Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Wg mnie to średni pomysł brać w tym meczu 2-1 po kursie 10, zresztą pewnie przed meczem zobaczysz dlaczego. Tick ewentualnej straty to aż 0,5 a tick ewentualnego zysku to 0,2. Poza tym CS 2-1 to dość specyficzny wynik i nie zawsze reaguje on na wzrosty/spadki u/o. Lepszym pomysłem  byłoby ustawienie się w kolejce po 10.5 niż branie od ręki 10.

Edytowane przez Grzech
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Teraz tez tak uwarzam . Postanowiłem wyjsc ze stratą .

Dokupiłem :

Back 0-0 ( k. 26.00 )

Back 2-0 ( k. 9.20 ) 

zobaczymy jak teraz sie potoczy rynek .

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzieki kolejnemu wejsciu w rynek udało zminimalizowac straty. Grzech mial racje ... z wynikiem 2-1 byłbym w d.... .  Myśle , ze jeszcze pozostały nawyki z gry  u buka . Rynek w dalszym ciągu jest na minus  ale .... 

post-2296-0-20514300-1360415309_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

... i juz mnie zatkało jak sprawdziłem kursy na meczu Chelsea ( 12 min. do meczu ) . Moje zakupy okazały sie słusznym wejsciem... 

Back 0-0 ->26.00 -> 22.00 ( lay )

Back 2:0 -> 9.20  -> 8.20 ( lay ) 

... no troche sie wkur..... . 

Odnośnik do posta

... i juz mnie zatkało jak sprawdziłem kursy na meczu Chelsea ( 12 min. do meczu ) . Moje zakupy okazały sie słusznym wejsciem... 

Back 0-0 ->26.00 -> 22.00 ( lay )

Back 2:0 -> 9.20  -> 8.20 ( lay ) 

... no troche sie wkur..... . 

Nie tylko ty, ja kupiłem po 26 0-0, żeby sprzedać po 25, a potem patrze kurs 22... trzeba było trzymać :/ 

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Szukajac kolejnych spotkań na dzisiaj natrafiłem na mecz Realu Madrid . Analizując kursy na rynkach o 2.5 , wykresy z bf , doszedłem do wniosku , ze jest to taka sama sytuacja jak z meczen Chelsea . A wiec rynek o 2.5 zaczoł odpijać do góry i ja postanowiłem zakupić 2 wyniki na rynku CS . 

Back 0-0 ( k. 25.00 od reki ) 

Back 2-0 ( k. 10.00 od reki , resztę po 9.80 , 9.60 ) 

post-2296-0-82592900-1360430564_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Widzę dzisiaj gramy te same rynki :P ja dzisiaj jeszcze redowałem na City 0-0 niestety, ale też tak czuje, że CS 0-0 tutaj może spaść ładnie. Real powinien grać jakimś drugim garniturem więc też over powinien jeszcze windować w górę. 

Powodzenia!

Odnośnik do posta

No niestety nie wyszedłem na + w meczu Realu . Spadki jakie zanotował ten rynek w ostatnich 2 godzinach to : 

2:0 -  9.80 -> 9.40 

3:1 - 12.00-> 11.50 

Odnośnik do posta

Też wczoraj przeglądałem witrynę leaguespy.com tylko strasznie drogo jeśli chcielibyśmy wykupić więcej lig. Ja stosowałbym to na MO ale czekam na twoje opinie na temat tej strony.

Odnośnik do posta

Manchester United - Everton

Juz wczoraj myslałem o tym rynku . I wieczorem postanowiłem zagrać na rynkach CS 0-0 .

Moze zaczne od początku ...

Wchodziłem na rozne fora o bukmacherce i chciałem zobaczyc jak ‘experci ‘ typują dzisiejsze spotkanie ... opini tyle co ludzi . Ale musze przyznac ze jedno zdanie mnie zaciekawiło . Chodziło o skład wyjsciowy Man United . Nikt nie wiedział czy
bedzie to mocna jedenastka czy nie , ale patrząc na ławkę tej druzyny tam nie ma złudzeń . Obserwujać ruchy na rynku o2.5 gola ( 1.70 ) postanowiłem kupić CS 0-0 z kursem 17.00 od reki  myśląc , ze ten kurs powinien podskoczyć . Najlepszy czas handlu dla tego rynku to poranek a dokładniej pomiedzy 8-9.30 rano . Z moich obserwacji wynika ze kurs 0-0 spadł do poziomu 15.50 ( Lay ) . Ja postanowiłem poczekać do około 9.00 rano z nadzieja ze jeszcze bardziej poleci , ale kursy zaczeły iść w drugim kierunku i nie czekajać sprzedałem po 16.00 ( Lay ) . Co jeszcze ważne myśle , ze czas
zakupu tj. Ok 14 godzin przed meczem , sprzedaż na 8 godzin przed . 

