Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Kolejny rynek z Zyskiem ! Moje spostrzeżenia okazały sie słuszne. Jestem troche rozczarowany , spodziewałek sie większych Zysków , ale zawsze to jakiś Zysk. Gramy dalej i próbujemy odrobiać straty !!!

post-2296-0-98078800-1357146784_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Na dzisiaj oprócz meczu Celticu zagrałm jeszcze konie , ale bez wiekszych sukcesów . Zaczołem analizowac mecze na dzisiaj i znalazłem ( tak mysle ) cos dla mnie. Mecz Liverpool – Sunderland . Obserwujac kursy na tym rynku zauwarzyłem ze over 2.5 tak nie dokońca chce spadać , co daje od razu do myslenia i postanowiłem analizować wykresy na rynkach o2.5 , CS . Dodatkowo kozystam z kalkulatora do rynków CS ( correctscore 1.3 , dostepny na forum ) po wpisaniu kursów wyszła ciekawa sytuacja , bo 0-0 poprawne , AU poprawne tylko 1:0 wygląda ze powinno spasc . Postanowiłem to sprawdzić i zakupiłem 1:0 . Analiza kursów jak i wykresów równiez wydała mi sie poprawna. Pozostało jeszcze ok 1.30 do meczu zobaczymy czy spadnie. Póki co buki podnoszą kursy na rynku MO jak i na rynku o2.5. Zapowiada sie ciekawy wieczór...

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Muszę sie tutaj pochwalić , ze mimo iz analiza była inna a giełda poszła w drugą strone i miałem juz reda na 2 min. przed meczem kursy zaczeły szaleć. Ustawiłem sie 1 tick nizej azeby w najgorszym przypadku wyjsc na zero. Co sie okazało udało sie wyjsc przed meczem na około 30 s z Zyskiem. :) sam w to nie wierzę !!! Kolejna lekcja dla mnie .... nie ryzykować .

post-2296-0-37468500-1357156207_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj wybrałem jedno spotkanie do gry. Heartts - Hibernian to własnie mecz który wziołem pod lupę dzisaj czyli ok . 5.00 rano . Popatrzyłem staty , wykresy , kursy u buków i wychodziło ze bedą spadki na under 2.5 gola . Zaczołem sie przyglądac rynkowi CS 0-0 i 1:1 . Co prawda rynek sie dopiero budowal , ( w póli było ok. 2500 funtów ) . Po obszrniejszej analizie miałem zamiar ustawic sie w kolejce z kupnem CS 0-0 po 12.50 . Zaczołem jeszcze patrzec na kase w koszykach ( to był błąd w dalszej perspektywie ) , ale było za wczesnie aby zwracac uwade na to . Mimo to postanowiłem kupić wynik 2:1 ( Back Gospodarze ) . Ok. Godziny 12.30 gdy sparawdzałem rynki zobaczyłem , ze moja pierwsza propozycja była trafna . Rynek CS 0-0 spadł do poziomu 11.50 ( lay ) i jak tu sie nie wkur.... . Cały czas mam minus poniewaz giełda nie zaaregowała tak jak ja myślałem ( wynik 2:1 ) Pozostało ponad godzine do meczu i szczerze mówiąć jak wyjde na zero to będę zadowolony . Jednak myśle ze bedzie kolejny minus . Jak widac na tym przykładzie rynki CS trzeba grac duzo wczesniej ponieważ 5-6 godzin przed to nie ma co juz zbierać ( tylko moja opinia ) w ostatniej godzinie są jeszcze ruchy kursów ale 1 tick to wszystko . Aktualnie rynek 0-0 wzrasta do poziomu 11.00 ( Back ) i chyba poleci do góry. Coraz bardzie zaczynam przekonywac sie do rynków CS ale nie jest to ‘’ szybka ‘’ kasa jak na koniach czy przerwach , jednak jest to opłacalna gra. Zaczynam sie sam przekonywac ,ze Trading to nie gra lecz inwestycja . W dalszy ciągu pozostaje pytanie czy inwestycja sie opłaci ??? . . Wracajac do meczu w dalszym ciągu jestem na minus 2 ticki poczekam do meczu i zobaczymy jak rozwinie sie rynek . Juz wiem ze dzisiaj przegrałem a mogłem zarobic ok. 3-4 ticków na plus . Szkoda , ze kolejny raz nie udało sie zarobić . Pozdrawiam .

