Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dzieki za komentarz 1899 . Równiez o tym myslałem i jeszcze muszę własnie przeliczyć co opłaca mi sie bardziej . Przerwy w piłce zackoczyły mnie pozytywnie i na pewno nie odpuszcze . Bedę dalej siedział i kombinowal z HT CS , HT MO , HT u/o 2.5 . Grajac tylko te 3 rynki równiez mozna całkiem fajnie zarobić . Czyż nie ??? . Co do koni mimo ze ich nie gram ostatnio to nie znaczy ze ich nie obserwuje i ucze sie ( w miarę możliwości ) zachowań tych rynków. W przyszłym roku , ( myśle ze w pierwszej połowie ) wybieram sie na kurs do pana Peter'a Webb'a . Jestem ciekaw jak on to wszysko ogarnia . Czytałem kilka komentarzy ludzi którzy uczęszczali na kurs i są pozytywnie zaskoczeni , ile w tym prawdy nie wiem . Postanowiłem spróbowac i na pewno podzielę sie wrażeniami tutaj na forum . Jeszcze raz dzieki za komentarz. Pozdrawiam .

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Dzisiaj rano postanowiłem zainwestowac w druzyne Ajaxu . Na ok. 15 godzin przed kupiłem kursy i ustawiłem sie w kolejce na rynkach CS 0-0 i CS AU . Po upływie kilku nastu godzin miałem zysk na obu propozycjach. Szkoda tylko ze nie poczekałem dłuzej ( ok 30-45 min. ) to zyski byłyby większe. Ciesze sie ze udało sie wyjsc na + mimo tak odległych terminów rozpoczęcia meczów .

post-2296-0-64796200-1356024509_thumb.jp

post-2296-0-36947000-1356024517_thumb.jp

Odnośnik do posta

Po analizie wykresów i kórsów u buka postanowiłem spróbowac swoich sił na rynku CS AU . Inter - Genoa to o tym meczu mowa . Znalazłem spadki na wynik meczu nawet 4:1 . Jestem bardzo ciekaw czy to wszysko przełozy sie na giełdę . Do meczu pozostało 12 godzin .

CS AU - 5.40 ( back )

post-2296-0-56781100-1356131513_thumb.jp

Odnośnik do posta

Pokusiłem sie dzisiaj o gre na rynku CS - Chelsea . Jakis czas juz obserwuje ten rynek jak równiez o/u 2.5 gola , MO . Doszedłem do wniosku , ze wynik 1:2 jest chyba najlepszą opcją do zagrania. Na rynku Mo kursy jak i bety szaleją , duzo buków spuszcza powoli kursy na Chelsea , rynek o2.5 gola równiez powinien spaśc w perspektywie 2-3 godzin. Jak to wyjdzie ???

Rynek CS

Back 1:2 - 9.60.

post-2296-0-96461100-1356514660_thumb.jp

Odnośnik do posta

W racajac do meczu Chelsea postanowiłem ustawic sie z 1 tickiem nizej i jezeli skupi to wyjde na zero. Byłem przekonany ze spadnie wiecej a tu lipa. Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Czas na małe podsumowanie mojej gry na BF od momentu zarejstrowania sie na forum. Wczesniej nie miałem pojecia co to jest Trading i nawet nie wiedzałrem ze mozna tak grac. Wnioski napewno wyciągne bo minus troche sporawy. W nowym roku napewno bedzie inny styl gry jak i kapitał.

Pozostaje mi zyczyć --> Szczęsia w Nowym Roku <-- :)

post-2296-0-26508400-1356971322_thumb.jp

Odnośnik do posta

Kilka rzeczy które bede zmianiał w tym roku to :

- dyscyplina gry

- no in-play

- odrobic stratę .

To sa moje bolączki z którymi sie borykam . Analizowałem moje wejscia/wyjscia i jak widac powstała duza strata. Mam nadzieje ze ten scan przyda sie jako przestroga dla początkujacych ktorzy myslą ze wszysko jest łatwe i przyjemne. Jak pisal kolega z forum najpierw ok 6 miesięcy obserwowal giełdę a dopiero teraz zaczyna grać . Mam nadzieje ze kolega wytrwa bo wiem ze nie jest łatwo. Z prowadzonych notatek wynika jasno , ze bede skupial sie na rynkach MO, CS , MO HT, CS HT, NBA i HT NBA , jak równiez rynki konne . Gram tylko i wyłacznie PRE . Oczywiscie cały czas pracuje i sie uczę zachcowań giełdy , ale postanowiłem dokładnie i szczególowo opisywać moje wejscia/wyjscia w dany rynek. Wiadomo nie bedzie tego duzo i postaram sie isc w jakosc a nie w ilosc . Podstawowym cele na rok 2013 jest odrobienie straty z roku 2012 tj. Ł - 1.196 czyli ok. Ł99.70 miesiecznie ( Ł 3.30 dziennie ) . Mysle ze jest to jak najbardziej realny cel . Wszysko inne traktuje jako bonus . To chyba tyle , szkoda tylko ze nie posłuchałem innych i powstała taka strata której mozna było uniknąc.