Back 0-0 ( k . 17.00 )

Lay   0-0 ( k. 16.00 )

post-2296-0-66274700-1360509080_thumb.jp

Odnośnik do posta

Dzisiaj buki całiem fajnie podnoszą kursyna LA Clippers . Od siebie dodam ze obserwowałem tylko wykresy z BF + ruchy kursów u buków. Ustawiłem sie kolejce czekając na ruchy kursów . 

Lay ->  LA Clippers ( k. 1.56 ) 

post-2296-0-18932900-1360619157_thumb.pn

Odnośnik do posta

Rynek na minus , jednak sama analiza wykresów to za mało.  Myslałem ze rynek pójdzie do góry . 

post-2296-0-49659600-1360623796_thumb.pn

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj mecze L&M . Mnie zaciekawił mecz  Real – Man United ( chodzi o płynność ).  Niestety nie udało mi sie dostac  biletów na mecz rewanzowy w Manchester :(  szkoda ...

Obserwuje ten mecz juz od kilku dni , czytałem wiele opini ‘expertów’ na róznych forach  , ale to przeciez  tylko polemika !!! Myśle , ze własnie teraz jest odpowiedni moment na jakiekolwiek próby wejścia z zakupami. Cały czas śledzę wykresy z BF
+ buki .

Aktualnie sytuacja wygląda nastepujco ...

Na rynku MO niektóre buki spuszczaja kursy , inni podnoszą . Nie mozna sie zdecudować . Na rynku o2.5 gola kursy idą w dół , o3.5 gola to samo . Ta sytuacja powinna sie zmienić , gdyż z mojej obserwacji i zapisków wynika  ze kurs 1.68 na rynku o2.5 powinien wystrzelić do poziomu 1.70 – 1.75 a co za tym idzie powinny nastącić zmiany na rynkach CS . ( zobaczymy ) . Najwiecej takich spadków kursów zauwarzyłem pomiedzy 6.00 a 9.00 rano . Aktualne kursy są jeszcze nie adekwatne do rynków o2.5 , o3.5 jak i MO  . Myśle ze powinna jeszcze wystąpić korekta kursów na tych rynkach . Zauważywszy taką sytuacje wczesniej postanowiłem obserwować dalej jak zachowa sie ten rynek . Dodam ze ten rynek tylko obserwuje gdyż nie grałem meczy wcześniej o tak dużej randze ( brak doświadczenia , obycia ) . Wracając do mejej analizy postanowiłem skupic sie obserwacji rynków CS . Spadki kursów na CS’ach powinny w duzej mierze byc widoczne na wynikach : 

0-0 , 1-0 , 2-0 , 1-1 , Lay AU -> zakładając wzrost rynku o2.5 gola.  

Pozostało jeszcze ponad 15 godzin do meczu , ale niech to nie zmyli nikogo . Postanowiłem ustawic sie w kolejkach na CS’ach i brac od reki pozostałe kursy .  Rynek CS w tej chwili to 77k.

0-0 – 19.00 (kolejka )

1-0 – 11.00 (kolejka )

2-0 – 10.50 ( od reki )

1-1 – 10.00 ( od reki )

AU – 6.40 ( od reki ) – LAY .

Pozostało tylko obserwować i wyciągac wnioski .

