Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Radek co z tego ze moje greeny sa wysokie skoro niosą za sobą duze ryzyko? To ze ja wychodze na plus to owoc mnostwa kasy jakie przez lata ladowalem w bukmacherke. Ja caly czas szukam czegos bardziej spokojnego, co przyniesie moze mniejsze zyski ale bedzie bardziej pewne. Tak jak koniki np ;)

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 461
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nowy sezon ligowo-blogowy czas zacząć !! Z dniem dzisiejszym ruszam z kontynuacją zielonej strefy, Mój aktualny budżet wynosi 170e, nadal gram tylko i wyłącznie przerwy na piłce nożnej, pewnie d

Podsumowanie Październik 16/31 Ilość rynków: 17 na plus: 12 na minus: 2 na zero: 3 zysk/strata: 55.99e Wczoraj pobiłem mój rekord dniówki ( mam na myśli tylko pre i tylko przerwy

Radek nie zaden dzien sadu, jak tak bedziesz mysłał to faktycznie mozesz miec problem. Przekroczysz granice 300 i bedziesz sie bał wejsc w nastepny rynek zeby nie zjechac w dół. Zostaw te 300 w spokoj

Posted Images

Radek co z tego ze moje greeny sa wysokie skoro niosą za sobą duze ryzyko? To ze ja wychodze na plus to owoc mnostwa kasy jakie przez lata ladowalem w bukmacherke. Ja caly czas szukam czegos bardziej spokojnego, co przyniesie moze mniejsze zyski ale bedzie bardziej pewne. Tak jak koniki np ;)

Jesteś w świetniej sytuacji bo zbudowałeś całkiem pokaźny bank, również polecałbym Ci przenieść się na spokojniejsze wody :) bo te Twoje to 10 w skali bo-forta.. Może zainteresuj się bardziej stylem gry LeNo, Samuela i Maziego? z dużym bankiem na Csach można nieźle zarabiać, w przerwie z Twoim kapitałem to tylko większe ligi, ponad 1mln obrotu, bo na mniejsze to strach wchodzić za powiedzmy 500-1000e

Odnośnik do posta

Podsumowanie 36 dzień /38

Ilośc rynków: 9

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 1

Na minus: 2

Największy green: 1.87e

Największy red: 4.09e

Zysk/Strata: 0.67e

Budżet początkowy: 50e

Budżet obecny: 229.78e

Jestem zarobiony po pachy :).. widzisz matias jak jest red to biorę w ciemno i nie marudzę, to już nie te czasy, mam silny charakter w porównaniu z poprzednim miesiącem, to jest naprawdę duży plus, dzisiaj byłby nawet przyjazny wynik gdyby nie ten red, miałem założenie że do bólu będę próbował tego dnia Csów i jak widać po wyniku nie poszło mi, muszę jeszcze trochę przedłużyć przerwę na tych rynkach..

Wszystkie rynki:

post-653-0-88133200-1322517377_thumb.jpg

koniec końców jest plus heh :) jak nie można meczu wygrać to trzeba go chociaż zremisować

Odnośnik do posta

nie przejmuj sie tym minusem i dalej probuj. nie ma co zwlekac tylko rozszerzac horyzonty. jak nie czujesz sie pewnie to probuj za male stawki, ale uczestnicz w tych rynkach.

btw: malaga-villareal, tez mam reda na tym cs-ie ;) cos kolo dyszki, odrobione do pieciu w przerwie.

Odnośnik do posta

nie przejmuj sie tym minusem i dalej probuj. nie ma co zwlekac tylko rozszerzac horyzonty. jak nie czujesz sie pewnie to probuj za male stawki, ale uczestnicz w tych rynkach.

btw: malaga-villareal, tez mam reda na tym cs-ie ;) cos kolo dyszki, odrobione do pieciu w przerwie.

nie przejmuję się ani trochę, to już nie te czasy, poza tym swoje i tak już zarobiłem w tym miesiącu więc nie ma powodu żeby się smucić jednym nieudanym rynkiem..

