretnie 21,13e jest to rekordowy wynik od początku prowadzenia bloga, cały czas trwa passa bez reda, to już chyba 4 dzień, forma się mnie trzyma

Rynek dnia:

post-653-0-38615700-1322433047_thumb.jpg

praktycznie całą przerwy na Cesenie była luka pomiędzy 3.55-3.75, wszedłem dwa razy za 60e po kursie 3.7 i sprzedałem po 3.6

zysk 3.08e

Wszystkie rynki:

post-653-0-86530200-1322433173_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Świetne wyniki ale pamiętaj radek, nie zachłyśnij się tym strike ratem :) Może się zdarzyć, że będziesz miał jutro gorszy dzień i zrobisz 50% na minus i podsycając swoje nadzieje na kolejny dzień bez minusa, jeszcze bardziej się zawiedziesz. Z chłodną głową, należy cieszyć się z wygranych, uczyć na porażkach. Tego Ci życzę, i trzymaj poziom bo widać progres :)

Odnośnik do posta

Świetne wyniki ale pamiętaj radek, nie zachłyśnij się tym strike ratem :) Może się zdarzyć, że będziesz miał jutro gorszy dzień i zrobisz 50% na minus i podsycając swoje nadzieje na kolejny dzień bez minusa, jeszcze bardziej się zawiedziesz. Z chłodną głową, należy cieszyć się z wygranych, uczyć na porażkach. Tego Ci życzę, i trzymaj poziom bo widać progres :)

dzięki matias za przestrogę, o mnie możesz już być spokojny, przez cały miesiąc ani razu nie wszedłem in play i nie zamierzam już tego robić, oswoiłem się z redami ostatnimi czasy i nie narzekam na nie, bo nie są aż takie złe :) jeśli chodzi o strike rate to tylko o nim wspomniałem, nie przywiązuje do niego wagi zupełnie, ale skoro taki dobry jest to dlaczego mam się nie pochwalić?

Odnośnik do posta
oswoiłem się z redami ostatnimi czasy i nie narzekam na nie, bo nie są aż takie złe
To jest chyba najważniejsza rzecz. Śledzę Twój blog i widzę postęp, oby tak dalej to niedługo będą tutaj naprawdę ładne dniówki ;)
Odnośnik do posta

Nie no to jest niesamowite. Co Ty wyprawiasz człowieku? :) Już mi słów brakuje na pochwały. Musisz mi chyba opowiedzieć w jaki sposób dokładnie grasz. Proponuje Ci umowe: jeśli przeniosą Cię do PRO to jako pierwszy post umieścisz szczegółowy opis Twoich działań na jednym z wybranych przez Ciebie rynków okej? Np. czym się sugerujesz przy podejmowaniu decyzji itp.

ps. Tak trzymaj chłopie!

Odnośnik do posta

Mazi co do tych dniówek to tez mam taką nadzieję, dzisiaj niestety postanowiłem że będę próbował na CSach, jednak nadal to nie jest to co kiedyś, dzień chyba na minus.

Sirbieska Ty lepiej mi powiedz co Ty wyprawiasz? :) chciałbym robić taką kasę jak Ty, ale nie w taki sposób jak Ty bo moje serce by tego nie wytrzymało heh, powaga.. Jeśli będzie takie zainteresowanie to nie ma problemu,mogę zrobić jakiś opis gry w przerwie, chociaż podejrzewam ze już znaczna część forum wie o co chodzi, min 1899 któremu ostatnio świetnie się wiedzie,

dzięki panowie :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.