post-2296-0-02240700-1360729232_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Skupiajać dzisiaj uwagę na meczu Arsenalu i rynakach CS moja pierwsza myśl była zagrać na rynku CS AU . Arsenal fav. spotkania z kursem 1.33 az sie prosi zagrać CS AU , ale patrząc na kursy u buków troche sie zdziwiłem ponieważ kursy na rynkach o 2.5 gola , o 3.5 gola wszyscy zaczeli podnosić do góry . Postanowiłem prześledzić rynek CS 0-0 . Kursy które były dostepne  na CS 0-0 to 29.00 ( od reki ) postanowiłem poczekać i kurs ku memu zdziwieniu spadł na moich oczach do poziomu 28 . ( nie myslałem ze tak szybko spadnie )  postanowiłem ustawic  sie w kolejce z kursem 27 i o dziwo połowę stawki przyjeło od razu . Oberwując w dalszym ciągu ruchu na wykresach BF myśle ze jest to dobra decyzja poniwaz rynki CS AU poszły do góry , o 2.5 nie przekracza poziomu 1.49 - 1.50 , buki w dalszym ciągu podnoszą kursy na wszyskich rynkach ( MO , o 2.5 , o 3.5 ) . Ja zarobiłem juz 1 tick na CS 0-0 i postanowiłem zamknąć pozycje . W dalszym ciągu kursy u buków szły do góry i jakby wszystko sie ustabilizowało , postanowiłem wejsć jeszcze raz w rynek CS 2-1 . W niedługim czasie  sobie
przypomniałem , ze chyba Grzech mi pisał ze ten wyniki nic nie daje , wiec
postanowiłem ustawic sie 1 tick nizej i równiez skupiło co pozwoliło zamknąć
kolejna pozycje . W dalszym ciągu nie dawał mi ten rynek spokoju.... CS 0-0
powendrowało do góry na ok 2.5 godziny przed meczem , kombinowałem azeby kupic jeszcze CS AU , ale jakoś nie pasowały mi te kursy i postanowiłem ustawić sie w kolejce po wynik 2-0 z kursem 9.80 licząc , ze over 2.5 gola powendruje do góry. Rynek ten był troche dziurawy i po ok 30 min. skupiło mi całą stawkę . Na około 40 min. przed meczem zobaczyłem straszne wybicie do góry rynku over’a 2.5 gola . Miska sie cieszy ponieważ kupiony  back 2-0 z kursem 9.80 sprzedałem z kursem 9.00 na
30 min. przed meczem . 

Podsumowując rynek ten zaliczam do udanych .

post-2296-0-08950800-1361025800_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Jutrzejsze spotkanie Liverpoolu zapowiada sie ciekawie. Obserwujac i analizując  kursy i wykresy na BF nasuwa sie tylko jeden  jak na tą chwilę scenariusz . Ciekawie wygląda sytuacja u bukmacherów min. wszyscy spuszczają kursy na rynkach o 2.5 , o 3.5 gola ale rynki Handi Azjatyckiego mówią coś innego. Nawet -1 ( handi ) idzie do góry i myśle ze to jest właściwa droga. Dodatkowo analizując potyczki miedzy nimi równiez nie wygląda azeby Liverpool był tak zdecydowanym fov. ( takie info przyda sie dla zwykłych graczy ) .

Moje zakupy :

CS 0-0  ( k. 17.00 ) – w kolejce 

Dodatkowo obserwuję :

1:0 ( k. 10.00 )

Lay CS AU ( k. 6.40 )

1-1 ( k. 10.00 )

2-0 ( k. 9.80 ) - kursy od reki .

post-2296-0-73177200-1361053692_thumb.jp

Odnośnik do posta

No Szym, pewno możesz juz pochwalic się ładnym greenem - gratulacje. Ja również ustawiłem się w kolejce na 17 rano, ale mi nie złapało... a poza moim zakładem było tylko kilkadziesiąt E na 17... Trochę szkoda, że z obnizką nie wstrzymali się jeszcze trochę. Chyba jeszcze poczekam na tej 17stce, jeszcze jest kilka godzin do meczu

post-4112-0-39843700-1361094968_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Greener -> dzieki za miłe słowa ale nie bede sie chwalił ! . Mam tylko nadzieje , ze coraz lepiej czuję te rynki . Niektórzy mówią ze to jest proste , ale to nie jest taka łatwizna. Ja rynek CS zamknołem ze stratą !!! Dlaczego ?? nie było mnie przy kompie i nie mogłem nic zrobić. Jak wróciłem to pozostało tylko zamknąć ze stratą . Acz kolwiek miałem nadzieje ze w ostatniej godzinie coś sie zmieni. Niestety nic sie nie zmieniło i wyjscie ze stratą. Mimo to jestem zadowolony bo ruchy kursów idą wraz ze mną. 

Pozostałe najwieksze spadki : 

2-0  - 9.80->7.60 !

P.s. w sumie mozna było zarobić ok 15 ticków na rynku CS 0-0 i 2-0 . 

post-2296-0-21714000-1361114059_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.