Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Niezłą stawką się musiałeś wpakować. Szkoda tej wpadki. Ja na razie obserwuję i zapisuję sobie CSy. Niezłe lody mozna tam ukręcić, to jednak już troszkę wyższa szkoła jazdy. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy opisujace próby - mam nadzieję, że będzie zielono... na pewno będzie...

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Napisano (edytowane)

Kolejnym rynkiem jest mecz Romy .

Znowu ta Roma , ale skoro idze zarobic wiec czemu nie !!! Póki co ja postanowiłem jeszcze zaczekać z zakupami gdyż rynki są jeszcze za małe na wejscie. Aktualnie mamy ok 4k na rynku CS.

Mysle ze jest to dobrze rokujący rynek , ale trzeba zaczekać ( 15 godzin przed ) . 

Aktualnie na rynkach CS jest juz sporo gotówki ( 11k ) . Obserwując rynki u/o 2.5 widać wyrażne ze wykres z rynku o 2.5 gola zaczyna spadac . Mysle , ze przełozy sie to na rynku MO ( spadek ) i w dalszym ciągu wszysko skumuluje sie na rynku CS . Skoro mamy wyrażnego fav. w meczu , o2.5 gola spada , rynek MO spada ( Roma ) to powino przełozyc sie na wyniki 2-1,3-1, AU  ( moje obserwacje ) . Jednak ja  postanowiłem kupic wynik 2-0 z kursem 11.50  dodatkowo widac luki w koszykach na tym rynku  . Pamietajmy ze jak rynek o2.5 gola pójdzie w inna stronę to wtedy własnie beda spore spadki na wyniku 2-0 .  Kolejnym argumentem jest to ze równiez wedłóg SM kurs powinien spaść do poziomu 9.80 – 10.00  wiec zobaczymy jak rozwinie sie ten rynek ...

Rynek CS 

Back 2-0 

post-2296-0-82405900-1359726157_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Szkoda pewnie , ale najlepsza nauka to samemu sie przekonac jak to wygląda. Stawka nie duza ( 100 f. ) to ok 20 % mego banku. Zobaczymy co bedzie dalej ... 

Niezłą stawką się musiałeś wpakować. Szkoda tej wpadki. 

Odnośnik do posta

Akurat mecze Romy są ewenementem w tym sezonie jeśli chodzi o kursy na u/o. Praktycznie w każdym ich meczu są tak wysokie undery, że aż mnie zadziwiają. Uważałbym na ten typ 2-0, wydaje mi się, że mocno musi polecieć under, aby kurs spadł, aczkolwiek mam tylko 1 podobny mecz w bazie a mianowicie Roma - Udinese:

MO Roma - 1.55

Under 2.5 - 3.0

CS 2-0 - 12.5/13 (kilka minut przed spotkaniem)

Sam jestem ciekaw jak rozwinie się sytuacja. Powodzenia.

Edit. Aha i jeszcze mała uwaga, nie wiem co to jest SM, który Ci pokazuje, że 2-0 powinno stać 9.8/10, ale jeśli widzisz spadki na o2.5 (ale tu akurat wg mnie nie ma konkretnego ruchu w którąś stronę) to dlaczego chcesz wchodzić przeciwko i grać 2-0?

Edytowane przez Grzech
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

SM to zakładka w betangel ( Soccer Mystic ) która pokazuje jakie są aktualne kursy na giełdzie  i jakie powinny byc według tego programu . Równiez jest podgląd na rynki MO, CS , U/O 2.5 , U/O 1.5 , U/O 3.5 . 

Dlaczego 2-0 ?? tak jak pisałeś o 2.5 gola stoi w miejscu i z moich obserwacji wynika ze powinien odbić do góry. Oczywiscie jest to gdybanie ( moze ktos tak powiedzieć ) , ale tak zaopserwowałem w podobnych rynkach z takimi kursami . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

... i niestety nic nie drgneło , moze ktos wie  jakie były ruchy na tym rynku ??? ja wyszedłem na zero z tego na rynku 

post-2296-0-84363100-1359747827_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Jutrzejsze rynki są równiez z  dobrą płynnością , rynki MO jak CS . Zaczynam obserwacje juz teraz czyli ok 13 godzin przed. Mecze które biore pod uwagę to :

QPR – Norwich ,  Arsenal – Stoke , Newcastle – Chelsea , Fulham – Man United

Obserwuje rynki u/o 2.5 gola w zaleznosci jak pójdzie giełda ja postaram sie cos urwać .
Oczywiście mecze są juz przeanalizowane i pozostało czekać na odpowiedni moment wejscia. Osobiscie wole jak jest mniej meczy ponieważ jakoś lepiej sie skupiam na tym .

