Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sirbieska - handel pre pierwsze kroki

Promowane odpowiedzi

Witam.

Nazywam sie sirbieska i bukmachrswem zajmuje sie od dawien dawna. Przez ostatni rok gram tylko na betfair ale do tej pory gralem tylko in play z roznym skutkiem.

Teraz chce zaczac nowy rozdzial w zyciu gracza z tym ze bede kazdy moj ruch opisywal tutaj glownie po to zeby samemu prowadzic jakis tam dziennik i moc zajrzec do niego i powyciagac troche wnioskow, a przy okazji moze ktos z Was skorzysta z moich przemyslen.

Ok wiec, do dzieła.

Mieszkam w anglii wiec gram w funtach.

Saldo na dzien dobry to 100 funtow.

1 spotkaniem jakie przyatakuje to derby manchesteru. Bogaty rynek.

Przy podejmowaniu decyzji co i kiedy grac bede bral pod uwage wlasne przemyslenia i obeserwacji a takze pomoze mi http://www.oddsportal.com i troche statystyk.

Moj plan jest taki:

Man City back 3.90. stawka 100 funtow. jest godzina 12.10 sobota. poczekamy co sie bedzie dzialo

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzień 4 Witam Was w kolejnym dniu. Dzisiaj zagrałem 13 rynków z których 10 wyszedłem na plusie. Popełniłem dzisiaj masę błędów, a w 3 przypadkach kończyło się to fatalnie. Po 1 ten największy re

Wczoraj nie działo się zbyt wiele. Najważniejszy był dla mnie rynek Liverpool - Oldham. Z rana skupiłem kurs 8,20 ale zaczął rosnąć więc bojąc się wpadki jak ostatnio w lidze hiszpańskiej zacząłem s

Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojęcia jak wygląda rynek pre play w tenisie. Naprawdę nie mam wiedzy an ten temat. Nigdy nie sprawdzam kursów przed meczem, a jeśli sprawdzam to tylko rzucam okiem pr

Posted Images

Stawka wysokości 100% kapitału już w pierwszym zakładzie to dużo za dużo kolego ;-). Ryzyko trzeba dywersyfikować, więc radzę zmniejszyć stawkę, bo po pierwsze możesz stracić znaczną część banku, a po drugie może Ci jakaś inna okazja uciec sprzed nosa :-D. Co do oddsportal - fajna stronka, ale nie odświeża kursów zbyt często. W tym znacznie lepszy jest betbrain.com, którego szczerze polecam. Powodzenia życzę!

Odnośnik do posta

Dzieki za rade. Jesli chodzi o stawke to narazie jej zmienial nie bede. poki co kursy sa stabilne i wszystko co chce osiagnac na tym rynku to jeden maxymalnie 2 ticki. bede z tego zadowolony. Ogolnmie jaki jaki sobie obralem to ze 100 funtow w ciagu miesiaca osiagnac cos kolo 120-130, zobaczymy czy jest to w zasiegu. Poki co kurs na lay zmalal juz z 3.95 na 3.90 w ciagu pol godziny wiec wszystko jest na dobrej drodze.

Odnośnik do posta

Dzieki za rade. Jesli chodzi o stawke to narazie jej zmienial nie bede. poki co kursy sa stabilne i wszystko co chce osiagnac na tym rynku to jeden maxymalnie 2 ticki. bede z tego zadowolony. Ogolnmie jaki jaki sobie obralem to ze 100 funtow w ciagu miesiaca osiagnac cos kolo 120-130, zobaczymy czy jest to w zasiegu. Poki co kurs na lay zmalal juz z 3.95 na 3.90 w ciagu pol godziny wiec wszystko jest na dobrej drodze.