Yavor skoro Ty też tam masz reda to znaczy że ciężki to był rynek, dużo lepiej idzie mi na MO i chyba CSy odpuszczę całkowicie na jakiś czas, nic na siłę

Odnośnik do posta

no ostatni rynek dnia to musi bolec co? ale najwazniejsze jest to ze nie cofasz sie i idzie do przodu. ktos kiedys powiedzial ze moze nie ide do przodu szybko ale i tak dojde na mete pierwszy bo sie nie cofam. A najwazniejsze jest zeby nie konczyc dnia z redem :) a jesli zdarzy sie taki dzien to zeby podsumowanie tygodnia, miesiaca czy roku bylo dodatnie :)

Odnośnik do posta

PODSUMOWANIE LISTOPADA

W związku z tym że do końca miesiąca postanowiłem już nie grac to zrobię podsumowanie już dzisiaj, mam nadzieję że te dwa dni przerwy pozwolą mi z przytupem i większymi chęciami wejść w grudzień..

Najlepsza dniówka: 21e

Najgorsza dniówka: 0.60e

Największy green: 6.30e

Największy red: -5,72e

średnia dniówka: 4.74e

Budżet początkowy: 50e

Budżet końcowy: 230e

post-653-0-21089200-1322599868_thumb.jpg

Jeśli chodzi o zarobek to łącznie zarobiłem 180e co stanowi 360% budżetu początkowego, nie popełniłem żadnego rażącego błędu, nie wszedłem in play, więc dużo więcej zarobić nie mogłem. Nie miałem również żadnego minusowego rynku.

Co w grudniu?

Podniosę stawki do poziomu od 50-100e, 50 na mniejszych rynkach, a 100 na tych większych (od 150k obrotu wzwyż), zostawiam całość pieniędzy na kolejny miesiąc, mam nadzieję do końca roku dobić do 400-500e i to będzie mój budżet stały na kolejny rok, lub też na kilka pierwszych miesięcy roku 2012.. Głównym celem jest podniesienie dniówek i pojedynczych rynków, bo będę handlował duużo mniej niż w listopadzie, w grudniu będzie masę świąt, imienin urodzin itp, pewnie też rynki nas nie rozpieszczą

Cel minimum: 400e budżetu

Cel marzenie: 500e budżetu

Odnośnik do posta

Jeśli chodzi o zarobek to łącznie zarobiłem 180e co stanowi 360% budżetu początkowego, nie popełniłem żadnego rażącego błędu, nie wszedłem in play, więc dużo więcej zarobić nie mogłem. Nie miałem również żadnego minusowego rynku.

tu oczywiście zamiast " nie miałem żadnego minusowego runku" powinno być "nie miałem ani jednej minusowej dniówki" niestety nie mogę już tego zmienić.

Yavor no nie mogłem dużo więcej wyciągnąć,dlatego tym bardziej jestem zadowolony bo zbyt wiele nie ryzykowałem a zarobiłem całkiem sporo

Odnośnik do posta

Podsumowanie 1 dzień /32

Ilośc rynków: 6

Ilośc rynków na plus: 3

Na minus: 2

Największy green: 5.20e

Największy red: 1.89e

Zysk/Strata: 6.08e

Budżet początkowy: 230e

Budżet obecny: 235.86e

Na początek chciałbym podziękować za wszystkie głosy które oddaliście na mnie w głosowaniu, doceniliście pracę jaką wkładam w mój blog, to mnie mobilizuje jeszcze mocniej. Mam nadzieję że kilka osób natchnąłem do grania na przerwach i czerpania z nich może niezbyt ogromnych ale zysków

W środę miałem nie handlować, ale nie zdawałem sobie sprawy że gra LE, także jednak tradowałem i doliczam ten dzień do rozliczenia grudniowego, z tego właśnie względu miesiąc będzie miał 32 dni.

