Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Obserwowałem często ten rynek. W drugiej fazie było ciekawie - 16-17. Szkoda, że wycofałem 17stkę bo śmiało by ją przyjęło i bez problemu wchłaniało wszystkie zakłady po 16.5. Ja również wczoraj zaliczyłem reda, tam gdzie za 15 minut byłby 3 razy większy green. CSy pre są niezwykle ciekawe i cieszę się, że ktoś poza mną próbuje się przez to przegryźć... Z nowicjuszy oczywiście bo kilka starych wyg koszących na CSach mamy na forum. Z niecierpliwością czekam na dalsze wyczyny. To fakt, że te rynki trzeba obserwować, wyczuć i wtedy to pewno łatwizna. Wytrwałości!

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 506
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Osiek a możesz zrobic wykres za sam wrzesień? Tylko te kilkadziesiąt rynków tenisa? Coś jest nie tak, skoro notujesz zysk za cały miesiąc 118f a następnie 1 października jednym (!) rynkiem robisz gre

Czas na  podsumowanie i  uporządkowanie mojej gry , rynków . Zacznę  od początku .   Grę zacząłem  od 7 marca i od tego dnia będę prowadził swój dziennik .  Dziennik ten ma służyć do prowadzenia sta

Urlop , urlop i po urlopie !!!  Czas wracać do pracy .   Zbliża sie koniec miesiąca   września . Czas na podsumowanie moich zysków/strat  .     Jak widać miesiąc zamykam na + . Ale może zaczym będ

Posted Images

Napisano (edytowane)

Dzisiaj kolejny dzień obserwacji ...

Liverpool – Zenit

Oberwując wykresy na rynku MO , u/o 2.5 gola mozna wywnioskować , ze kursy na rynkach CS 0-0 i
2-0 powinny spadać. Spostrzezenia te zaobserwowałem na innych ( wczesniejszych rynkach ) . Widać wyrazne odbicie rynku o 2.5 gola jak równiez rynku CS AU co powinno przełozyć sie na w/w wyniki . Aktualnie mamy  15k. gotówki wiec z zamknieciem nie bedzie problemu .  Zobaczymy jak to bedzie .

Back  CS 0-0  ( k. 17.00 ) – od reki

Back  CS 2-0  ( k. 9.80  ) – od reki  

Lay    CS AU ( k. 7.00 ) – od reki 

post-2296-0-31165400-1361449195_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Po raz kolejny sie okazało , ze fav daje spadki najwieksze na 2-0 . Koncowy kurs wyniku 2-0 to  : 9.20 . Piekny spadek . Niewypałem okazal sie wynik CS AU . Po wstawieniu na forum kursy spadły jeszcze nizej do poziomu 6.60 Lay. 

Odnośnik do posta

Bardzo fajne analizy, bardzo ciekawe wnioski, bardzo wartościowy merytorycznie blog zaczynasz tworzyć Szym. Oby tak dalej, samych sukcesów, samych greenów i oby więcej takich wpisów jak powyższe.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj postanowiłem swoje oczy skierować na rynek MO Nice - Reims. Rzadko gram te rynki , ale moze coś sie ugra. Obserwując wykresy na BF widac ze ładnie wszystko wzrosło i powino teraz zacząć powoli spadać . Wykres pokazuje ze gosporarze doszli do najwyzszego poziomu i trend zaczyna sie odwracać. Buki tak jakby zaspały i cały czas ciągną kursy do góry. Spodziewam sie duzej zmiany trendu na rynku MO wiec postanowiłem zainwestować kilka pounce .  Cs'y w tym meczu nie są najlepszym rozwiązaniem poniewaz jest za malo kasy  ( ok. 2k. ) ale jezeli miałbym cos zagrać to pewnie zwróciłbym uwage na wynik 2-0  ( k. 8.60 ) . Dodam ze obserwuje tylko wykres i ruchy kursów na bf. Nie mam pojecia o kontuzjach i składach. Prosze wziąść to pod uwagę. 

Back  1.74 ( od reki ) 

post-2296-0-38201400-1361523303_thumb.pn

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Osiek uważaj. Ja wczoraj chciałem zagrać lay na gospodaży po 1.71 i szkoda, ze tego nie zrobiłem widzę. Ustawiłem się na CSie, ale też nie wiem czy dobrze zrobiłem :) Są spore braki zarówno po jednej jak i po drugiej stronie. U gospodarzy skład jest mocno przetrzebiony i buki biora to pod uwagę pewno. Zerknij sobie tutaj:

http://pozagra.com/pl/02_2013/22/nice-stade_de_reims.php

Ja odgradzam się od MO więc nie chcę podważać twoich decyzji, ale myślę że warto przeanalizować te składy.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Spoko , dzieki GREENER nie wiedziałem o tych brakach ale póki co pozostane przy swoim. Postanowiłem dodatkowo ustawić Stop Loss 1 tick wyzej . ( tj. 1.75 ) tak na wszelki wypadek . Aktualnie rynek mam na zero więc poczekam ....  . Osobiście myśle , ze te informacje są znaczące , ale bedą odgrywac istotną rolę po południu jak wiekszośc graczy zacznie robić bety. Rynek Mo jest z dobra płynnością wiec  te informacje są juz w kursach zawarte.  Myśle , ze do tego czasu coś zarobię ... Poczekamy zobaczymy .  Jeszcze raz dzieki . 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