Odnośnik do posta

Dzisiaj wybrałem jedno spotkanie do gry. Heartts - Hibernian to własnie mecz który wziołem pod lupę dzisaj czyli ok . 5.00 rano . Popatrzyłem staty , wykresy , kursy u buków i wychodziło ze bedą spadki na under 2.5 gola . Zaczołem sie przyglądac rynkowi CS 0-0 i 1:1 . Co prawda rynek sie dopiero budowal , ( w póli było ok. 2500 funtów ) . Po obszrniejszej analizie miałem zamiar ustawic sie w kolejce z kupnem CS 0-0 po 12.50 . Zaczołem jeszcze patrzec na kase w koszykach ( to był błąd w dalszej perspektywie ) , ale było za wczesnie aby zwracac uwade na to . Mimo to postanowiłem kupić wynik 2:1 ( Back Gospodarze ) . Ok. Godziny 12.30 gdy sparawdzałem rynki zobaczyłem , ze moja pierwsza propozycja była trafna . Rynek CS 0-0 spadł do poziomu 11.50 ( lay ) i jak tu sie nie wkur.... . Cały czas mam minus poniewaz giełda nie zaaregowała tak jak ja myślałem ( wynik 2:1 ) Pozostało ponad godzine do meczu i szczerze mówiąć jak wyjde na zero to będę zadowolony . Jednak myśle ze bedzie kolejny minus . Jak widac na tym przykładzie rynki CS trzeba grac duzo wczesniej ponieważ 5-6 godzin przed to nie ma co juz zbierać ( tylko moja opinia ) w ostatniej godzinie są jeszcze ruchy kursów ale 1 tick to wszystko . Aktualnie rynek 0-0 wzrasta do poziomu 11.00 ( Back ) i chyba poleci do góry. Coraz bardzie zaczynam przekonywac sie do rynków CS ale nie jest to ‘’ szybka ‘’ kasa jak na koniach czy przerwach , jednak jest to opłacalna gra. Zaczynam sie sam przekonywac ,ze Trading to nie gra lecz inwestycja . W dalszy ciągu pozostaje pytanie czy inwestycja sie opłaci ??? . . Wracajac do meczu w dalszym ciągu jestem na minus 2 ticki poczekam do meczu i zobaczymy jak rozwinie sie rynek . Juz wiem ze dzisiaj przegrałem a mogłem zarobic ok. 3-4 ticków na plus . Szkoda , ze kolejny raz nie udało sie zarobić . Pozdrawiam .

jesteś niekonsekwentny w działaniu. sam napisałeś, że przewidujesz spadek undera 2.5, a kupujesz wynik overowy wynik 2:1. życzę powodzenia i nic na siłę.

Odnośnik do posta

komombo piszesz , ze jestem nie konsekwentny w działaniu ale chyba nie doczytałeś dlaczego kupiłem wynik overowy 2:1 . Tobie równiez zyczę powodzenia.

Odnośnik do posta

Dzisiaj wybrałem kolejne spotkanie do gry. Zaragoza – Betis , to własnie mecz który wziołem pod lupę dzisaj czyli ok . 5.00 rano . Popatrzyłem staty , wykresy , kursy u buków i wychodziło ze bedą spadki na under 2.5 gola . Ze statów wynikało , ze obie druzyny nie potrafią sobie strzelać . Zaczołem sie przyglądac rynkowi CS 0-0 . Co prawda rynek sie dopiero budowal ( w póli było ok. 3500 funtów) . Po obszerniejszej analizie miałem zamiar ustawic sie w kolejce z kupnem 0-0 po 12.50 ale stwierdziłem ze jak ma spaśc to spadnie i kupiłem 0-0 po 12.00. Kupno 0-0 z kursem 12.50 było mozliwe , ale kilka godzin wcześniej . Ja zaczołem sie przyglądac temu rynkowi ok 15 godzin przed rozpoczęciem . Dodatkowo postanowiłem obserwowac rynek under 2.5 gola ( 1.91 Back ) Ok. Godziny 13.30 gdy sparawdzałem rynki zobaczyłem , ze moja propozycja była trafna. Rynek CS 0-0 spadł do poziomu 11.00 ( lay ( silne )) Rynek under’a 2.5 spadł do poziomu 1.77 ( lay ) . Pozostało ponad 3 godziny do meczu i poczekam moze jescze spadnie 1 tick wiecej. Powiem wam , ze 13-14 ticków spadków to dawno nie widziałem , robi wrazenie gdy dołączymy jeszcze kolejny rynek CS 0-0 . Spadki sa całkiem fajne i całkiem niezle mozna na tym zarobić !!! Cieszę sie ze dzisiaj wyłapałem taką okazję którą zmarnowałem wczoraj. Minusem jest to ze trzeba długo czekać na fajne zyski . Na tym rynku zarobiłem 3 ticki i postanowiłem zamknąc tą pozycje . Cieszę sie jak dziecko !!!