Ten wczorajszy początek.. coś strasznego, najpierw red na coś około 3.50e na rynku pre Rennes - Udinese, następnie red na 1.40e na przerwie rubina, , w międzyczasie również rynek na zero pre Malmo, już myślałem sobie w duchu, po jaką cholerę jednak dzisiaj grałeś Radek,

Kiedy myślałem że zaliczę pierwszy czerwony dzień od momentu założenia bloga ( nie wliczam in play ) to wziąłem drugi oddech i zacząłem grac to na co mnie stać. Na przerwie Manu zarobiłem 3.13e na Wrexham 5.20e, na przerwie Udinese zmniejszyłem reda z 3.50e-->1.89e ,a także na Tottenhamie zarobiłem 1.04e, dało mi to całkiem przyzwoity dzienny zarobek na poziomie 6.08e

Rynek dnia:

post-653-0-86943400-1322774570_thumb.jpg

Wrexham - Darlington, gospodarze chodzili w zakresie 4.0-4.4, remis natomiast 3.15-3.30, Wrexham kupiłem za 4.3-->4.1 (70e), remis 3.30-->3.20 (70e)

Wszystkie rynki:

post-653-0-77423400-1322774768_thumb.jpg

Edytowane przez radekjedrowski
Odnośnik do posta

Podsumowanie 2 dzień /32

Ilośc rynków: 6

Ilośc rynków na plus: 4

Na minus: 1

Największy green: 1.65e

Największy red: -0,04e

Zysk/Strata: 5.47e

Budżet obecny: 241.33e

Odrobinę zawiodłem się na czwartku, znowu musiałem odrabiać reda z pre, w przerwie, Zastanawiam się czy nadal próbować pre bo strasznie cienko mi idzie..

Rynek dnia:

post-653-0-32646000-1322911659_thumb.jpg

krótka piłka, stoke przegrywają do przerwy, są minimalnym faworytem więc jedziemy z remisem, ustawiłem się na 4.70 za 80e, sprzedałem tick niżej, zysk 1.65e

Wszystkie rynki:

post-653-0-92622500-1322911854_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Podsumowanie 3 dzień /32

Ilośc rynków: 10

Ilośc rynków na plus: 6

Na zero: 3

Na minus: 1

Największy green: 3.04e

Największy red: -0,19e

Zysk/Strata: 7.97e

Budżet obecny: 249.30e

Wczoraj jednak próbowałem sił na pre i znowu to samo, red -2.12, zmniejszony w przerwie do -0.19e

jednak chyba nie odpuszczę tak łatwo, muszę jednak podejść do sprawy bardziej profesjonalnie, bo robię to na łapu capu..

Rynek dnia:

post-653-0-43774800-1322912160_thumb.jpg

tutaj sytuacja kiedy zdecydowany faworyt, Cluj remisuje do przerwy z dużo niżej notowanym rywalem, a więc co robimy? oczywiście jedziemy z remisem i dogiem, mioveni 16.50-->14.50 ( skupiło tylko 5e z 50e więc mogło być przecudnie a jest dobrze ) kurs poleciał chyba na 11.00 ostatecznie, remis 3.45-->3.35 tutaj pobrało całą stawkę, czyli 100e, zysk 3.04e

Wszystkie rynki:

post-653-0-66402100-1322912399_thumb.jpg

Odnośnik do posta

No idzie Ci cudnie Radek, nie ma co. Ja się trochę pogubiłem w tym tygodniu i odstawiłeś mnie z budżetem na ładny dystans ;) W takim tempie 500e pęknie za miesiąc, jak nie wcześniej.

Odnośnik do posta

1899 nie przesadzaj :) aż tak dobrze mi nie idzie, 500e w tym miesiącu już na 80% nie pęknie bo do tego co potrzebne regularne dniówki powyżej 10e.. a propo dystansu, jeden dwa Twoje dobre dni i będzie zniwelowany, pozdrawiam

Odnośnik do posta

Proponuje Ci umowe: jeśli przeniosą Cię do PRO to jako pierwszy post umieścisz szczegółowy opis Twoich działań na jednym z wybranych przez Ciebie rynków okej? Np. czym się sugerujesz przy podejmowaniu decyzji itp.

Z racji iż radekjedrowski awansowałeś do bloków profesjonalnych dołączam się także do prośby cytowanego kolegi.

pozdrawiam i życzę zrealizowania z nawiązką budżetu na ten miesiąc :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.