Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Ostatnimi czasy nic nie pisałem , ale to nie znaczy ze nic nie robiłem . Zaczołem poważnie obserwować rynki konne i próbuje swoich sił. Sam jestem zdziwiony ale tam naprawde rynki zmieniaja sie szybko.Kolejnym moim zdumieniem jest to ze mam Redy na kopanej a Plusy na konikach. Zaczynam sie bardziej przekonywać do tych rynków. Od ostatniego postu udało sie troche zarobić... :)

post-2296-0-02838500-1353737510_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj postanowiłem zacząc od meczu Terek Grozni - Alania Vladikavkaz . Kursy zaczynaja podnosić juz prawie wszyscy na rynkach MO , równiez sa spadki na rynkach under 2.5 . Ustaiłem sie w kolejce z Lay 1.50 na gospodarzy. Pozostało jeszcze 4 godz. wiec powinny sie przyjać moje zakłady. Aktualnie jest jeszcze tendencja spadkowa , ale powinno odbic do góry. Właśnie na to liczę.

post-2296-0-04303600-1353737655_thumb.jp

Odnośnik do posta

Postanowiłem przeanalizować wykres. Wydaje mi sie , ze wykres powinien jeszcze póść do góry, ale pozostawie analize bardziej doswiadczonym.

1.- powino sie zagrać Lay ( ok. 3 godz. przed )

2. - powinno odpić do góry ??? ( ok. 1h przed )

post-2296-0-45212100-1353747755_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

W dalszym ciagu obserwowałem ten rynek , jakos nie moglem sie przekonać i wyszedłem z zyskiem na ok 10 sek. przed meczem . Zysk jest tak wielki ze nie wiem co z nim zrobić :) Wydeje mni sie ze nie warto czekać kilka godzin z zamrozona kasą i mieć takie zyski .....

post-2296-0-34094500-1353751435_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Dzisiaj jak na razie zdecydowałem sie na 1 rynek MO . Ładna tendencja wzrostowa , wszyscy równo podnoszą . Pozostało 7 godz. do meczu i mysle , ze powinno jeszcze podskoczyć .

LAY Tottenham - 1.75

post-2296-0-73158400-1353833794_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Przegladajac juttrzejszą oferte znalazłem mecz w lidze rosyjskiej. Troszkę jestem zdziwiony tak niskimi kursami na rynku MO. Over 2.5 na poziomie 1.75-1.80 . Juz to daje do myślenia . Postanowiłem ustawic sie z Lay'em i poczekać na rozwuj sytuacji . Powili buki zaczynaja podnosić kursy na rynkach MO i Under 2.5 . Rynek CS 0-0 również jakoś nisko . Zobaczymy co wyjdzie z tego ....

Lay Anzhi - 1.44

post-2296-0-51855900-1353884339_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Wybrałem na dzisiaj spotkanie pomiedzy Bragą a Galatą . Powoli buki zaczynaja spuszczać under 2.5 jak równiez rosnie kurs na Galatę. Ustawiłem sie na rynku CS 0-0 . Przyjete zostało tylko częsć stawki po kursie 12.00.

post-2296-0-51075700-1354724812_thumb.jp

Odnośnik do posta

... i nastapiło ładne wybicie do poziomu 12.50 na 2 godz. przed meczem !!! Jak dobrze pójdzie to wyjde na zero . Czubek górki pokazuje , ze powinno sie dopiero wejsc . Propozycja nietrafina .

post-2296-0-72249200-1354729357_thumb.jp

Odnośnik do posta

Na dzisiaj jak na razie wpadlo mi tylko jedno zdarzenie które powinno zaowocować w postaci spadków kursów. Rynek CS AU bo onim mowa dopiero sie kształtuje , ale ja postanowiłem juz teraz sie ustawic w kolejce . Póki co kieruje sie tylko ruchem kursów u buków. Zaczynają spuszczeć over 2.5 i 3.5 .

Rynek - CS Au ( back )

Kurs - 6.80

post-2296-0-57940500-1354769614_thumb.jp

Odnośnik do posta

... jak widać na załączonym zdjeciu kursy podskoczyły do góry ( poziom 7.20 ) . Od około 7-ej godziny przed meczem nic sie nie zmieniło na rynku CS AU . Kolejna błędna propozycja . Mam tylko nadzieje ze nikt nie skorzystał . Taki ze mnie trader jak z koziej d... trąba . :) Rynek zamykam ze stratą .

post-2296-0-64869100-1354811550_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Po dłuzszej obserwacji Rynku Levante - Mallorca postanowiłem coś ugrać . Czy sie złapie kilka ticków ??? kto to wie !!!

Analizując wykresy jak i ruchy kursów na tym rynku kupiłem

Back - under 1.5

Kurs - 3.10

post-2296-0-00430100-1355042790_thumb.jp

Odnośnik do posta

Cała tranzakcja została zakonczona na 8 min. przed meczem. Zysk który wygenerowałem nie powala na kolana i w dodatku mogłem zamknąć ok. 1h przed i miec taki sam Zysk .

P.s. widze ze jeszcze tick spadło , ale nie wiem czy domknąłbym przed początkiem .

post-2296-0-35826000-1355050571_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.