Wieczorem moze jeszcze sie cos zagram na HT , moze jakieś NBA – zobaczymy . Muszę w koncu posegregować swoje notatki bo tylko latam i wertuję strony !!!

Ponizej dzisiejszy scan ...

post-2296-0-45256800-1357320285_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Sobota rano oferta jak najbardziej duza , mnóstwo okazji do zarobienia. Na dzisiaj wybrałem kilka propozycji , ale póki co skupię sie na pierwszej ponieważ jest najwczesniej tz. Za 8h i 30 min. . Mecz Doncaster – Colchester . Po przeanalizowaniu statystyk , wykresów stwierdziłem , ze kursy na rynkach MO jak Under 2.5 powinny odpowiednio rosnąc i spadać. Poztanowiłem sie ustawic w kolejce po kurs 1.75 ( lay ) Doncaster . Na załączonym zdjęciu widać jak buki zaczynajapodnosic kursy na gospodarzy jak równiez spadki na under 2.5 gola . Wykres pokazuje spadki na gospodarzy , ale ja liczę na zmianę trendu w nastepnych kilku minutach/godzinach . Kurs under 2.5 gola jest wysoki ( 1.92 ) i od razu mamy sciane w postaci Ł 1500 ( czyżby zamirzal spaść ?? ) , ale pamietajmy , ze pozostalo jeszcze 8 godzin do meczu a staty pokazuja , ze mecze pomiedzy tymi druzynami to mecze under 2.5 . Z mojej perspektywy rynek under 2.5 gola powinien spaść . Pozostało czekać i zobaczyć czy moje spostrzeżnia przełożą sie na giełdę . Pozdrawiam .

post-2296-0-95078500-1357368348_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Kolejnym rynkiem jest mecz Sevilla - Osasuna . Po przeanalizowaniu statystyk , wykresów doszedłem do wniosku , ze własnie teraz jest dobry moment do wejscia na rynek MO , CS 0-0 , Under 2.5 gola . Moze zaczna od MO . Kursy na gospodarzy własnie spadły bo według statystyk pomiedzy tymi druzynami gospodarze graja lepiej , lepszy bilasn bramek , lepsza forma co nie oznacza , ze bedzie to lekka i przyjemna przeprawa . Goscie potrafią stawiac opór i właśnie licze ze przełozy sie to na kursy na giełdzie i rynek MO powoli powinien odbijać do góry kilka ticków .

Goscie jak pokazują staty nie błyszcza na meczach wyjazdowych , ale jakims cudem notują średnią ilośc goli powyżej 1-go . Moze to świadczyc ze bedą stawiać opór co moze sie odzwierciedlić równiez na rynkach Under 2.5 ( spadki ) . Jezeli under bedzie spadał a kursy na gospodarzy bedą rosnąć to warto ustawić sie na rynku CS 0-0 bo jeszcze są spore luki i powinno ładnie skupic wszysko . Aktualnie jest 2200 funtów i rynek dopiero sie rozwija . Postanowiłem obserwować rynki Undera 2.5 ( 2.0-2.02 ) jak równiez rynk CS 0-0 ( 14.50 kolejka ) . Dodam , ze na rynku MO Pinek juz zaczoł podnosic kursy , rynek u/o 2.5 jeszcze troche szaleje ... Mam nadzieje ze ten rynek równiez ułozy sie po mojej myśli. Trzeba pamietać , ze pozostalo jeszcze ok 14 godzin do meczu .

