Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

sirbieska - handel pre pierwsze kroki

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dzień 4 Witam Was w kolejnym dniu. Dzisiaj zagrałem 13 rynków z których 10 wyszedłem na plusie. Popełniłem dzisiaj masę błędów, a w 3 przypadkach kończyło się to fatalnie. Po 1 ten największy re

Wczoraj nie działo się zbyt wiele. Najważniejszy był dla mnie rynek Liverpool - Oldham. Z rana skupiłem kurs 8,20 ale zaczął rosnąć więc bojąc się wpadki jak ostatnio w lidze hiszpańskiej zacząłem s

Powiem Ci szczerze że ja nie mam pojęcia jak wygląda rynek pre play w tenisie. Naprawdę nie mam wiedzy an ten temat. Nigdy nie sprawdzam kursów przed meczem, a jeśli sprawdzam to tylko rzucam okiem pr

Posted Images

Dobrze by było zmienić nazwę, ale jak to zrobić? Film też bym nagrał ale nie wiem jak. Pomoże ktoś?

Ps. Po dwóch dniach odpoczynku jutro wracam do gry. Do zobaczenia dzisiaj na pokerze.

Jeśli chodzi o zmianę nazwy tematu to wal do mnie na PW:) zrobię to ręcznie, odnośnie filmu mam nadzieję, że ktoś pomoże opisując dokładne programy, ewentualnie ja postatam się pomóc ale na dniach...

Odnośnik do posta

wlasnie ogladalem ten 3 set i nieciekawie to wygladalo z raoniciem. ja na tym rynku 5e na zielono. jeden strzal layem na jeden tick benneteau przy podaniu raonicia.

Odnośnik do posta

Jako że muszę jutro rano wcześnie wstać nie mam czasu już opisywać wszystkiego co i jak. Na pocieszenie wkleję screen z podsumowaniem od wczoraj. Postaram się wstać wcześniej i pokrótce opisać co grałem i w jaki sposób. Generalnie dzień na plus aczkolwiek nadziałem się dzisiaj na krecz, można było go uniknąć ale niestety dałem ciała i dobrze że udało się uratować choć 1/3 stawki.

Jeszcze jeden dodatkowy rynek jest w grze który tez już się świeci na zielono.

Generalnie wziąłem sobie wasze uwagi do serca i trochę od chwili obecnej zmniejszam stawki. Będę się koncertował na ugraniu około 10-20 funtów na rynku który mnie zainteresuje. Maksymalnie dwa razy wejdę w podanie zawodnika i od dzisiaj do minimum zostaje ograniczony red. Wiec jak tylko się taki pojawi tniemy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Chciałbym tylko jeszcze dzisiaj pozdrowić pana Isnera, który dał zarobić serwując dzisiaj jak z nut ;) oby więcej takich meczy do tradingu.

Jeśli chodzi o trading jutro to chyba odpuszczam bo znowu mam zajęcia wieczorne więc czasu nie będzie, ale może na jeden rynek uda się wejść.

W piątek postaram się, tak jak obiecałem, nagrać film pokazujący jak gram. Mam nadzieję że się uda.

post-821-0-56248100-1320786969_thumb.jpg

post-821-0-09521600-1320787048_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ok. Mam chwile to opisze szybko wczorajsze screeny.

Na pierwszy ogień Roanic. Wszedłem w jego podanie w 3 secie. 1 break w meczu i akurat wtopa. Szybko uciąłem straty i trochę grałem jeszcze później na jego podanie. Skończyło się na małym minusie. Granie na tym etapie w poniedziałek musiałem zakończyć bo czasu nie miałem zbyt wiele.

Wtorek zaczął się o niebo lepiej. Najpierw Berdych - Verdasco. Hiszpan to obecnie cień samego siebie i było bardzo wątpliwe czy cokolwiek uda mu się w tym meczu ugrać więc postanowiłem grać na podanie Berdycha. 3 razy w 1 secie się udało 1 raz w 2.

Następnie dwa razy wchodziłem w podanie Lopeza w 2 secie. To był pewniak dnia moim zdaniem. Ładnie i bezproblemowo. Zero stresu.

Z kolei w meczu Chardy - Granolles zjadłem paznokcie i posiwiałem. Miałem Podanie Granolesa za 300 funtów. Ten dostał kontuzji. Ja źle zrobiłem ze wogóle wszedłem w jego podanie ponieważ nie grał on dobrego tenisa, słabo serwował. No ale coż. Udało sie uciąć straty i cieszyć się tylko że 1/3 stawki się ostała.

Roddick - Bennetau. W tym meczu green świecił się już w okolicach 30 funtów. Ale w drugim secie Roddick dał się złamać więc póki się świecił zielony kolor uciekłem z rynku z minimalnym zyskiem.