Pozdrawiam i zachecam do śledzenia

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie czekajac do nastepnego piątku postanowiłem juz dzisia odrabiac straty. Na pierwszy ogien poszedł mecz Watford-Charlton . W tym meczu kursy wystawiane przed meczem nie wskazywały na mecz over’owy . Po pierwszej połowie mamy wynik 1:2 , wiec postanowiłem grac na rynku MO . Faworytem tego spotkania jest gospodarz i taki wynik ! . Ciezko obejsc obok takiego meczu + dobrej płynnosci . Mysle , ze równiez wazna informacja jest to ze gospodarze stralili sobie samobuja . Wracajac do meczu złapałem 1 tick na rynku MO . Dodatkowo zaobserwowałem , ze kursy na gosci wzrosły z poziomu 1.85->1.96 . Rynki CS niestety nie obserwowałem , ale biorąc pod uwagę w/w spadki wzupełnosci mnie satysfakcjonują.

Juz widze ze gram za mała stawką aby odrobic straty. Popracuje tez nad tym .

Kolejnym meczem który zagrałem to Southampton – Arsenal . Pierwsza bramka padła dla gosci , ale Arsenal wyrównał do przerwy . Kursy na over 2.5 przed meczem oscylowały w granicach 1.65 . Po dosyc szybkiej analizie meczu postanowiłem skupic sie na rynku MO . Według mnie to był błąd ale mimo wszysto ugrałem równiez 1 ticka . Sciany kasy na rynku MO które były nie pozwoliły kursowi spaść. Było kilka okazji na spadki i rynki fajnie reagują przy dobrej płynnosci , ale w koncowym rozrachunku złapałem ticka. Niestety po raz kolejny nie obserowałem rynków CS . Równiez jeszcze musze dopracować to bo jestem pewny , ze okazje uciekaja.

Niestety załozony plan na dzisiaj nie zostal osiągniety . Wszysko skrupulatnie zapisuje i prowadze. Jutro tez jest dzień . Dzisiaj juz nie gram zadnych rynków . Popatrze jeszcze NBA , ale nic na siłę . Ponizej zamieszczem fotki z dzisiejszych rynków. Pozdrawiam .

post-2296-0-83425200-1357068619_thumb.jp

post-2296-0-26891700-1357068623_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Muszę przyznać że duży szacunek za screen z minusem ,mało ludzi pokazałoby swoje roczne redy .

Trzymam kciuki (zwłaszcza że jesteśmy z tego samego rocznika) żeby 2013 był na plusie.

Liga angielska na przerwach jest dość trudna na początku ale w perspektywie kilku miesięcy idzie się przyzwyczaić.

Odnośnik do posta

Przeglądajac jutrzejszą oferte mozna znalesc kilka ciekawych propozycji. Ja wybrałem mecz Celtic – Motherwell - dlaczego ??? Mysle , ze mozna zarobic na rynku CS . Inne propozycje juz pospadały i chyba nie ma na czym zarobic. Tak mysle... .

Postanowiłem zagrac ponieważ kilka dni temu zauwarzyłem ciekawą sytuacje. Kursy na rynku MO z wyraznym favorytem ( 1.35 ) , kursy na CS AU 5.20-5.40 , rynki over’a 2.5 w okolicach 1.65 .

Postanowiłem obserwowac mecz. Dodam ze rynek CS był 2 dni przed meczem i oscylował w granicach 8000-9000 funtów.

Na około 20-27 godzin przed meczem rynek spadł do poziomu 4.50 aby pózniej wzrosnąć do swego pierwotnego poziomu czyli ok. 5.20-5.40 . Bedę próbował tej techniki gry i dla tego postanowiłem zakupić CS AU z kursem 5.30 . Analizując gre Celticu na własnym stadionie i przeciwnika doszedłem do wniosku , ze powinno pasc duzo goli. Rynek jeszcze nie jest gotowy i płynnosc niska , ale warto zwrócic uwagę na to. Na 22 godziny przed meczem i kupnem kursu ( 5.30 ) nie musiałem czekać długo juz mam zarobek 1 ticka na + . Postanowiłem poczekać jeszcze , kursy nie spadaja , ale jak zaczną sie ‘’ grube bety ’’ to kursy jeszcze powinny spaść.

Mam nadzieje , ze moje spostrzeżenia okarzą sie słuszne .

post-2296-0-36409700-1357071288_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.