Postanowiłem juz zagrać mecz QPR ponieważ jest z największa płynnością i rynki undera 2.5 gola zaczynaja
spadać co równiez potwierdzaja spadki u buków.

Kupiony Back 0-0 z kursem 12-00.

post-2296-0-90442700-1359765425_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Jak sie okazało QPR było trafną propozycją i zarobek w postaci 2 ticków na + . Warto zauwarzyć , ze rynek u 2.5 gola spadł o ok. 8 ticków. To pokazuje ze nie trzeba grac nie wiadoo ile meczy/rynków , alepiej sie dodrze usawić na jednym meczu i czerpać ile sie da. Pozostało szukać kolejnych okazji ...

post-2296-0-82979700-1359794711_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Szukałem kolejnych okazji w meczu Arsenalu , ale okazało sie ze żle odczytany wykres zamienił sie w czerwień . Trudno ale redy też trzeba akceptować . Dodatkowo jeszcze złapałem ticka na przerwie w meczu QPR . Polegało to na kupieniu  CS 0-0 z kursem  3.70 -> 3.65  . Kolejnym meczem była Chelsea L. , ale po ok 3-4 godzinach obserwacji nie dokonałem zednych zakpów. Jakoś nie przemawiał do mnie ten rynek :)  albo jeszcze mam za mało doswiadczenia i nie widziałem zadnych ruchów na kursach.  Co do ostatniego meczu Fulham - United -> w dalszym ciągu obserwuje ten rynek , ale zobaczymy co bedzie ... 

post-2296-0-94623400-1359814855_thumb.jp

post-2296-0-79190300-1359815187_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Wracajac do meczu Fulham - Man United ...  początkowo swoje zamiary skierowałem na wyniki overo'we ponieważ rynek o 2.5 gola  szalał pomiedzy 1.65 a 1.68 . Postanowiłem ze kupie wynik 1:2 z kursem 9.60 . Po ok.  30-40 min. obserwacji  w/w over zaczoł isc do góry i postanowiłem wszysko sprzedać aby nie wejsc na minus. W dalszym ciągu obserwowałem co bedzie działo sie z tym rynkiem i postanowiłem wejsc jeszcze raz . Widząc ze 0-0 poszło do góry i over 2.5 gola zaczoł znowu spadac postanowiłem kupiś jeszcze wynik 1:3 . Po kilku minutach miałem juz ładnego reda !!!  Wystawiłem swój kurs tick nizej aby zmjejszyć straty co potwierdziło sie i rynek zaliczam na minus . 

Jeszcze dzisiaj próbowałem zagrać jedno spotkanie " in-play "   mecz Arsenalu . Całość wyglądała nastepująco : ok 75' zagrałem za " grosze " Lay 0-0 z kursem 2.00 . Juz po kilku minutach padła bramka i bank powiekszony o kolejne grosze ...  

Ostatnimi czasy zaczołem równiez obserwować koszykówke a mianowicie przerwy . Moze coś sie ugra to jeszcze póżniej opiszę wszysko . 

Co do jutrzejszej oferty to dopiero zaczynam przeglądąć . 

Pozdrawiam i dzieki za odwiedziny ... 

post-2296-0-98065700-1359823636_thumb.jp

post-2296-0-21618200-1359823842_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Mecz Fulham jeszcze raz próbowałem grać " in-play " za grosze w 75' -> Lay 0-0 . Po kilku minutach pada bramka i bank zasilony drobnymi . Póżniejszy rynek to Real w przerwie . Tutaj równiez złapałem 2 ticki na + które pózniej straciłem ponieważ weszłem " in-play " i oczywiście poległem . Dobrze ze straciłem tylko to wczesniej zarobiłem , ale mozna było uniknąć tego ... Wczesniej pisałem o koszykówce i akurat juz zamknołem pozycje z 3 tickami na + .

Na jurto póki co zastanawiam sie jak zagrać WBA . Ale moze cos wymyśle pózniej , musze jeszcze poobserwować ruchy na rynkach o 2.5 gola .  

Podsumowując dzisiejszy dzień jestem zadowolony : Ł18.85 

post-2296-0-73344100-1359846716_thumb.jp

post-2296-0-87680600-1359847398_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Dzisiaj rzuciło mi sie w oko w sumie 2 rynki króre postanowiłem zagrać . Pierszy z nich to under 1.5 gola w meczu Malagi . Szczerze mówiec nie analizowałem dokładnie tego rynku mimo to wszedłem w to. Widząc wzrost na rynku o2.5 gola postanowiłem
kupić ( back ) u1.5 z kursem 4.00 . Dosłownie po kilku minutach juz byłem na zero i postanowiłem poczekac jak rozwinie sie dalej sytuacja. Dodam , ze zakup odbył sie na 2 godziny przed meczem wiec jeszcze troche czasu jest ...