Skoro masz 100 euro kapitału, tak? To zastanów się co będzie jeśli teraz kurs wzrośnie o kilka ticków?;-)

Odnośnik do posta

Kapital jest o wiele wiekszy, chodzilo mi o to ze na kazdy mecz na trading przeznaczone jest 100 f, wszystkie zakaldy zamykam przed rozpoczecie spotkania. Wiec wszelskie straty beda ucianan jak najszybciej a zyskom pozwolimy rosnac. Jednorazowo bede koncentrowal sie tylko na jednym spotkaniu az do jego zakonczenia. Wiec pojawi sie wtopa i strace 20-30 funtow z tej 100 zostanie to uzupelnione i gre zaczynamy od poczatku. Wszystkie zyski i straty bede na biezaco podsumowywal, w kazydm badz razie kazdy zaklad jaki bede wnosil bedzie to za plaska stawke 100 f.

Odnośnik do posta

To już wszystko jasne - w takim razie jest jak najbardziej OK;-) Życzę powodzenia i czekam na efekty;-) Oba zespoły silne, z fantastycznym startem. City jest liderem, ma bardziej ofensywny zespół więc również wydaje mi sie, że kurs delikatnie zawyżony, no ale to czas pokaże...

Odnośnik do posta

Drugi mecz jakim zecydowalem sie zajac mimo ze mowilem ze nie bede juz do jutra nic gral bedzie mecz azarenka - goerges. Mecz zacznie sie lada chwila i wlasnie lajowalem azarenke po 1.28. Licze tutaj przynajmniej kilkanascie tickow na in play. Azarenka myslalmi juz na 100 % jest w stambule gdzie wszystkie inne zawodniczki juz od kilku dni odpoczywaja i przygotowuja sie do masters. Watpie zeby azarenka wogole chciial dzisiaj wygrac zeby jeszcze jutro narazac sie na final i tracic kolejny dzien. tak wiec lay za 100 F

Odnośnik do posta

pierwszy wybrany rynek okazal sie bardzo dobrze tranfny.cala sobote kursy staly w miejscu jak zaczarowane ale w niedziale o rana juz ladne wahania byly. okolo 10 rano kursy na city urusl na 4.10 i konia z rzędem dla tego kto taki kurs zlapal bo w ciagu godziy kurs spadlo o 3,80 i mozna bylo ladnie zarobic. kurs maxymalnie spadlo do 3,75 przed meczem. ja zadowolilem sie dwoma tickami w tym meczu. Co dzialo sie juz w trakcie spotkanie to bylo godne pozalowania i mi jako kibicowi manu przychodzilo ze lzami w oczach. no ale nic. najwazmoeksze ze zysk jest.

Odnośnik do posta

dzsiaj bede koncentrowal sie na meczu brighton - west ham.

back west ham 2.50 jest na chwile obecna i wlasnie kurs rosnie.moim zdaniem kurs powienien oscylowac w granicach 2.40. mysle ze uda sie zlapac 2-4 ticki do jutra. ubrajamy sie w cierpliwosc :)

Odnośnik do posta

wrocilem wlasnie z pracy z tego sie dzialo jestem bardzo zadowolony. kurs okolo godziny 13 urusl do 2.62 i sie troche przerazilem ze dzisiaj bede musial przelknac osobista porazke i straraty ale jednak wszystko wrocilo bardzo szybko do normy i w tej chwili kurs na lay mamy 2.36 wiec notujemy 7 tickowy zysk. Szczerze mowiac nie spodziewalem sie takiego obrot spraw i liczylem na zysk rzedu 2 max 4 tickow. Mysle ze jak ktos lubi ryzyko mozna poczekac do samego meczu, Kurs moze jeszcze troche spasc ale ja juz nie czekam tylko lay i szukam kolejnego rynku na jutro. Pozdrawiam

Odnośnik do posta

masz stalowe jaja, ze trzymales otwarta pozycje i nie uciekles z rynku :P a moze nie byles akurat bezposrednim swiadkiem tego wybicia?

yavor z tym że jeśli kurs by nie wrócił to stalowe jaja by zardzewiały i na nic by się zdały :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.