No i poszła piękna winda  az do nieba !!! dosłownie w ok. 30 min mozna było zarobic jakies 4 ticków .  Szkoda ze ja rynek zamykam ze stratą !!! Kursy wzrosły z poziomu 1.75 -> 1.79 . Kolejna lekcja ...

post-2296-0-67868000-1361527142_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Szkoda, że beze mnie... Ale tak to jest jak się sparzyłem na MO, to nawet najlepsze analizy odrzucam. zobaczymy, co przyniesie mój CS0:0 jak wrócę... Jestem pełen obaw, ale ten wzrost akurat wróży w miarę dobrze :) Twój wybór 2:0 jest jednak o niebo lepszy.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Bez przesady własnie wzrosło o 1 tick , ale w dalszym ciąu muśle ze ten wynik spadnie. Dlaczego podałem 2-0 bo wynik 0-0 nie bardzo ma z czego spadać. Z moich obserwacji wynika , ze najlepiej spada   0-0 z kursu 12.00-12.50.  Właśnie w tedy ładnie sapada 0-0 do poziomu nawet 10.00 czy 9.80 . Mimo to zycze powodzenia . Ja chyba dzisiaj to tylko jeszcze jakies przerwy zagram . Pozostaje sie skupić nad jutrzejszą ofertą. Pozdrawiam i powodzenia. 

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Osiek w tym rynku Nice - Reims wszedłeś całkowicie pod prąd i patrząc na wykres, jest on przecież jak najbardziej własnie pod wzrosty. Na przyszłośc taka rada, że z giełdą nie ma co walczyć ;)

Odnośnik do posta

Zainteresowały mnie wykresy  i kursy meczu  Arsenalu . Kazdy gracz który sledzi ta druzyne wie , ze Arsenal ma jakiś kłopot a mimo ot Bf zaproponował kursy 1.32 - 1.35 . Myśle , ze takie kursy to promocja gdyż kazdy równiez wie , ze Aston Villa nie sprzeda łatwo skóry. Chyba juz gracze zaczynają stawiać na rynkach u/o 2.5 gola bo mozna zobaczyc na wykresie wyrazne odbicie.  Dodatkowo duze dziury na rynku CS AU . Mam nadzieje ze jest  to okazja do zarobienia i kursy w niedługin czasie pójda z moim rozumowaniem .

Back 0-0  ( k. 24.00 ) - od reki

Lay  AU  ( k. 3.90 ) - od reki 

post-2296-0-04766200-1361604653_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Kolejnym rynkiem na którym powinno sie dac zarobic jest WBA- Sunderland . Analizujac wykresy na bf jak równiez ostatnie spodkania obu druzyn +  kursy na rynku u 2.5 gola + równiez wyrównane kursy  z tendencją spadkową co pokazują wykresy na bf. Buki równiez zaczynaja podnosic kursy na rynki MO i spuszczas under 2.5 gola .   Rynek CS to 10k. 

Back CS 0-0 ( k. 12.50 )  - kolejka

post-2296-0-93563500-1361607450_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta

Nie udany rynek Arsenalu ... mimo kilku waznych informacji rynek i tak poszedł w drugą stronę. Zamkniecie ze stratą . Rynek CS WBA wchłonął kase w koszyku 12.50 , ale z uwagi na dziwne ruchy na rynku over 2.5 sprzedałem i wyjscie na zero . 

post-2296-0-03925800-1361619041_thumb.jp

post-2296-0-03852300-1361619054_thumb.jp

Odnośnik do posta

Moze podsumowanie moich obserwacji komuś sie przyda na przyszłość . Dzisiejsze mecze Arsenalu i Man United to nastepujące spadki :

Arsenal :

- rynek o2.5 - 1.50 -> 1.54

-  CS 2-0     - 9.20 -> 8.80

Man United:

-  rynek o 2.5   - 1.84 -> 1.90

-  CS 0-2         -  9.20 -> 8.80

Oczywiscie podałem tylko te które najwiecej spadły w okresie pomiedzy 6 a 2 godzina przed meczem . Rynki CS z dobrą płynności po 23k kazdy. 

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Dzisiaj postanowiłem obserwowac I zagrac kursy niskiego Lay’a . Prosta sprawa dla ‘’ starych wyjadaczy ‘’ ja postanowiłem zainteresowac sie tą metodą chyba na dłuzej. Na razie bede ( tylko testował ) aczkolwiek w pózniejszym czasie moze
‘’ in-play ‘’ zobaczymy . Wracajac do dzisiejszego meczu postanowiłem zagrać Lay Celtic. Na ok. 3 godz. przed buki podnoszą rynek MO jak równiez rynek O 2.5 gola . Kursy 1.50 na rynku o 2.5 przy tak niskim rynku MO wydaje sie
nieracjonalne . Zobaczymy co z tego wyjdzie . 

Lay Celtic – 1.16

P.s. pozostałe obserwacje rynków CS to : Newcastle , Man City , Swansea .

post-2296-0-21474400-1361701007_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Widząc spadki kursów u buków jak i na BF ( rynki o 2.5 gola , 3.5 gola ) Kupione 3-0 . Dodatkowo spadki na rynku HA -1 , -1.5 ( Asian Handicap ) 

Back 3-0  ( k. 10.50 ) 

post-2296-0-79439100-1362562811_thumb.jp

Edytowane przez osiek
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.