Kolejnym rynkiem na dzisiaj jest mecz WBA - Tottenham .

Juz od wczoraj zastanawiałem sie jak to ugryść , w którym kierunku to moze iść giełda , ale postanowiłem poczekac az bedzie więcej kasy na rynku CS ( było ok 7k ) . Równiez juz wczoraj obserwowałem jak kształtują sie kursy ,
jakie są dostępne info o tym meczu  itp. Po ponownym sprawdzeniu dzisiaj rano okazało sie ze jest juz ponad 17k w rynku CS. To pomogło w analizie i postanowiłem ustawic sie do kupna  CS 0-0  z kursem 13.50 . Obecnie rynek o2.5 jest na poziomie 1.91 , ale obserując wykres mysle ze nie przebije tego poziomu i w dalszej perspektywie czasu powinien odbić do góry co powinno przełożyc sie na spadki wyniku 0-0. Dodatkowym atutem jest widok kursów o2.0 , o2.25  idących do góry ( pinek )  . Trzymam reke na pulsie w tym rynku 

Back CS 0-0  ( k. 13.50 ) 

post-2296-0-37458600-1359889518_thumb.jp

Odnośnik do posta

Nie udało sie zarobic ani stracić kasy na rynku WBA . Byłem na minusie , ale udało sie odsprzedać i wyszedłem na zero . Pozdostało mniej niz godzina wiec ja odpuszczam .  Próbowałem jeszcze grać Juve w przerwie , ale bez wiekszych zysków . 

post-2296-0-17502200-1359895572_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj po porannych pogaduchcach z sidney-trd  postanowiłem zakupic abonament w płatnym serwisie . Sam jestem ciekaw jak to przełozy sie na mój trading. Abonament dotyczy jednej ligi  England - Premier League  na okres 3 miesiecy ( leaguespy.com )

P.s. jezeli ktos zna inne płatne serwisy niech podaje tutaj . Porównamy ... 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Kolejny dzień prób ....

Jak do tej pory to Luty u mnie wygląda cieniutko , mało meczy jakoś mniej czasu. Mimo to postanowiłem spróbowac zagrac dzisiaj PSG. Juz od wczoraj myslałem o tym meczu ale dzisiaj znalazłem dodatkowe info o druzynie i postanowiłem zagrac . Mamy jeszcze 4 godziny do meczu ...

Obserwując rynek MO i rynek over’a  2.5 , 3.5 dodatkowo jeszcze wykresy z bf na rynkach MO i u/o 2.5, 3.5  Wszysko to skłoniło mnie do zagrania na rynku CS 0-0 który aktualnie opiewa na ok 9k . Jeszcze ok 10-15 min. temu mogłem
zlapac kurs 29 a tak tylko 27.00 . Mimo to pozostaje czekać i trzymac rękę na pulsie .

Ponizej zamieszczam cytat :

Paryżanie wystąpią dzisiaj napewne w mocno zmienionym składzie, gdyż już w środę czeka
ich pierwszy mecz 1/8 finału Ligi Mistrzów z hiszpańską Valencią. Trener Carlo Ancelotti postawi na mniej eksploatowanych zawodników również z tego powodu, że kilka dni temu wielu piłkarzy z kadry klubu występowało w meczach reprezentacji
narodowych. W kadrze meczowej paryżan na dzisiejsze spotkanie zabraknie ponadto między innymi Thiago Motty, Thiago Silvy i Mamadou Sakho.

Back 0-0  ( k. 27.00 )

post-2296-0-58263800-1360338508_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... i jak sie okazało pomimo informacji rynek poszedł w inną strone. Wyjscie z jednym tickiem na minus . 

post-2296-0-64962200-1360344318_thumb.jp

Odnośnik do posta

Kolejny dzień prób ....

Postanowiłem skupic sie na meczu Chelsea . Początkowo buki jak i wykresy wskazywały na spore spadki na rynku over 2.5 i over 3.5 gola . Posledziłem troche i buki zaczeły podnosic kursy na rynku over 3.5 , jednoczesnie rynek o 2.5 cały czas spadał. Obserwując wykres z BF na tyn rynku nie powinien przekroczyć lini 1.50 . Wnioskuje , ze rynek ten powinien rosnąć w nidługim czasie .

Postanowiłem troszkę jakby wyprzedzic rynek i kupiłem CS 2-1 z kursem 10.00  licząc na dalsze wzrosty kursów na rynku 0
3.5 . Pozostało jeszcze 5 godzin do meczu i zakładam ze jest to dobry momen wejscia w rynek CS .

Back 2-1  ( k. 10.00 )

post-2296-0-75291900-1360405182_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.