post-2296-0-77096400-1357370957_thumb.jp

Odnośnik do posta

Wracajac do pierwszej propozycji dzisiaj postanowiłem zamknąc rynek z niewielkim zyskiem 3 ticków . Obserwujac sytuacje na giełdzie mozna było kupic jeszcze nizsze kursy gdyż spadły w niedługim czasie po moim zakupie. Zysk nie zadowala mnie , ale lepiej ze jest . Rynek under 2.5 gola poszedł w całkiem drugą stronę ! .

post-2296-0-86098300-1357385267_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Postanowiłem dzisiaj wypróbowac narzedzie Soccer Mystyc . Uzytkownicy wiedza ze ta zakładka w BA  pomaga ( miedzy innymi ) w doborze kursów na rynkach MO , u/o 2.5 ., u/o3.5 itp. Szukajac jakiegoś ciekawego spodkania w jutrzejszej ofercie zauwarzyłem , ze owa zakładka pokazuje duze róznice w kursach na gosci w meczu Betis - Las PalmasCo ciekawe u pozostałych buków równiez sa róznice w ''najwyzszym i srednim ''  kursie. Cóż nie pozostaje nic innego jak tylko sprawdzić . Kupione Back Las Palmas ( 8.20 ) . Aha w kołku zaznaczyłem to jakiego mniej wiecej poziomu powinny być spadki na druzynę gości. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Do meczu jeszcze ponad 20 godzin. 

post-2296-0-45959700-1357775372_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Kolejne wnioski z zaobserwowanych sytuacji bedę podawał. Na jutro równiez znalazłem 1 zdarzenie gdzie występują spore róznice w kursach. W meczu tym runek MO jest już wyrównany , ale są widoczne jeszcze spore róznice na rynku  o2.5 gola .  Wolves - Blackburn to jest mecz gdzie swoje wnioski będę śledził dalej , mianowicie rynek o2.5 gola według Soocer Mystyc powinien spasc do poziomu 1.81. Aktualna cena to -> 1.86 . Proszę pamietać ze te spostrzeżenia są w fazie tesów i nie mam pojecia w którą stronę rynek pójdzie. Wracajac do naszego overka drogą dedukcji poszedłem dalej i postanowiłem zagrac na rynku CS . Jezeli faktycznie over 2.5 gola zacznie spadać to powinno to sie przełozyc na spadki wyniki  2:1 . Dlaczego taki wynik ? ponieważ kurs ( 1.81 )  jest za wysoki azeby inne wyniki over'owe spadły . Równiez podglądałem jak zachowuja sie kursy u pozostałych buków . Stawka symboliczna ... 

Podsumowując ... 

na pierwszej fotce zamieszczone są kursy na spadek over'a 2.5 

na drugiej fotce zamieszczam zagrany wynik CS 2:1 . ( kurs 10.50 ) 

post-2296-0-10370500-1357863307_thumb.jp

post-2296-0-02682500-1357863550_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Postanowiłem podzielić sie swoimi spostrzezeniami co do spadków kursów na ten  WEEKEND . Prosze jednocześnie aby kazdy kto skorzysta  był świadomy , ze nikoniecznie moze tak właśnie być . Najlepiej trzymać rękę na pulsie.

Rynki które analizowałem sa z dobrą płynnoscia. Ogólnie rzecz biarąc według narzędzia Soccer Mystic róznice w kursach sa  widoczne ( prawie ) na kazdym rynku . Analizie poddałem rynki  MO i Over/Under 2.5 gola . Według mnie wiekszych ruchów na rynkach mozna sie podziewac w niedzielę, bo dzisiejsze i jutrzejsze mecze to juz chyba jest za póżno ! ( moja opinia )  Postanowiłem podzielić sie z wami rynkami gdzie te róznice są spore i mozna to dobrze wykorzystać np. metodą dedukcji. Proszę przeanalizować dokładnie gdyż są to rynki  1X2 . Korekty kursow są wiec wszędzie . Strzałkami zaznaczyłem róznice . 

Mecz Parmy z Juve zamieściłem 3 razy  !!! błąd sorki za to . 

A więc : 

post-2296-0-60398300-1357898271_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Chyba wiem o jaki chodzi  :) sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie . Wracajac do meczu Wolves - Blackburn -> over 2.5 faktycznie spadł , ale nie przrzełozyło sie to na rynek CS 2:1 i złapałem niewielką stratę . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.