Mecz Wawrinka - Isner był idealny do metody grania jaką ja preferuje i stosuje. Wchodzenie w podania obu panów przyniosły duży zysk w 1 secie i tak zakończyłem trading. Przed meczem założyłem sobie będę wchodził w tym meczu w serw Isnera aż do bólu. Opłaciło się. Wieżowiec nie dał się złamać ani razu, wszystko poszło po mojej myśli, zero rozczarowań.

Co do meczu Monaco - Young to wszystko co na nim zarobiłem to było pre. Przed samym meczem zauważyłem systematyczny spadek kursy na Monaco więc pomyślałem że może uda się ugrać ticka albo dwa. W pewnym momencie ktoś wszedł z grubą kwotą w rynek i pokosił wszystkie kursy po kolei aż do 1.60. Screeny z tego wydarzenia poniżej.

Garcia Lopez - Tsonga. Tutaj ugrałem niezła kasę wchodząc dwa razy w 1 secie na podanie Hiszpana. Grał bardzo dobrze, miał nawet szanse na przełamanie francuza, gra mu się układała a poza tym kurs przy jego podania spadał z 7 na 5.50.

Na koniec zostało spotkanie Gasquet - Anderson. Tutaj wszedłem dwa razy na początku 2 seta w podanie zawodnika z RPA. Bułka z masłem. Dwa gemy do zera.

To tyle. Dzisiaj już też trochę pograłem ale chyba będzie tyle. Wieczorem podsumuje dzisiejszy dzień. Pozdro

post-821-0-11531600-1320852275_thumb.jpg

post-821-0-08895600-1320852282_thumb.jpg

post-821-0-47791800-1320852293_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzień dobry Traderzy. Nie mam z rana czasu podsumować tego co się działo wczoraj ale wrzucę screen a opiszę jak wrócę z pracy. Dodam tylko iż ostatnie 3 mecze handlowałem przy użyciu laddera sposobem Gofera (film instruktażowy można znaleźć na forum). Efekty bardzo ciekawe a co najlepsze RYZYKO o wiele mniejsze wiec może czas się zatrzymać i zastanowić .... co dalej? Która opcja lepsza?

post-821-0-23308600-1320901682_thumb.jpg

Edytowane przez sirbieska
Odnośnik do posta

Okej. Znalazłem 3 screeny.

Na jednym znajdziecie cała historię wejść i wyjść z rynku w przerwach i chyba jeden w in play w jednym gemie ale już dokładnie nie pamiętam. Widać tam stawkowanie i wyrównywanie poziomów.

Na kolejnym widać ile było zielonego w pewnym momencie w meczu po kilku wejściach.

I na koniec efekt końcowy razem z całym pulpitem i tym co go otaczało.

post-821-0-49504300-1320954576_thumb.jpg

post-821-0-79886100-1320954602_thumb.jpg

post-821-0-08629200-1320954617_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Miał być film ale nie będzie. Przyjechała do mnie wczoraj teściowa i będzie cały tydzień wiec nie mam czasu na trading. Mimo to znalazłem chwile żeby urwać coś na przerwie miedzy setami w meczu Monaco - Federer.

Oto screeny:

post-821-0-56981700-1321032636_thumb.jpg

post-821-0-50142200-1321032641_thumb.jpg

Kupiony back po 42, sprzedane po 40. Potem wyrównanie i 20 funtów jest ;)

Dodam tylko iż granie w przerwach miedzy gemami i setami dopiero testuje i naprawdę jest to o niebo mniej stresowe a wcale nie mniej opłacalne niż moje dotychczasowe granie wiec generalnie teraz będę grał w ten sposób. Bardzo szkoda tylko iż sezon się powoli kończy, a ja się dopiero rozgrzewam;(

Edytowane przez sirbieska
Odnośnik do posta

Okej. Wróciłem. Teściowa pojechała z powrotem do Polski i znowu ciesze się swobodą i wolnością. Nie ma póki co tenisa wiec nie ma za bardzo co grać. Trochę handlowałem kosza euro i darty. Dość ciekawie to wyglądało. Screen wkleję już jutro bo jeszcze jeden mecz nie został domknięty. Wrzucę podsumowanie dwóch dni.

Nie mogę się doczekać już turnieju w Londynie. Ktoś pisał o spadkach Na wygraną Federera. To chyba nie budzi żadnych wątpliwości ze ten osobnik wygra, Moim zdaniem jest zdecydowanym faworytem. Tym bardziej ze djoko ma kontuzje, nadal nie wiadomo co i jak gra bo nie było go widać przez ostatni czas. Murray? Półfinał to max co może ugrać. Cała reszta to sieroty i nie wiem co w ogóle oni beda robić na tym turnieju,

Finał? Nadal - Federer. Zwycięzca? Federer zdecydowanie, Kurs na niego obecnie to coś kolo 3.00. Moim zdaniem spadnie jeszcze do samego turnieju do około 2.80.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.